Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha lehetne farmaranyfát ajándékozni ... egyre a vendégem lehetnél ... ;) - van egy kis farmomon is ;) sőt néhány mamutot is szívesen elajándékoznék a farmjaimról ... van néhány tucat használatlan a kis farmjaimon ...
    Nézőpont .... Nem , nem kell így nézni ... De azt azért elismered ugye Te is , hogy ami a játéknak az életét szolgálja az szolgálja hosszútávon játszó játékosok érdekeit is .... ;)
    No de ne menjünk bele gazdaság politikai kérdésekbe ...
    Jó ez a játék ... Néha becsúsznak vakvágányok is ... melyek csábítón csillogóak ... s MI ha tehetjük élünk velük xD , hiszen előbb látjuk a benne rejlő lehetőséget mint a játék készítői :p
    Neon ól .... Hm ... szó mi szó ... elértékteleníti az adott állat rózsa óljait ... DE amíg a rózsa terményes ólak csak és kizárólag tenyésztéssel megszerezhetőek - s persze cserebere alapon ... addig dübörögni fog a szupertáp biznisz ...
    Piaci árakat a kereslet kínálat szabja meg .... Miikor kimegyek a piacra ... sokszor jut eszembe a régi fórumról egy Csocsó által közzétett gondolat ... - "Specializálódni kell ... s akkor lehet haladni ... " az én fordításomban annyit jelent , hogy képtelenség mindent magadnak termelni ... a piacot okosan ajánlott használni ;) Termelni , termelni s jókor eladni ....
    Szia Marika ;)

De bizony ugyanazt a játékot bűvöljük ...
    Van aki a zöld csíkot kergeti ... van aki Királyi címre pályázik ... Van aki eventeket hajszolja ... esetleg csp milliárdokra tör ...
    Én az elsőtől nem jövök lázba ... persze a fene meg esz amikor valamilyen növény vagy akármi kell a gazdakörbe és nem látom a piacon ... a másodikhoz KisMiska vagyok :( de távoli célnak jó ;) eventek ... legyűrendő feladatok ... csp ... jóóóó ha van ;)
    Játékos szemszöge szerintem sok fajta lehet ... Én egy egy játék elemet szeretek jövőt építő elemként nézni ... :p reálisan ;) s nem csak Önös érdekből ... hanem a játék szempontjából is ...
    Itt a pont Jancsika ;)

Papagáj ? Tukán ? Páva ? - Ha kiderül melyik a legtetszetősebb akkor jelezd kérlek ;)
    Te Jancsika ... annyi állatról hozol hír morzsát ... hogy lassan a csórónál is csóróbb leszek ... mert olvaslak aztán elindulok a kosárkámmal vásárolni ... Mert ugye az állat tartás nem az én profilom ...:wuerg:

HéricsBáró, Netudki50, Gio és 11 más kedveli ezt.
  2. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Kedves Holdfény! Mint említetted,annak idején te is vettél/szereztél ilyen fákat..... Én nem hiszem,hogy ismét FA-ért lehet majd megvenni,de úgy gondolom,aki hajlandó érte tenni valamit,megdolgozik érte,annak igenis lehessenek különböző terményfái! A lehetőség a szerzésre most is nyitott cserenapkor,de természetesen az nem ugyan az,mint pl egy gazdaköri feladattal,vagy egy komolyabb eventel hozzá jutni. Egy-egy terményes fa hozamától nem dől össze a piac szerintem. Ennyi erővel megkérdőjelezhetőek a felhősorok létjogosultságai is,hiszen ezek is jelentős előnyt jelenthetnek, de a piac se omlott össze miattuk (Pl: Répásalmás csatni,de az Albínó denisor milyen jól is jön most.... ). A kurrensnek számító rózsa ólak így is meg lettek tépázva már a neon ólakkal,a rózsa terményesek trónfosztására sem kell szerintem még 5 évet várni már.... Én így nézem,látom:). Valahogy valamerre fejlődni kell és ez természetesen nem megy mindenkinek tetszően,ez igaz....

Más! Kedves Jónás! Tényleg ennyire nem túlzott mértékű ajándékokkal ünnepli meg a BP a szülinapját? Vagy ez most a Kínai időszámítás szerint megy?xD Azért legalább az erős "neonos felsőházat" megtámogathatta volna az a kütyü,hogy kitehető dísze lehessen a farmosoknak:(. Tudom,módosítani fejleszteni az utolsó pillanatig lehet:p:music:

mária4702, Baby72, Netudki50 és 20 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Ohh sorry .... Én teljesen máshogy értettem amit írtálo_O ... - farmaranyas vásárlásra gondoltam ... :oops:
    Hm ha egy egy izmos gazdaköri:inlove: végére lenne biggyesztve egy egy terményes:inlove: fa ... Korrekt lenne ... No ez naggyon jó ötlet lenne ... 8)
    Felhők ... Hát nem tudom , hogy ki tudna e találni a BP olyan felhőt ami nem lenne hasznos o_O
    Erről jut eszembe : mikorra várható üres felhő vásár ?

HéricsBáró, Netudki50, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  4. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Ezért kellene új értékes dolgokat behozni a játékba amit nem mindenki szerezhetne meg.A régiek amik sokaknál csak porosodik a raktárban megszerezhesse olyan aki használná is,bocsi a belekotyogásért.de a régi játékosok is biztos örülnének valami újnak és ritkának,értékesnek :)

temetek, Netudki50, ursa11 és 12 más kedveli ezt.
  5. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Kedves Jónás!
    Ez olvasható a leiratban!:
    "Fizető eszköz: Farmpengő
    Többféle módon juthatunk hozzá a későbbiekben:
    - Elsősorban olyan eventekből, amik bizonyos időközönként visszatérnek (pl. nublonok).
    - Adhatnak egyéb eventek is ilyen jutalmat.
    - Napi belépési bónuszként is kaphatunk farmpengőt Rackótól."
    Ebben a hónapban lesz lehetőség beszerezni farmpengőt vagy ezt osszuk be amit a nubiktól összekapartunk?
    Köszönöm

6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Gyakorlatilag képeket kell hozni az említett állatokról.
    Nyáron már említettük a pávatenyésztést,bár nem emlékszem honnan jött fel, de akkor nagyon szép képeket hoztunk albínó pávákról (fehér ,pink ,arany,stb). Remélem nagyon szépek lesznek és inkább a szépségüket veszik figyelembe az ólaknál és nem beöltöztetik őket "tűzoltónak,postásnak,stb".
    :)

missuzy_53, temetek, meszimarsi és 17 más kedveli ezt.
  7. Timoalex

Timoalex Junior szaki

vagy jön a cápás megoldás :D

temetek, Netudki50, mimi és 2 más kedveli ezt.
  8. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Faválogatásról mit lehet tudni?

temetek, Netudki50, mimi és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia Alex !

Ha én elkezdenék híreket hozni ... kitörne a 3. farmvilágháború :wuerg:
    Szóval egyelőre ezt a feladatot meghagyom a hivatásos hírszerzőknek .. s én meg maradok a belelocsogásnál :p
    Csodálatos színes pulykák lesznek remélhetőleg jelmez nélkül ... egyébként is farsang után jönnek majd .. s addigra mindenki - majdnem mindenki leveszi az álruhát :music:

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Örülök, hogy meggondoltad magad és ismét köztünk vagy!:inlove: Kívánom, hogy ne érjen több csalódás a játékban.
    A Top alatt írtam, hogy kiesett a legkedvesebb szomszédom. Nos, év végén Ő is újrakezdte a játékot.
    Nagyon örülök Neki is.:inlove:

Csomagot fogunk kapni, nem csak egy kitehetőt.

Alig várom az álarcosbál végét.xD

Ribiszke, missuzy_53, temetek és 20 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Szia!

Azt, hogy a szerencséseknek érdemes azt is csinálni mint a nublonokat.:D
    2 gazdaköri feladat érkezik hozzá és ha igaz, akkor lehet az aranyeső XXL-t megszerezni.

Szerintem nincs is annyi FA fa a játékban.

missuzy_53, temetek, meszimarsi és 23 más kedveli ezt.
  12. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Vadon állatai III. összefoglalója
    (mely naptárunk szerint január 11.-én kezdődik és január 17.-én végződik)
    Ha nem látszik egy-egy kép, csak az "IMG" ikon, kérlek frissítsd amíg láthatóak nem lesznek.

Az új fajta tenyésztős event-típus, a "vadon állatai", szeptemberben debütált. Az azt követő hónapban, októberben, ismét egy ilyen event foglalta el az a havi tenyésztős event helyét. Most ennek a harmadik kiadását fogjuk üdvözölni, mint 2017 első tenyésztős eventjét.

A vadon állatairól előjáróban azt kell tudni, hogy nem lehet "csak a piacról és pajtából" megoldani. Tenyészteni kell a teljes teljesítéshez. Eléggé szupertáp igényesek, ezért azt az ígéretet kaptuk Csocsoovb továbbításából, hogy nem raknak majd kettő ilyen sztáp-faló eventet egymás mellé, mint tették azt szeptember-októberben. Így ne várjuk a vadon állatai IV.-et februárra. (Amúgy februárban neonosodunk;))

• Szeptemberben három kategória állatai közül kellett tenyésztenünk: Madarak, hüllők és ízeltlábúak
      Októberben másik három állat kategóriából választhattunk: Halak, emlősök és kétéltűek
      Ezúttal csak kettő kategória képviselői közül kell választanunk: Madarak és emlősök

A menete nem fog nagyon változni (ha egyáltalán fog valamiben is:p) az elődjeitől. Madarakat és emlősöket kell tenyészteni annak érdekében, hogy jelvényeket kapjunk. Esetek és szerencse szerint egy tenyésztéssel több jelvény is jöhet, de ritkán.

Eventablakba kell beadnunk a megszerzett jelvényeket és az állatok+ tenyésztett változataikat (a PÉ, számít, nem a darabszám!), amikért természetesen ajándékokat kapunk.

Különleges és fő jutalmak valószínűleg a sas terményesólja (terménye a toll) egy piros fejlesztéssel együtt a madarak kategóriából, míg az emlősök kategória nyereményei a borz terményesólja (terménye az illatos gyertya) egy piros fejlesztéssel együtt.
    (Nem tudni, hogy kedveznek-e Alexnak és két alapólat adnak, hogy egyszerre megcsodálható legyen az alap és a piros ól grafikája.)

Segítségként előhívhatunk kettő különböző nagyságú kosarat.

Bizonyosan számíthatunk Baby Boomra és a hozzá kapcsolódó sztáp-vásárra. Valószínűleg péntektől, január 13-án kezdődik. A naptárból is következtethetünk, a játék fejlesztő tudatosan építették fel Rackó ajándékait. Előre adnak egy rózsaszín zselét, majd 13.-án kettő órára tenyésztő robotot, amit jól összekombinálhatunk a Baby Boommal. Rákövetkező napon pedig megdobnak minket bájitalokkal.xD

Az összefoglaló, a gangra összeszedett pletykákból, Jónással való társalgásokból, találgatásokból és Kielius leírása alapján készült. Garantálni, hogy minden megvalósul a pletykákból nem jelenthetjük ki. De ne feledjük, ez még mindig a pletykagang, hivatalos információkért, számokért, adatokért várjunk a hivatalos eventismertetőig.
    Köszönöm
    Bárónak, hogy szólt bagolyban, és a többieknek, hogy nem hozták előbb, mert akkor sok képismétlés lenne.

Utoljára szerkesztett: 9.1.17
    cili53, rozsazsuzsa, temetek és 60 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Nem beszélve arról, hogy nem is lehetne harmincszor leszedni egy 24 órás dekort.

Holnap lesz event ismertető.

temetek, meszimarsi, Netudki50 és 15 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valamivel kevesebb is elegendő lesz - de nem annyival, mint a többség szeretné:oops:

_Cygnus_, temetek, meszimarsi és 23 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Már nem kell túl sokat várnod rá ;)

_Cygnus_, missuzy_53, temetek és 18 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

Megmutatod, hol volt ez a hír?
    Nekem egyáltalán nem rémlik...

_Cygnus_, missuzy_53, temetek és 10 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt mertem remélni.
    De hadd kérdezzelek meg: van ebben az egész eventben egy gombostűfejnyi aprócska megérős valami, vagy a többség ki akarja majd hagyni?

_Cygnus_, missuzy_53, temetek és 12 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó napot

Nekem rémlik. H.lajosvilmossal beszélték ezt éppen . De hogy mikor ? :cry:

Én kihagyom :)Akár megéri akár nem , szupertápom nincs , és nem is tervezem egyenlőre , hogy legyen :p

_Cygnus_, missuzy_53, temetek és 14 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Én nem vagyok a többség. Majd megkérdezed holnap őket a csevegőben :) :D

_Cygnus_, missuzy_53, temetek és 15 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

A beszélgetettünk róla egy dolog... de mint hivatalos álláspont a BP részéről nem hangzott el - vagy elkerülte a figyelmemet.
    Tehát úgy beállítani valamit, hogy meggondolták magukat, holott az "alap" dolgot ki sem jelentették...

_Cygnus_, missuzy_53, temetek és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.