Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Bocsi, h ide írok emiatt, de nálatok is még a téli táj van? Elvileg jan. 15-én kikapcsolták a télt a farmon, de szerencsére nem. Én szeretem.

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Legelső frissítésnél még láttam, el is olvastam, amit tudhatunk róla. Már én sem találom.

cecillia53, ljanika6, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Már csak volt,azért kikukáztam a lufikat belőle,hátha jó lesz valamirexD

cecillia53, zotmar, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Jó sok semmi méregdrágán. Nem sok hiányzik nekem ezekből. lehet hogy mind megvan, de nem láttam őket már nagyon régen. Jobbára felhőkön , rosszabbára a váza alatt csücsülnek.

ljanika6, zotmar, -Palika17- és 19 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia,Palika!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    :)

Utoljára szerkesztett: 20.1.17
  6. E-liza

E-liza Aktív író

Meellcc, ljanika6, Netudki50 és 12 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

ljanika6, Netudki50, rozo52 és 11 más kedveli ezt.
  8. E-liza

E-liza Aktív író

Sajnos nem cserélhető, mert össze van építve. Így én maradtam a gazdája. :)

ljanika6, Netudki50, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Jó estét JósJónás :inlove:

Mivel ez nemsokára kiderül , lehet valamit tudni , legközelebb mi lesz ? :p
    Mivel eléggé szupertápos a téma jelenleg , remélem Ez nem az lesz . :music:
    Ha egy anyós bejelentkezés nélkül jön , az mindig nagy öröm , de mégnagyobb , ha elmegy :D

Szóval itt marad velünk , vagy tovalibben majd ? :music:

Meellcc, ljanika6, sziszi1965 és 11 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hű, ez jó! Régóta szeretnék sütivárat! a szülinapi lufi így biztos értékét veszti, aki fél farmot adott érte, most verheti a fejét a falba...most meg 60 FA-ért lehet bárkinek o_O ami még úgy is jutányos, hogy a csereértéke elvész. Kíváncsi leszek, melyik "ritkaság" lesz a következő? a nagyüzemben seftelők a hajukat fogják tépni...

ljanika6, Netudki50, rozo52 és 14 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Már tegnap este kiderült, hogy aranybanán lesz most a ládikában.. nem csak Te kaphatsz bólintást, kivételesen nekem is sikerült eltalálnom valamit:D
    **
    Rackótól 15 banánt kaptam, nagyon szép ajándék, köszönöm:)

Utoljára szerkesztett: 20.1.17
    Kincső52, Meellcc, ljanika6 és 26 más kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

15 Aranybabán van a ládikába! Nagy öröm!

Kincső52, ria91, ljanika6 és 26 más kedveli ezt.
  13. leguán61

leguán61 Fórumlakó

sziasztok.kérdésem volna.neonosnál ha lesz elég állat azzal megoldható,vagy kell tenyészteni is?előző eventnél eltápoztam magam rendesen.

ljanika6, Netudki50, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kopaszság ön köztük divatba ;):pxDxDxD

ljanika6, Netudki50, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia nyuszika215!
    Ezeknek a kitehetoknek en is orulok, mert sem sutivaram sem szulinapilufim nem volt , nem tudtam adni ertuk fel farmot , igy most megvehetem :p amit meg szivesen megvennek azt a kis edes szmogszivot ami a felhomrol hianyzik ;) kerlek kedves BP azt is lehessen megvenni ;)

ljanika6, sziszi1965, Netudki50 és 11 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Dévényi Tibi bácsi most éppen szabadságon van, így ez most nem fog menni 8):music:

Domos52, Fatther, imi010 és 26 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kedves Jonas!
    Pedig en nagyon szeretem a 3 kivansagot es a Tibi bacsit is na meg a BP -t :p ja es a remeny hal meg utoljara :music:

Fatther, imi010, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  18. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Szép napot Jónás uram!!
    Bearanyoztad a napomxD
    Nem kell nekem se kitehető, se betehető, csak még egy pár ilyen beszólás!!
    Fekszem a röhögéstőlxDxDxD

Meellcc, Domos52, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  19. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok!
    Megkímélne valaki a hosszas visszaolvasgatástól?: tudható, hogy mit kell majd februárban tenyészteni?
    Köszi a segítséget!
    Zali1111

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon óvatos cserenap lesz a következő...szerintem:oops:a lufik miatt biztosan sokan fogják úgy gondolni, hogy előbb-utóbb sor kerül más áhított ritkaságra, nem fognak tizesével repkedni a pink terményesek 1-1 kütyüért. Sőt, talán így a terményesek is megfizethetőbbek lesznek. Bár ki tudja...
    Én is pont ezeket tervezem megvenni, bár én sosem a ritkaságát nézem a kütyüknek;) de a sütivár nagyon jól fog mutatni a lakóparkban a többi épület között. :p Nyilván az sem véletlen, hogy ilyen rég várjuk a cseresznyézést...és most egy nagyon keresett ritkaság megvehetvé válik. Ez jónéhány lebeszélt cserét és tervet keresztülhúzhat...Nem gondolom, hogy emiatt kevesebb engedélyt fogunk venni, de egy fordított sorrend nagy elégedetlenséget szült volna...korrektnek tartom, hogy a retró vásár előtt nem ért ide a kapitány. A BP pedig le tudja mérni, hogy megéri-e ilyen régi, ritka cuccokat FA-ért piacra dobni, mennyien mozdulnak rá így, hogy a csereértékük lezuhan. Van egy olyan érzésem, hogy lesz a retró vásárnak folytatása, mert aki rég szeretne ilyesmit, most az első percben le fog csapni a kütyüre, hiszen nem továbbcserélni akarja, hanem akar egyet és most néhány titokcucc áráért hozzájuthat. Nekem tetszik.

ljanika6, genka53, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.