Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    szeretlek olvasni Benneteket !
    most olvastam végig kb. 3 nap írásait és megmondom őszintén , hogy mindig feldob a Gang , mindig van valami izgalmas téma . most például a legutóbbi rejtvény :)
    ha megengeditek , akkor én is írnék egy ötletet Jónás apó korábbi válaszaiból merítve :
    a rejtvényben szerepelt , hogy szerencsére gránátok nem repültek és később ebből lett egy tipp . azután Jónás apó egy későbbi írásában azt mondta , hogy a megfejtés fele már megvan . nem lehetséges , hogy a gyümi nevének a fele helyes ? van egy másik bahás fa is ami hasonló nevű termést ad csak magának a fának teljesen más a neve . magát a termését a valóságban nem ismerem , így azt sem tudom megmondani , hogy az egyéb leírások illenek - e rá egyáltalán :) ez a tipp szerintetek nem lehet helyes ?
    továbbra is izgatottan olvaslak benneteket , mégegyszer sziasztok !

2. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Jaja, akkor erre utalt asszem Nóci, hogy felejtős.

Netudki50, meszimarsi, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Nem tudom milyen fa gyümölcsétől rúgtak be a Sivatagi show-ban az állatok. Van olyan fánk már a játékban?

Netudki50, meszimarsi, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  4. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

marula - nincs

Netudki50, _Cygnus_, mimi és 8 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nem tudom, de lehet marula fa bogyója, de nekünk nincs olyanxDDe vannak olyan kaktuszok aminek alkoholos nektárja vanxDFogalmam nincsxD

missuzy_53, Netudki50, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép délutánt és Mindenkinek !
    ..
    .. lehet, hogy csak sok kávét ittak, ... vagy több napos lehullott, erjedésnek indult gyümit - akár szőlősóskát. Vagy talán Kókuszlevet iszogattak ?
    Igazából nem tudom melyiknek van a jelenlegi fáink közül alkoholtartalmú gyümölcse.

Utoljára szerkesztett: 3.1.17
    missuzy_53, zotmar, Gio és 15 más kedveli ezt.
  7. newseeka

newseeka Járnitanuló

Sziasztok! Az újrahasznosító eventhez mire lesz szükségünk? Tud valaki segíteni nekem?

Netudki50, _Cygnus_, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  8. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

;)Akkor egy utolsó utáni tipp: cédrátcitrom.
    Ebből az Indokínából származó, fehér húsú, savanyú gyümölcsből likőrt készítenek.
    (Talán finom lehet és itatja magát, így egy idő után színre lép a "már nem voltak szomjasak"):p

missuzy_53, Gio, Netudki50 és 16 más kedveli ezt.
  9. newseeka

newseeka Járnitanuló

A tenyésztős eventbe madár és emlős kell. Olyanok, amiket már eddig is tenyészthettünk, vagy újak is?

Netudki50, h.lajosvilmos, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem lesz új tenyészállat ,a régieket tenyésztjük!
    :)

missuzy_53, Gio, Netudki50 és 16 más kedveli ezt.
  11. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok. Engem is érdekelne, mivel elég sokat olvasgattam, csak nem egészen értettem a korábbiakat. Sokan a növényt írtátok, hogy arra kell ráállni, csak azt nem tudom, hogy akkor fatermést nem lehet vagy a piaci árak miatt nem éri meg és ezért jobb a növény?

Köszönöm a választ előre is.

ljanika6, Netudki50, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha GN12

Fatermés kiesik. :cry:Növények állatok, termények:inlove:

Itt leírtam minden fontos dolgot asszem :p

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-177#post-630895

missuzy_53, zotmar, ljanika6 és 16 más kedveli ezt.
  13. Lena0105

Lena0105 Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hogy esetleg a fügére gondolt-e valaki?

mani2004, zotmar, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

A Könnyem potyog a nevetéstől, szerintem Jónásunk is fetreng tőle valahol, mert nem az volt a kérdése ,Miből tudunk páleszt készíteni?!

mani2004, zotmar, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszéd,

Ez csak a bevezető lesz, a mézesmadzag:) Majd később bedurvulnak a boltban:D

Ahogy elnézem nemigen lehet majd megszerezni, mert eddig semmi hir arról, hogy hamarabb kezdhetünk aksikat gyűjteni, mint eddig, az a 3 nap meg semmire sem lesz elég:oops:

Várjuk ki a kinálatot, aztán meglátjuk mennyire fog tetszeni, de már várom nagyon én is, maximum félre tesszük az érméket;)

Szia,
    Felröpiket kell majd gyűjteni, és pajtából kell cuccot beadni, ahogy látjuk nem is apró mennyiségben. Arra kell figyelni, hogy fatermést most nem lehet beadni, csak farmos növényeket, állatokat, illetve terményt az lehet mindenhonnan, vagyis a papagájtoll az működik.

Szia,
    Ahogy Báró Úr irta, fatermést nem lehet most beadni, ezért marad a növény, illetve a termény. Nem feltétlen a növényre kell ráállni, szerencsére a papagájtoll elérhető lesz, sokan várhatóan azzal várják, vagy a régóta felhalmozott kecsketej, méz is jó lehet. Tojást már nem adnék bexDxD

Szerintem nem csak Jónás, de valószinűleg a külföldiek is, akik próbálják követni a találgatást, de lassan már inkább tényleg átalakul a dolog arra, hogy miből lehet jóféle páleszt főzni:D

missuzy_53, zotmar, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kedves Jónás!
    Igazán megkönyörülhetnél rajtunk a "szomjas" dologgal kapcsolatban!
    Gyakorlatilag déltől pálinkát főzünk mint láthatod!Az a gond,hogy nincs olyan amiből mi ne tudnánk!
    Tuti,hogy részegek voltak akik a környéketeken robbantgattak és szánkóztak?
    Ha ezeket a Bp-nél most olvasták akkor a következő fejlesztés tuti nálunk az alkimista átnevezése lesz szeszfőzdévé új szintekkel!
    :eek:

zotmar, Lili060504, Samborg és 31 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Ezer %-ban igazad van, amint egy kis szellő megsúgja az "inni" szó bármely ragozott alakját, nekünk magyaroknak csak a pálesz jut eszünkbe. És még a mogyoró pálinka sem került még szóba, pedig én olyant is kóstoltam már :). Isteni itóka! Gondolom az egész magyar modi csapat rajtunk vigyorog xDxDxD, ahogy az eredeti kérdésre már nem is igazán keressük a választ, csak azt, hogy miből lehet jó pálinkát főzni. A külföldiek meg izgatottan lesik a többi fórumot, hogy ott vajon mit írnak erről? Mikorra várható egy páleszos event? :D

kovacstne, missuzy_53, zotmar és 24 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó pár oldalt olvastam vissza, a nublonos még nagyon homályos. De már nemsokára megvilágosodok, szépen rakom össze magamban az elhangzottakat. Az már tuti, hogy a terménykészletemnek annyi lesz, ha türelmetlen leszek és gyorsan akarok sokatxD
    Az utolsó oldalakon már a hasamat fogtam a nevetéstől, Apó jó kis rejtvényt hozott:) de tényleg a felsoroltakban nincs benne az összes gyümi:music:
    "A szilveszteri nagy durrogtatás közepette remélhetőleg nem lőtte el senki minden lőszerét
    Gránátokat szerencsére nem dobáltak a környékünkön, de így is alig lehetett látni a csillagokat a nagy füsttől. Néhányan megpróbáltak egy kis déligyümölcsöt csempészni a szánjuk alá, és azzal csúszkálni a domboldalon. Igen, valószínűleg már nem voltak szomjasak.
    A szilveszterből én kiszedtem egy datolya v mombinszilvát, durrogtatás- durián ( nekem még nincs), a lőszer nálam szőlő, a csillag és gránát egyértelmű,
    füst- szantálfa, a déligyümi....a mandarin már biztos? A már nem voltak szomjasak...nekem arra utal, hogy valami savanyú v keserű italt fogyasztottak, citromféle v kesudió likőrt xD

missuzy_53, zotmar, Samborg és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.