Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Baby

Köszi :inlove: Ez ám a gyümölcs koktél :D Ezek kellenek a Gazdakörbe :p

1.) Aranylevél : 620 db

2.) Szakura cseresznyevirág : 295 db

3.) Hólyagfatermés : 295 db

4.) Fekete fűz barka : 295 db

5.) Sárgabarack : 620 db

6.) Aranyesővirág : 225 db

7.) Citrom : 620 db

8.) Lila akác virág : 225 db

9.) Japán naspolya : 225 db

10.) Zúzmarás jegyenyefenyő toboz : 225 db

11.) Pisztácia : 295 db

12.) Amherstia : 295 db

13.) Kesudió : 295 db

14.) Tűzvirág : 295 db

15.) Durián : 520 db

16.) Nektarin : 295 db

17.) Sárkányfagyümölcs : 325 db

18.) Akébia : 180 db

19.) Szantálfamag : 155 db

Meellcc, Fatther, robben800412 és 21 más kedveli ezt.
  2. hamuska

hamuska Fórumszaki

Kérlek,segítsetek.Fás válogatásnál elfelejtettem,hogy a jelölendő fáknak a raktáromban kell-e lennie.Köszönöm a segítséget.

Netudki50, -orgona-, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Aloha hamuska

Nem kell a pajtádban lennie :p Te jelölöd ki , melyiket akarod , és a rendszer választ neked véletlen szerűen :inlove:

Netudki50, ljanika6, Melan és 17 más kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia !
    A jelölendő fákat tetszés szerint választhatod ki ... függetlenül attól , hogy már birtokolsz e belőle , azok közül fogsz kapni egy darabot ! véletlenszerűen .

Utoljára szerkesztett: 16.1.17
    mimi, Fatther, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  5. hamuska

hamuska Fórumszaki

Puszi

Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.1.17
    mimi, Netudki50, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Kedves "pletyisek", hírhordó-farmerek!
    Hajnal óta olyan sokat pletyiztetek kereszt-hivatkozásokkal, hogy kavarodás lett bennem! :mad:
    Mikor dobálnak érmét? Mikor farmpengőt?

mimi, Meellcc, Netudki50 és 8 más kedveli ezt.
  7. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

mimi, Netudki50, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Érme nem lesz ezután, azt cserélték le farmpengőre - legalábbis én így értettem.
    Azt tudjuk, hogy a tenyésztős eventekben megmaradtak a jelvények és szerelem lakatok, de arra kíváncsi vagyok, hogy a minijátékos eventek nyereménye ezután farmpengő lesz?

Fatther, Netudki50, ljanika6 és 19 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Rég beszélgettünk már a személyre szabott ajánlatokról. Most egy érdekességre hívom fel a figyelmeteket. Felmentem velük a 2500Ft-os csomagig, de ezt már sokalltam. 1-2 hónapja csak úgy záporoznak felém a 2500Ft-os ajánlatok, de mivel nem vagyok hajlandó ennyit adni érte, így ma végre vissatért egy kis csomag! Számomra ez azért fontos, mert ez jelentheti azt is, hogy ha egy megadott időn belül nem veszed meg a nagy olcsó ajánlatot, akkor nemcsak fölfelé, hanem lefelé is van út.

Ma megdobtak egy 300FA 740Ft-ért +munkások pár napra...ez megint csak kecsegtető :)

Szerintem erre nem árt odafigyelni, hátha hátha jön egy egy jobb ismét :)

mamóka1cc, Fatther, Gio és 22 más kedveli ezt.
  10. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Örülök, hogy jó ajánlatot kaptál :)
    Sajnos én már elvesztettem a reményt :( Nekem hónapok óta ugyan az az ajánlat van :(

Más: a fás válogatásban a ritka fák között szerepelnek a legutóbbi titokcsemete új fái. Ettől még ez a két fa a következő csemetéből is megszerezhető lesz? :)

mimi, Netudki50, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Fatther, Gio, Netudki50 és 14 más kedveli ezt.
  12. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Sajnos úgy veszem észre,hogy mostanság rendszeresen kihagyják a szupitápot a nyeremények közül (most ne arra az elhanyagolható pár db-ra gondoljunk,amit most kaptunk!! Az vicc volt) ! Kedves Jónás! Várható,hogy megfelelő lobbitevékenységgel ezen változtatni lehet??:music:

Szia,igaz,hibáztam,belekevertem a gyümiket! Khmm...Csak frissítőnek gondoltam a nagy tenyésztés közben:pxD.
    Én azokra a kitehetőkre gondoltam,amiket eddig is megvehettünk. Vagy a régi kitehetők teljesen eltűnnek most a boltból??:eek: Amúgy valami emlék kütyüt csak kellene adni nem?? Jelenleg mindegy,hogy milyen Farm valutáért kapjuk,bár ezt én nem tettem szóvá (lakat/FP)csak legyen mit venni rajta,nehogy csak a kínai piac árujára legyen beváltható:cry:

Fatther, Netudki50, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Aloha Angyalszárny

Üdvözöllek köztünk !!!! :inlove: Úgy látom , új vagy . :p

Gio, Netudki50, ljanika6 és 19 más kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ez érdekes. Én megvettem a 2500 ft-osat is, utána jött az 5300 ft-os. Nekem csak azt nyomatja már jó ideje. Annyit én nem akarok egyszerre költeni, nem vettem meg egyiket sem, 5 - 6 ilyen ajánlat biztos volt már, de lehet hogy több. Ezeket nem is fogom megvenni. Ha megint lenne kevesebb pénzért, azt valószínűleg megvenném, de nem ad, legalábbis egyelőre. De ha neked lejjebb adta, akkor talán nálam is van remény.

Fatther, Netudki50, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  15. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok, szerintetek mennyi kell minimum majd a leendő Neonos eventhez?
    sac/kb ? 1500-elég lesz fajtánként?

Netudki50, ljanika6, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  16. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok!
    Valaki tudna esetleg segíteni, hogy a prémium villa mikor fog érkezni?

Köszönöm!!!!!

Netudki50, ljanika6, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ebben a nagyságrendben érdemes tervezgetni 8)

Fatther, robben800412, Gio és 21 más kedveli ezt.
  18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nekem még sosem volt ilyen ajánlatom, de már nem is számolom, hogy mennyi volt azon a farmon, amelyikre sosem veszek FA-t. Ezt már többször kibeszéltük, hogy meg szeretnék nyerni valószínű azokat a farmokat is, ahol nem vesznek FA-t. Én biztos többet is vennék, ha kapnék ilyen ajánlatot, de ha nem, akkor nem. Marad a pénzem.

soresne, Netudki50, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Jó estét

Csak FP lehet nyerni , vagy esetleg mást is ? :p Szóba került többször is a mizóza és akác fa . Ez itt lesz , vagy ez titokfa lesz? :inlove:

20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Nem is a téma újabb felhozatala miatt írtam, nem is azért, hogy bőszítsem a népet. Hanem inkább azért, hogy bizony nem a végtelenségig emelgetik, hanem ha egy idő után nem veszel, adnak egy kisebb csomagot is. Személy szerint én már a 2500Ft-os 700FA-t se vettem meg, viszont ezek a 300FA csomagok 7-800ft-ért már barátságosabbak. Én csak a remény miatt írtam, hogy nyissuk meg mit ajánlanak mert még érhet minket pozitív csalódás is! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.