Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hm , kár:cry:De ha valami elértéktelenedik , akkor lehet olyan kitehető , ami ad valamit ? :inlove: És ezáltal mindenkinek lesz ? :p
    Aloha Pipike

Picit necces volt a CD lemez helyén betuszkolni a plazma tévét , meg a hifi tornyot , de hidd el , megoldottam 8)
    Csak sajnos a végén levő szmájli elárult mindent :cry:

h.lajosvilmos, Netudki50, mimi és 16 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex, legyünk ketten optimisták, így jobb kedvvel játszik a farmer:D (remélem a március nem fog bekövetkezni, és előbb érik a cseri pár hónappal, a három számomra pont jó szám lenne, ha akkor következne be:D)

Netudki50, zotmar, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Március előtt 3 hónappal ? Decemberben :oops::pxDxDxD

h.lajosvilmos, Netudki50, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy! :)Azért márciusnál hamarabb kéne jönnie úgy gondolom én is. Pedig volt valahol arról szó, hogy Január, nem? :) De Jónás meg erre itt 3 betűzik, áhhhh. :cry:xD

Netudki50, mimi, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Mindenkinek !
    csak optimistán - Én a Szülinapi eventnél gondolom Meglepetésként. Ez jó lenne, hiszen annyira régen várjuk már.
    Szia Jancsika !
    Magam részéről egy Édesanya szívét szeretnék a boltba. - Régi kitehetőket nem nagyon ismerek, csak hallomásból és csere alkalmával szoktam nevekkel találkozni, 3 éve minden nyerhető kitehetőm megvan.

barbi021951, Netudki50, mimi és 14 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Akkor is jó lett volna, de én a januárra gondoltam.. szerintem 1. hónap január, 2. hónap február, 3. hónap március.. lehet, hogy nincs benne túl nagy matek, nálam ez még belefér a számolásba:D:D így jött ki a háromxDxDxD:p

Netudki50, _Cygnus_, mimi és 16 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Ennyire szeretlek , hogy kettőt kapsz :inlove:

Ez aztán a bonyolult 7. szülinapi event :cry:

Meg ez is van

Utoljára szerkesztett: 17.1.17
  8. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

remélem csak néz ki :music::D

Netudki50, ljanika6, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Aloha *bálint*

Azt nem értem , minek vándololnak a házak ? :p Eventablakok nem ? :inlove:

Lehet itt lesz gyártva a két kiflicsücsök ropógosra sütve és egy fél zsömlén tálalva !!! :D

-kaktuszable-, Netudki50, mimi és 16 más kedveli ezt.
  10. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szerintem nem vándorolnak a házak, csak 4 pálya van/lesz. (A bal oldalról ítélve)

barbi021951, Kincső52, Netudki50 és 14 más kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    a képek alapján lehet, hogy 2 részes lesz az event. Az elsőt ha teljesíted, léphetsz a második házra. Nem lesz ez bonyolult, csak annak néz ki. Minden esetre az event-kiírás olvasása után ráérünk aggódni.

Netudki50, mimi, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Aloha -nagylacika-

Ja oké . Jó sok ajándék lesz :inlove:Enyém lehet mindd ha jó leszek ? :p
    Aloha Marika312

Én mindig aggódok :D

13. -gyöngy-581

Nem lehet, hogy eldönthetjük menet közben, hogy melyik házat építjük, díszítjük és az kerül előbbre amelyiket kiválasztottuk? Ezért érzékelheted úgy, hogy mozognak, vándorolnak a házak:)

Kincső52, Netudki50, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Az is lehet netán, hogy a történelmi event mechanikájához fog hasonlítani, ahol három épületet kellett felhúznunk a befejezéshez? http://kephost.com/images/2017/01/17/Tortenelmi-event-kesz.png

15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Valami, ami rettentő nagy dobás lenne? Sajnos nem.

Netudki50, -orgona-, mimi és 14 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás:)
    Köszönöm szépen a válaszodat, várok tovább türelmesen, előbb utóbb csak befut valami majd a dekorfrontra is:)

barbi021951, Netudki50, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Ezt találtam az event ablakról

3 különböző épületet díszítünk fel a városban a szülinapi partihoz. A 3 épületet egyszerre is díszíthetjük, a jelzőtábla segítségével lépkedhetünk az épületek (feladatok) közt. Ha mindhárom épületet feldíszítettük megnyílik egy negyedik épület is

A díszítéshez metélőhagymát [​IMG] és felröppenőt[​IMG] használunk.

Az épületek feldíszítéséért ollót kapunk. Az ollóval kibontjuk az üveggyöngyöt tartalmazó ajándékcsomagot, az üveggyöngyökkel pedig feldíszítjük a főépületet.

A végén mindenki kap egy névre szóló jutalmat a játékban eltöltött évek alapján.

[​IMG]Animációja [​IMG]

Lesz 4 megvásárolható kosár :inlove:

1. kosár : pörgetés jegy , kacsa kata , event növény

2. kosár : Kupon , event növény , kacsa kata , rózsa lekvár .

3. kosár : Kupon , szupertrágy , event növény , törfőnök lekvár

4. Kosár : kupon , party pörgetés jegy , szupertrágya , kacsa kata

Ez minden csak pletyka , bármi változhat . Az infók , főleg , Nócitól , Kieliustól és a Gangról vannak .

Utoljára szerkesztett: 17.1.17
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Később javítottam ezen egy kicsit.:music:Az épületek feldíszítéséért ollót kapunk. Az ollóval kibontjuk az üveggyöngyöt tartalmazó ajándékcsomagot, az üveggyöngyökkel pedig feldíszítjük a főépületet.
    Tulajdonképpen mindegy, max díszítés közben eltévedünk a betonrengetegben.:D
    A függöny alatt egymásra épülő kitehetők vannak.

19. HéricsBáró

Aloha Nóci

Javítottam , nem akarok senkit félrevezetni :cry:

Függönyt nem láttam sehol :pVagy lehet le volt takarva a függöny, egy másik függöny elött ? :inlove:

20. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Szép jó estét mindenkinek!
    Mérföldkőhöz érkeztem ma este a farmon: sok-sok munka és még több segítség, instrukció után, amit elsősorban Hermione72 szomszédomnak, egyben mentoromnak köszönhetek, elértem a 100-as szintet!
    Hermione72!
    Köszönöm a sok jó tanácsot a fejlődéshez, a sok önzetlen segítséget, hogy el tudtam érni az egyik álmomat itt a farmon!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.