Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A húsvéti széttört nyulas képedre mondtam ezt :eek: Annyira mohás a kosarak , hogy csak na o_O 3 kosár is mohás :cry:

Ezt se takaríjja senkise :sleepy: Csak a zseben :D Nosza :inlove:

Netudki50, missuzy_53, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Annó azt mondták nagyon sok a magyar játékos, a kezdetekkor szinte csak német és magyar játékosok voltak és igen, figyelembe vették a magyar jövedelmi viszonyokat. Nagyon sajnálom, hogy ez most eltűnik és ha eddig féláron kaptunk (így tudom) meg dolgokat és eztán nem így lesz, valószínű sokan nem fognak tudni annyit vásárolni, vagy ténylegesen kénytelenek lesznek abbahagyni a játékot.
    Személy szerint 2010 óta játszom, teli van kütyükkel a kerge és a kincses sziget, van 56 felhősorom. Ezt napi szinten a megvásárolt tojásokhoz igazítva, akár csak naponta 2x is leszedni teljes képtelenség, a gyakori eventekről meg nem is beszélve. Sajnos én sem tudom megtenni, hogy előre bevásároljak, max. veszek 1 havi munkásokat, amit eddig is megvettem meg a turbómalmom cirka 2 hónapra elég. A titok cuccokról valószínű le kell mondanom, s talán a mai felhősor volt az utolsó amit meg tudtam venni. Sajnálom.:(

gyfa, ursa11, Netudki50 és 26 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem kell emiatt abbahagyni a játékot, max annyit vásárolsz, amennyi a keretbe belefér.

Nem tudom, de ha már ott voltam, olvasgattam egy kicsit. Valamelyik nap Te kérdezted, hogy mit jelent a poliszemantikus szó.
    A főnixet kerestette Escalonilla, szerinte az lesz a kerék új ajándéka.

Netudki50, missuzy_53, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Oké

Engem ez a mondat fogott meg: A következő években további új funkciókkal tervezzük bővíteni a játékot, hogy ezentúl is megfeleljünk játékosaink elvárásainak, és gondoskodjunk a kellő mennyiségű izgalomról. Ez nem hoz lázba senkit ? :cry:

És az mi lesz és mikor és hogyan és mit ad és .............:D

mimi, Netudki50, macsek. és 14 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Lehet a jövőt vetíti előre .Mármint a vásárló kosarak sorsát ha nagyon kedvezőtlen lesz az árakban a változás.
    Az a valami más event az nem a te evented lesz? Vagy az csak márciusban lesz?
    Jónás említett valami kis édességet!(nem,nem a milka)
    Számítok majd a szakértelmedre!
    :D

Utoljára szerkesztett: 25.1.17
    mimi, Netudki50, macsek. és 18 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Én még nem temetném a játékot . Van egy hetünk :oops: Az ÁSZF is bajban voltunk , de jobb lett :inlove:
    Lehet így csábítanak a prémium villába , mert ha tag vagy akkor olcsóbb lesz minden ? :p

Szerinted süti event lesz ?:inlove: Francia krémes röppen és islert vetünk? :D

mimi, Netudki50, macsek. és 17 más kedveli ezt.
  7. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Sziasztok!
    Nekem az édesről a cukorka jutott eszembe, csak nem karnevál event lesz Jónás?
    Alex kosarait ,,kivilágítottam", ha engedélyt ad rá kiteszem közszemléletre.
    Lehet nekiállok a puzzle-nak is, majd látom mennyi kedvem lesz hozzá :D

mimi, Netudki50, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  8. alex0824

Te vagy a cukrász,mondd meg te! Grillcsirke eventnek jobban örülnék!
    xD
    Hajrá! Közkincs!
    :);)

mimi, Netudki50, macsek. és 17 más kedveli ezt.
  9. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Aloha Báró! :)

Mondjuk az nem lenne rossz ha a munkásokat bedobnák a prémiumba, lehetne mondjuk egy ilyen csomag is...lehet, hogy évi 10-15ezret kérnének el érte...de nem lenne rossz...

Az a baj én megvenném ezt a felhősort :/ De ha sokat drágul a játék nem veszek munkást, utána pedig nem tudom meddig fogom bírni :( Így a felhősort se veszem meg, nem lutrizok :(

mimi, macsek., missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az februárban lesz, nem a Milka, hanem a torta.:D:D

Visszatérve a képedre, Valentin nap alkalmából újabb megvehető felhősor közeledik.
    Kíváncsiságból megnéztem, nálunk mennyi a januári felhőcsomag: 3,99 €.

Őszintén?:music: Nem hoz lázba.xD Nekem már így is túl sok az izgalom.:eek:

Azt semmiképpen nem kell, hisz most ígértek új izgalmakat.:p:D

mimi, ursa11, Netudki50 és 17 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A prémium tagság eddig nekünk cirka annyiba került amennyit most írsz és az fele volt a más országbéli játékosokhoz képest.
    Nem volt hozzá munkások, így kétlem hogy évi 15 ezerből lehet majd venni prémiumot, ráadásul egy összegben annyit nem hiszen, hogy sokan ki tudnának fizetni, mégha akciós áron adnák akkor sem.

mimi, ursa11, Netudki50 és 17 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Ha milka torta jön , akkor felőlem jöhet :D Eddig azt hittem tiszta izgalmas az életünk , erre beficánkol még több ? :eek:

Olyanok leszünk mint a kis gömbőc és nem tudunk betelni a jóval , amit kapunk ? :inlove: Habár drágább lesz :cry::p

wiktorka17, mimi, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, tényleg. Valóban.

wiktorka17, mimi, Netudki50 és 8 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Itt van amit mondtál :D

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én mindkettőt szeretem akkor nekem két event jár?:DxD:cry:xD:p
    Azt hiszem én már előre izgulok, ezek után még mi jöhet? Jó vagy kevésbé jó? Édes vagy kesernyés?
    Akár mi is ez, nekem tetszik, aranyos az a fejecske:) Tényleg mi is ez? Elmondjátok?

wiktorka17, macsek., -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  17. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! >:(

Gondolom a februári felhők azért még maradnak a régi áron :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.17
    wiktorka17, Netudki50, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Ha jól tudom a Te szintednek megfelelő növények :p

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Na ezt a pirulát simán lenyelem:D Nem keserű, nem édes és elfér egyelőre a többi között. Várja azt az időt amikor elvetem őket:):music: Már több szint óta nem jött új növény, úgyhogy valószínűleg igazad van. Köszönöm:)

wiktorka17, mimi, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  20. alex0824

Szia!
    Egyben a kettő!
    Díszíts lekvárral,tejszínhabbal ,túrósgrillcsirkét! Ha teljesíted a feladatot ,nyereményed egy 24 tekercses csomag amit event után felhasználhatsz 24 órán belül!
    :wuerg::D;)
    Ha az XL-es szupertáp mondjuk felmegy 3000 Ft-ra ,de cserébe legalább 2 aranyállatot kilehet majd tenyészteni belőle (keverés nélkül) akkor az nekem izgalmas lesz és elégedett leszek az áremeléssel!
    :wuerg::)

Utoljára szerkesztett: 26.1.17
    wiktorka17, mimi, hóóvirág és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.