Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Már nem kell rá sokat várni.
    Szerintem kevesen fognak ezekből egy farmnyit vásárolni :oops:

-orgona-, zotmar, Fatther és 16 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Köszi igy már világos:)

Aloha Báró Úr,

Várhatóan mint a fakereskedő, majd oldalágon mászik fel az eventórák közé:D:D

Köszi Jónás. Még a hónapban meglátogat ez is minket?

A második válaszra már csak annyit kérdeznék, hogy akkor minek jön?:pxDxD Viccen kivűl nem teljesen értem, hogy ha nem érdemes kitehetőt vásárolni tőle, akkor mi értelme. Esetleg a többi dolga lesz érdekes?

-orgona-, zotmar, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ugye azért nem olyan "Téli szunya" meg hasonló bigyók lesznek! Tp értékben melyik kitehetőhöz közelítenéd meg őket?
    :)

zotmar, Fatther, Kincső52 és 12 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nyomtam, hogy tetszik.. de nem tetszik. Ne mááááár...:);) A mostanit is meg.. tam:wuerg: rendeltem farmaranyat, azóta is várom az érkezését a 2-es vágányrao_O. Le vagyok gatyásodva szupertápilag:(. Vannak csellengő állatok a pajtában, de lelakatoltam őketxD.
    Ezt az ószerest meg egy betűvel hosszabbnak olvastam:D:p.

A neonos ugyanolyan szisztéma szerint fog működni mint a mostani tenyésztős véleményem szerint mert minek a lakat ha nincs mire beváltani..:music:

Utoljára szerkesztett: 12.1.17
    -orgona-, zotmar, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Annyira azért nem lesznek gyengék... de a naponta háromszor aratható dekorok kevés gazdánál igazán hatékonyak -.-

-orgona-, zotmar, Fatther és 22 más kedveli ezt.
  7. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

nem baj az ha háromszor kell aratni:Dnekem legalábbis nem:music:

-orgona-, ljanika6, -gyöngy-581 és 10 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Ettől a sárga ködtől már kezd szine lenni :inlove:
    Maradt még valami ami kimaradt? :music:Van fát áruló , ól áruló , és lett kütyü áruló .:inlove:
    Mi lesz a következő? :p

-orgona-, zotmar, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Eventek idején a trágyát áruló? ;)

LCZAnikó, -orgona-, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha Baby

Az már megvolt a Tölgyön rúna alakban :p

Mi lesz a kiváltó a kütyüknél?:inlove: Csp ? FA ? AB ? Pengő ? Kedves szó esetleg ?

LCZAnikó, zotmar, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Az nálam fullon van már, így is kevés 1x1-re.
    Biztos nem szoktak kiskockán ültetni a játék készítők, hogy eddig nem gondoltak erre. Kicsi az az 550 még a farmra is..

zotmar, Fatther, Samborg és 10 más kedveli ezt.
  12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Birizgálja a fantáziámat a "leszállítva a magaslatról" fordulatod... Nálam dekor-ügyileg az Édesanya szíve, a Szívek királypálmája és a "stadionok" vannak a topon - legalább is lehetetlen belőlük akár egyet is leakasztani cserenapon, max. a fél farmért. Ilyen régi "újdonságokra" gondoljuk?

HéricsBáró, -orgona-, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm Nóci azt hiszem egy kicsit megkeveredtek a dolgok itt most dekor ügyben, (lehet, hogy az én fejemben van csak káosz:oops:), mert én az ószeres által hozott dekorokra gondoltam, Te pedig a szülinapi ajándékról hoztad a linket:)
    Kicsit nagyon bementem az erdőbe ezzel az egész dekorkérdéssel, nem baj talán majd kisüt a nap:music::D:)
    Azért azt ne felejtsd el, hogy sokan vannak akiknek nincs annyi 2*1-es, 1*1-es és 2*2-es dekorja, amit felhőre tudna tenni. Azt hiszem, hogy ők örülni fognak talán ennek az akciónak is... erre tudok tippelni, nekik ez hasznos lehet, ha könnyen tudnak venni belőle valamilyen formában.:)

-orgona-, zotmar, E-liza és 13 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Nekem nem linkelne be valaki egy régebbi ószerest? :p Szerintem itt én még nem voltam aktív mikor ez volt :( Csak, hogy el tudjam képzelni. Melan van egy rossz hírem, én a napi 3x aratható dekornak örülök, viszont ez tudod mit jelent? :D

Kedves Jónás :)

Egy hete próbálkoztam már vele, hátha most jobban sikerül :p Nóci már pedzegette, hogy februárban jön a gyümipiac II., annyi eventből kivették a faterméseket, esetleg kedveznek nekünk azzal, hogy a baháról is lehet majd bedobálni? Vagy még mindig válogatósak lesznek...?

-orgona-, zotmar, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Értettem, mit akarsz. Ezek az ószeres új kitehetői.:D
    Én is a Jónás mai válaszából tudom.:D

Nekünk is új lesz.:D Eddig nem volt.

-orgona-, zotmar, Fatther és 14 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Végem van xD Bocsánat :D Akkor még egy kérdés hozzá, ez is FA-s lesz ugye...? Mert akkor már kár is örülnöm :D

-orgona-, zotmar, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Alakulok :D, de ha ez így van akkor valami csavar van a dologban, vagy csak én csavartam meg?

wiktorka17, missuzy_53, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Fogalmam sincsen milyez , de felőlem jöhet !!!!!!!!!!!:D

Ivibaba54, zotmar, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Azon meglepődnék, ha bárki lenne, akinek nincs elég 1x1, vagy 2x2 kitehetője a felhőrexD CSP-ből megvehető bőven akad épp elég a gazdaboltban.

2x1-s az már nagyobb gond lehet, viszont ha valaki tényleg csak a felhőre akar 2x1-s kitehetőt venni, akkor gazdaraktár akcióban 5 FA-rt van választék. Nagyon meglepődnék ha az ószeres ennél olcsóbb lenne:D:D

Azt hogy én is örülökxDxDxD Mert ha te örülsz, akkor az nem jelent jót, viszont én nem szeretem a 3x aratható kütyüket, szóval nekem jó:D

zotmar, Fatther, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  20. Baby72

A szülinapi függönyös díszítős;):)..

zotmar, Fatther, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.