Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én szeretném ha Shirkán hozott híre igaz lenne!
    Viszont nem látok rá sok esélyt,ahogy írtad nagyon rövid az idő addig és még nem hivatalos oldalakon sem jelent meg a kitenyésztet tukánokról sem hír ,sem képek.Általában minimum 1 hónappal az események előtt lehet képeket találni itt,ott!
    Ettől függetlenül nagyon szeretnék már új tenyészthető állatot a bahára,akár tukán, akár elefánt,mindegy!
    :)
    Egyébként külföldi fórumokon volt már aki februárra felvetette a zsiráfot mint tenyészthető állatot de ez is inkább csak vágy szerintem mint valós dolog!
    (egyenlőre)

sziszi1965, mimi, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Jónás!
    Azt hiszem egyre inkább komolyan kell venni ezt az eventet. Tankolok is becsülettel.
    Az x idő esetleg több ilyen érmés eseményt foglal magába, vagy van ilyen x és olyan x is? Asterix?xDxDxDxD

sziszi1965, Lili060504, mimi és 15 más kedveli ezt.
  3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia! Ez a kép a vadon állatai első részéből van, ahol a tikitotemet kaptuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?attachments/event-ablak-png.8202/

sziszi1965, mimi, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

5. McTeknös

McTeknös Aktív író

Bocsika, akkor most elvesztettem fonalat. Egyszer lesz béka, kutya, denevér és még milyen állatból kell bespejzolni ? Köszönöm a választ.

sziszi1965, mimi, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Alex

Lehet a boltból kell kiváltani ? :inlove:
    Azt nem tudom még :
    • 1) Minden sarkon pénzérmébe botlunk , de nagyon de nagyon sok kell Bármit kiváltani
    • 2.)Keveset kapunk , harcolni kell érte , de nagyon sok pénz kell
    • 3.) Keveset kapunk , de kevés pénz kell , de az is sok idő , mire összegyűjtjük
    Aloha McTeknös

Most madarak , emlősöket kell gyűjteni .
    Bemész a tenyészterepbe , és megnézed milyen állatoknál vannak jelvény jelek , vagy beveted biológia tudásod
    Utána februárban béka kutya deni .

sziszi1965, mimi, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  7. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

A növényeknél sajnos a biológiai tudás kevésnek bizonyul,így jobban jár,ha a farmon megnézi inkább,biztos ami tuti alaponxDxDxD Aki Őrült Farmon játszik az menjen a tutira;)xD

sziszi1965, mimi, ljanika6 és 19 más kedveli ezt.
  8. McTeknös

McTeknös Aktív író

van egy jó pár madár meg emlős :)

sziszi1965, mimi, h.lajosvilmos és 12 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én már teljesen összezavarodtam.Azt hiszem a holnapi event ismertető rendbe rak!Van itt nublonos,tenyész állatok,Titok ól , na mindegy.Február is keveredik ,azt hiszem nem volt időm végigolvasni,ezért ilyen zavaros. igen olvasni kell,ez az én hibám, de bízok abban, hogy jóra fordul és tudom teljesíteni amiről nem is tudok!

mimi, h.lajosvilmos, ljanika6 és 18 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Az összeset be lehet dobálni az eventbe amit találsz .
    Sőt , aminek van tenyészállat változata , azt is

sziszi1965, mimi, h.lajosvilmos és 19 más kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...atjan2017_permanent-shop_news-bg-1-png.15068/
    Ha ezt a képet nézem, akkor ez egy új épület az "érmék"-nek. Ez lehetne Rackó helyén is akár. No meg a főtér környékén is. Már nem kell sokat aludni, hogy kiderüljön.
    https://abload.de/img/_recyclomatjan2017_uiixutj.png
    Ha pedig ezt nézzük, akkor két helyről is elérhetőnek tűnik az új bolt. Magáról az ápületről és a piros kosárból is. Jöhetne már valami az állandó kínálatból, hogy lássuk megérős-e. Nem nagyon bízom a jóárasításban az az igazság. Vásárolni biztos, hogy fogok...

És egy másik téma a tenyésztés. Itt egy kép, talán nem kérdezik meg 5 percenként, hogy mit kell tenyészteni :)
    http://pl.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?
    attachments/breedingjan2017_helpcomic-jpg.18932/

Utoljára szerkesztett: 4.1.17
    sziszi1965, mimi, h.lajosvilmos és 22 más kedveli ezt.
  12. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Gazdatársaim!

kielius252 összefoglalta az eddigi nublonos pletykákat.:p (#47)

macska49, mimi, blani06 és 19 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezt az épületet a főtéren keresd, ez a gazdabolt. ;):) Biztosan online szoktál vásárolni a piros kosárból azért nem tűnt fel:).

ljanika6, Gio, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  14. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözlet!

Ez a történet, arról szól,hogy a csillagos érme helyett, lesz egy új fizető eszköz, ez a képen látható"érme".;)
    Érmét,majd a nublinoktól lehet szerezni, amiket belehet váltani a boltban található három kategóriában belüli dologra:Alapértelmezett,Időszakos,Különleges,
    Megtalálható lesz a bal oldali menüben a kosár fülnél és a városban a gazdaboltban, a térképen pedig nem tudni, hogy megjelenik-e. Ez a találós kérdés vajon mi lesz Rackó helyén.:p

Utoljára szerkesztett: 4.1.17
    mimi, blani06, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  15. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia Baby!
    Nos nagyon könnyen meglehet, hogy Te látod jobban a jövőt, mint Kielius252...

Én még emlékszem arra, amikor Rackó háza áldozattá vált, hogy már akkor felvetődött, hogy helyére esetleg egy új üzlet kerül, ezt jelzi Kielius is a lebombázott Rackó lakon a kérdőjellel. Mivel nem biztos, így kérdőjeles. Maga a Gazdabolt az én olvasatomban funkciót jelöl Kieliusnál és nem magát a boltot. Ha így lenne, akkor nem tette volna oda a harmadik kis képet Rackó romhalmaz házával, meg a kérdőjellel. De ennek nincs semmi jelentősége, és hamarosan ki is fog derülni, akár már holnap a karbantartást követően...Jó játékot!

sziszi1965, mimi, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

2011 óta játszom én is és Jónás szerint örülni fogok az ajándéknak.

Eddig jött onnan is. Reméljük, most is így lesz.

Nem muszáj kapálni most sem, hacsak nem lesz nagy az eventgaz pajtaértéke.:music:
    Azt hiszem ettek tenyészállatot is, de ki az az elvetemült, aki tenyészállattal eteti a nublonokat, amikor a piacon tízszeres árat is kaphat értük?:eek: Még faterméssel sem etettem volna őket, ameddig a piacon találok olyan dolgot, aminek a piaci ár/pajtaérték aránya jobb.

Lehet rosszul látom, de úgy gondolom, a Rackó helyét meghagyják a jótékonykodási eventekhez. Nem véletlenül kérdezték a véleményünket, sőt ki is választatták velünk, hogy a jövőben milyen sűrűn és melyik alapítványt támogassa a Farmerama.

Mintha olyasmit olvastam volna, hogy lesz felhő is. Rá akartam keresni, de már nem tudom, hol láttam.
    A lengyeleknél viszont olvastam egy megvásárolható felhősorról a Valentin-napi event alatt.

sziszi1965, mimi, alex0824 és 24 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Aloha Cygnus

Itt azt írják , elhalasztják a karbantartást , és a jövőhéten lesz :p

sziszi1965, mimi, alex0824 és 16 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Örülök neki! Pedig abban reménykedtem, hogy összekapják a farmot.:eek: Borzalom milyen lassú nálam a játék, emiatt nem rendeztem át a farmot.

mimi, alex0824, ljanika6 és 19 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Ha akkor is elmaradna , talán Szülinapra megkapjuk a hibátlan Játékot ! :Do_O:oops::wuerg::cry::cry:

sziszi1965, mimi, alex0824 és 21 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci, sziasztok gangosok:)
    Jó hír, köszönöm szépen örülnék egy új felhőnek:)
    Osztoztam a reményedben, sajnálom, hogy még tovább kell várnunk, remélem hogy a halasztás után sokkal jobb lesz:).. (már a területváltás sem mindig segít ki a bajból, ha a csibéimnek levelet, vagy ajándékot szeretnék küldeni.)

mimi, alex0824, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.