Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Szia!

Igen, erről én is tudok, csakhogy én promóciós árat kérdeztem ;)...
    Ha megfigyeled, az ára pontosan duplája a KK trágyának :p, és ez azért egyáltalán nem mindegy :) !!!

Melan, Netudki50, h.lajosvilmos és 10 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Tenyésztéshez már elég lesz az tuti!
    Beszéltünk már a gyümi event gyümölcseiről? Az aktuális lenne már!
    :)
    A gyümi event gyümölcsei hazai gyümik lesznek vagy úszni kell értük?
    :D

Melan, mimi, Netudki50 és 16 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szervusz Jónás !
    Bízhatunk abban, hogy a pengő-dobálás most jobb lesz, mint legutóbb/először ?
    Esetleg jön olyan event is, ahol megjelenhet az egyéb és eventes felröppenők mellett a Fpengő is?
    Tudom ez két kérdés, de kérlek, ha látnád a gömbödben, és szabad, várom válaszod.

emocy91, Melan, -orgona- és 14 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Fix áron fogják dobálni, tehát csupán pajtakészlet kérdése lesz a mennyiség ;)

Melan, -orgona-, benedekbobe63 és 25 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Jónás! :)

Nagyon kukacos és türelmetlen vagyok :p De ez egy hű gangos dolga :p Örülök, hogy végre fixes a téma, na de az még mindig rejtély, hogy az igazán szaftos trópusi gyümölcseink is játszanak? ;)

Melan, -orgona-, wiktorka17 és 17 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm válaszod.
    Pajtakészlet - mi az nekünk szorgos gazdáknak, vagy mégis ? Eszembe jut Deák, Széchenyi, és István király. De ezek túlságosan nagyok -- milyen mennyiségre számíthatunk ? egyes után ? nullára, s minkét területről adhatunk be ?

Melan, -orgona-, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Összeírtam az előző gyümi event igényeit.

Kis mennyiséghez kellett beadni:
    1.640.000 csp értéket
    a 20 szinten összesen! 20.szinttől a végtelenig mindig 4.000 csp- értékkel nőt a beadandó mennyiség.(20.szint=96.000, 21.szint=100.000, 22.szint=104.000,stb)
    Szintenként 1 db csillagérmét kaptunk.(össz:20db 20 szinten)
    Közepes mennyiséghez kellett beadni:
    3.492.000 csp értéket a 20 szinten összesen!
    20.szinttől a végtelenig mindig 10.800 csp- értékkel nőt a beadandó mennyiség.(20.szint=277.200, 21.szint=288.000, 22.szint=298.800,stb)
    Szintenként 3 db csillagérmét kaptunk.(össz:60db 20 szinten)
    Nagy mennyiséghez kellett beadni:
    9.731.000 csp értéket a 20 szinten összesen!
    20.szinttől a végtelenig mindig 22.400 csp- értékkel nőt a beadandó mennyiség.(20.szint=649.600, 21.szint=672.000, 22.szint=694.400,stb)
    Szintenként 8 db csillagérmét kaptunk.(össz:160db 20 szinten)
    Természetesen szabadon lehetett dönteni,hogy melyik kereskedőnél adjuk le éppen az árunkat.Ez csak a kapott csillagérmék számát befolyásolta.A nagy mennyiséghez történő beadás volt a leggazdaságosabb!

A 4 új fát összesen 40 csillagérméért lehetett megvásárolni.
    A boltban ha mindent megvettünk akkor 24 csillagérmét költöttünk.
    :)
    Azért ha Jónás dobna egy kis segítséget,hogy hasonló értékekkel számoljunk-e az nem lenne rossz!
    :music::)

Utoljára szerkesztett: 16.1.17
    PalMa, Melan, meszimarsi és 33 más kedveli ezt.
  9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia Alex! Te éjszakás vagy, én meg hajnalos.
    Örömmel olvasom az összefoglalóidat. Köszi! Mindenkinek nagy segítség vagy :p

Melan, -orgona-, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  10. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Legalább farmarany fa lehetne a főnyeremény,jobban ösztökélne mindenkit.

wiktorka17, *bálint*, mimi és 13 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt
    Ma faválogatás ismertető :inlove:Hamár ennyi mindent bedobálunk :p ajándék szempontjából megéri , vagy a szokásos dolgok lesznek benne ?:music:

Melan, ljanika6, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ez bizony egy gyümölcshúsba vágó kérdés. Én is tettre készen várom a választ, vagy legalább egy halvány sejtetést. Igaz, hogy az előzőben nem voltak benne, de hátha?!
    Kicsit sem vagy kukacos, esetleg a gyümölcsök, de ez nem ront a pajtaértékükön.:)

Melan, -orgona-, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Értem. Tulajdonképpen baráti árnak tartok ennyi szupertápot egy neon ólért.
    A táp másik felét csak a szenvedélyes tenyésztők pazarolják el vagy az ajándékok mások számára is vonzóak lesznek?

Na igen.:music: Engem ugyan nem szokott év elején a Top gondolata foglalkoztatni, de egyelőre ott tartok, hogy még egy ilyen event is meg tud fogni.:oops: Ha olyan lesz mint az előző, nem kapjuk ingyen az érméket.:cry:

Fentebb már válaszolt Jónás ugyanerre a kérdésre.;)
    A nublonos alatt mondta, hogy téved, aki azt hiszi, hogy februárban könnyebben jutunk az érmékhez. Csak itt mindenki egyforma mennyiséget kell beadjon.

Tagadás tagadása?:eek: Nem bonyolítja Jónás ennyire el a dolgokat, csak mindenki túlkombinálja azt, amit mond.xD

iboly54, Melan, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én úgy emlékszem,hogy a neonosnál megszerezhető volt az épp aktuális neonól/kitehető (legutóbb is 2-2db) aztán akinek volt még miből shoppingolnia,az az előző neonos kitehetőkben is turkálhatott kedvére. Szerintem ha most is így lesz,akkor megérős lesz bedobálni a gyümiket!! Talán Jónásunk tudja,mennyi energiát fektettek az alkotók a neonos event tematikájának átalakításába:music:

Szia Bárókám! Amiért adunk valamit (főleg ha sokat) akkor az már nem ajándék,azért megdolgoztunk! Gáz lenne,ha a télapó is úgy jött volna: "kapsz ajit a fa alá,ha ellapátolod a havat" Ajándék az a 75%-os bónusz volt,remélem megtartják eme jó szokásukat :inlove: a BP-nél,ha már az ajándékkód a süllyesztőbe került:(

Utoljára szerkesztett: 16.1.17
    Fatther, emocy91, Melan és 16 más kedveli ezt.
  15. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

hello, minden fatermes reszt vesz vagy csak kimondottan a gyumolcsok, koszi a valaszt

ljanika6, wiktorka17, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Azt már tudjuk, hogy nem lesznek kitehetők és azt is, hogy az eddigiekkel ellentétben egy ólat sem lehet tenyésztés nélkül kiszedni.
    Máskülönben összeboronáltál 2 eventet. A neonosnál lakatot kapunk, nem FP-t.

Az előzőben csak az vett részt, ami a pajtában a fatermések alatt volt, de gyümölcspiac címmel ez logikus is volt.

Fatther, Melan, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  17. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Erzsebetsch kérdése szerintem arra vonatkozott, hogy gyüminek számít-e olyasmi, hogy barka, levél, virág, amelyek, ugye, szintén a fatermések között vannak.

Melan, wiktorka17, mimi és 7 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Ez mindig is gyüminek számított, mióta játék a játék.:music: Kivételt a termények szoktak képezni, még akkor is, ha egyeseket a fáról szedjük. De Jónás szerint még messze van az event és addig változtathatnak a beadandókon.

Meellcc, Fatther, Melan és 12 más kedveli ezt.
  19. Kata-Joe

Kata-Joe Fórum-zöldfülű

A tagadás tagadása logikailag állítás.

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.