Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem az az aranylevelű fa.

Fatther, Netudki50, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci:)
    Lehet, hogy igazad van, mert miért is lenne egy dekor gömbben?:) Viszont az aranylevelű fának várjuk a fejlesztését, hiszen nem sokára jönni fog:)

Netudki50, zotmar, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Ma telihold event ismertető:D
    Aloha Gyöngy

Nemhogy szemérmes mimóza ?:music: Az új fa ? :inlove:Az többnyire sárga színű . :p

Szerintem nem lesz fejlesztés az aranyfának , vagy igen ? :cry:

Netudki50, -orgona-, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  4. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Szupi!Jo lenne ha a telihodas event kicsit tovább tartana,nagyon kevés idö van a termelésre

Netudki50, -orgona-, sárgazanót és 7 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szia Jancsika:)
    Nem tudok rá visszaemlékezni, hogy újdonsággal jön-e a telihold, vagy csak normál pajtatöltögetés lesz? Kíváncsian várom az ismertetőt:)
    Ne feledkezzetek el a deniólak építéséről, mert csak itt lesz rá lehetősége annak aki a gazdakörből már kiemelte a paszulyos feladatsorból:). Sok sikert hozzá mindenkinek.

Netudki50, -orgona-, Gio és 10 más kedveli ezt.
  6. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én is annak látom! XXL a nyilacskák alapján! Reményeim szerint ez is azt sugallja,hogy a BP hozzányúl az "ősi" kezdőkészletekhez,(lásd Varázsfa) hiszen eddig csak az Őszibaracknak volt fejlesztése. Kedves Jónás! Talán jön majd a Ringló,Gesztenye,Magnólia stb is ??? :music:

Fatther, Netudki50, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

hm ... xxl gesztenye .... tetszene ;)

Netudki50, -orgona-, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  8. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Sszanci tavaly december 28-án a 3256 hsz.ben hozta róluk a képeket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-163#post-628822
    :inlove:
    Szia Gyöngy :)
    Emlékezetem szerint semmi újdonság nem lesz még a mostaninál a Teliholdban. Marad a pajta gyarapítás és deniól építés, mint fő feladat. :)
    Közben megjelent ez is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-akció.14664/#post-634810
    és ne feledkezzünk meg a karbantartásról sem:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karbantartás-január-11-én.14668/#post-635375

:D:inlove:

Fatther, ljanika6, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Kedves Jónás!
    Ha késnek az eventek, vagy ismeretlen a kezdés mindig örömmel fogadunk egy vekkert :) Most is jól jönne, mert arathatnékom van :) és tűkön ülve várom a boldog ól indulását. Vagy benéztem "lányos zavaromban" valamit?
    Hogy nem várható neonos ól azt még Te is jelezted, amikor a korábbi elhibázottnak vélt döntések - mamutok, óriás ólak, farmaranyfa stb - kerültek taglalásra. Visszakeresni voltam, de csak 3 hónapot láttam vissza...Te mennyit látsz előre :) ?

Fatther, Pitemano, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Nem a Boldog ól napot jelzi a kockás zászló? Nálam nincsenek ólak kint, így nem tudom leellenőrizni.

HéricsBáró, Fatther, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  12. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Tényleg mondta egyszer Jónás, hogy nem valószínű folytatás. De ezt valaki kérdésére válaszolta, aki a neonosodás folytatásáról érdeklődött, és nem a mamutokkal, óriásólakkal volt összefüggésben.

Fatther, ljanika6, Netudki50 és 4 más kedveli ezt.
  13. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szerintem h.lajosvilmos kérdésére kapta válaszul.

Szia Nóci!
    Én a kockás zászlónál az ólak vásárlására tippelnék, ami szerint narancs és retro++ ólak vételekor 2 ólat kapunk. Már egy órája nem tudok aratni, mert nem tudni valójában mikor indul a boldog ól nap! Ha sokáig visszatartom hashajtó fog kelleni :)

Utoljára szerkesztett: 11.1.17
    Fatther, Pitemano, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szerintem a dupla tp is benne van, a hírek felületen, vagy minek mondják, ami belépéskor bejön, ott van, hogy állati akció, és dupla tp, ill. kettőt kapsz, ha narancsólat veszel.

Fatther, Pitemano, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  15. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nyugodtan arass, dupla TP-t adnak az ólak, sajnos nem dupla darabszámot. Ellenőriztem. A boldog aratásnál is a TP dupla.

Fatther, ljanika6, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  16. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Köszönöm a segítségeteket! Learattam. Már nem tudtam visszatartani...

ljanika6, Netudki50, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Jónásnak az egy magánvéleménye volt mint játékosnak.Sajnos a gömb is határok közé van szorítva,a látomásokat pedig ugye a Bp generálja kedve szerint(kínai utasításra esetleg) a gömbbe!Egyébként én sem gondoltam volna,hogy lesz folytatás de örülök neki.Bár már nem teljesen abban a formában jön a dolog mint régen mert ugye kitehető nem lesz.Én úgy vettem észre,hogy a kitehetők tp értékét egy keret közé beszorították, idő és terület arányosan és ezen nem akarnak egyenlőre túllépni.Valószínű ezért nem lesz kitehető nem pedig grafikai nehézségek miatt.
    :)
    Még az is lehet,hogy idővel a kínaiak az asztalra csapnak,hogy márpedig a mamutokat vissza kell hozni csak titokcsemetével mert több bevétel kell!Szép álom!
    :D

Fatther, Kincső52, Pitemano és 14 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Valószínűleg megkezdődött a karbantartás mert nem tudok belépni :eek:

ljanika6, Netudki50 és missuzy_53 kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Volt. Az első top eventjének utolsó jutalma xxl gesztenye volt. Néhány hónapra rá az XXL gesztenyét átalakították 2 alpfára.
    Ugyanannyi TPt adott az alap is és 12 óra maradt az érési ideje.

Fatther, ljanika6, Netudki50 és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Köszönöm .... ezt nem tudtam ...
    Most azért jöhetne egy 6 órás xxl változat :p:music: húúúú ez nagyon bili .... :wuerg:

Pitemano, ljanika6, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.