Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szerintem Senki nem vár ilyet Tőled. Amikor úgy érzem meg is teszem.
    Bár moderátornak is alkalmas lennél, játéktapasztalatod alapján, mégsem vagy moderátor. Ezért, ha valami eltérést, jelzel, arra a modik ugranak. Azt viszont el kell ismerni, hogy ki volt a hunyó. Azzal, hogy leírod, hogy máshol volt elírás, azzal senkit nem dicsérsz, legfeljebb csak a tényeket elismered. Talán ennyit elvárnak, de nem többet.
    Lehet, hogy minden munkahelyen így működik, de nem minden munkakörben. A modik két Atyaúristen közé szorultak. Egyik felől a központban mindenki főnökük, másrészről a játékosok a a bevételi forrás, ezért ők a másik "főnökük". Egyetlen beosztottjuk van: a szabadidejük.

taga1, Meellcc, iboly54 és 31 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Holnap kezdődik a neonos event, de nem találok ismertetőt sehol.Tudom mit tenyésztünk, de mennyit és minek?xD

-Mayacska85-, Netudki50, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nem holnap, hanem holnapután lesz.

Netudki50, -orgona-, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

Köszike!!Én már beraktam a ceretet házba a jószágokat, két napig caporodnak és hordágyon jönnek kixDMagam előtt látom a sánta kutyát isxD

Meellcc, wiktorka17, rozo52 és 28 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kovacstne

Nem biztos , hogy ennyi , de csak az event ismertető a biztos :p

wiktorka17, Netudki50, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  6. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

neonos event csütörtökön kezdődik

Netudki50, ljanika6, mimi és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Minek? :D
    Ez nagyon jó kérdés, jó nagyot nevettem rajta és ezt köszönöm. Pusztán csak neonólakért. A nyeremény neon békaól, neon kutyaól és neon deniól lesz 1 vagy több darab, kinek mit bír el a szupertáp mennyisége, és/vagy az alapállat mennyisége. A második ólért már mindenképpen tenyészteni kell, ha jól értettem a pletykákat, mert azt a tenyésztések után járó lakatokért vehetjük csak át. Mennyit? Azt majd kiolvassuk a hivatalosból, aztán dönthetünk arról, hogy hány ólat is szeretnénk:)

8. revaa

revaa Fórumgróf

Utóbbi időben csak olvasgattam, nem írtam.
    Nem akarnék belevauzni, de véleményemet leírhatom, úgy gondolom.

Moderátorok szabad idejükben, a fórumszabályzatban is szereplően ingyen teszik a dolgukat, és ténylegesen is két "tűz" között vannak.
    Más témával foglalkozó oldalon moderátor voltam, szintén ugyanígy voltunk, nem könnyű a dolguk, tény és való, tehát ezt tapasztalatból írom.

Ajándék.. én speciel meg sem néztem mennyi jár a szülinapi ajándékból, mert örülök, hogy kapok.. Amit adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el... xD

Ez az én szerény véleményem, ez egy játék, nem kell véresen komolyan venni. Nem foglalok állást sehol - nem is kért rá senki xD - maradok pártatlan. De nincs miért egymást okolni, hibáztatni, esetleg a másikat megbántva. Megéri?
    Nagy levegő, fel a fejjel, mosoly és máris rendben van minden! xD

taga1, Meellcc, Margó1952 és 27 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Főleg akkor fog lesántulni, ha benne sem lesz a neonosok között. Ugyanis van repülőkutya is.

Meellcc, wiktorka17, Netudki50 és 13 más kedveli ezt.
  10. pemcc

pemcc Járnitanuló

Tudod, 100 lakattal őrzött titok. 8) Aztán majd dobunk egy hátast! :DxD

Netudki50, ljanika6, mimi és 7 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

Szia!Nekem elég lesz 1 neon ól, úgy sem tudom hova raknixDMire kipakolom őket máris farmot kell bontanixDAnnyi ól van már hogy agyilag követni sem tudomxDxDLegalább jönne a deszka és sielnék egyetxD

-Mayacska85-, Netudki50, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  12. Leho69

A sízők leceznek. A deszkások szörföznek a cápák között.

Netudki50, -orgona-, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

Annyira nevetek , nem tudom azt szabad-exDxDxDNa mindegy, egy árva denit nem látok az ereszt sodorván, a békulákat kimentettem csákánnyalxDxDMelegednek a ceretetes házbanxD

Fatther, Netudki50, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  14. klariszmama

klariszmama Aktív író

Nagyon nagyon köszönöm a segítséget és Hérics Bárónak is, így sikerült megoldanom a problémámat. Nagyon jó dolog, hogy ilyen hozzáértő és segítőkész csapat van. További sikeres szép napokat mindenkinek és még egyszer köszönöm.

Meellcc, Netudki50, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Most már lehet találgatni? :music:
    Ha valaki csak az event felét csinálja meg és kinyeri a világító dolgokat , és szeretne tovább haladni , mit kap ? :inlove:
    Ezt a mondatot ragadtam ki belőle :p

Netudki50, -orgona-, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem tenyészt és gyűjti a lakatokat... hogy ez után mi fog jönni (bolt, eventes felület stb ahová a lakatokat betesszük) elég homályos számomra is..
    Újraolvastam amit leírtál és nem értem igazán:oops: Úgy tudom bármit tenyészthetek a lakatokért, nem kell feltétlenül a 3 állatból válogatnom, ha a feladat első részével végeztem. Feltételezem, hogy az eventfelületen lesz egy beadási rész, ahová a lakatok kerülnek. Megfelelő számú lakat beadása után kapom a 2. ólat. De ezt csak én raktam így össze magamnak, nem biztos, hogy így is lesz..:music:

Utoljára szerkesztett: 31.1.17
    wiktorka17, vera0973, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Aloha Gyöngy

Azt tudom , hogy a kitehető kakkukk. :cry:

wiktorka17, Melan, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Én még mindig nem tudom, hogy mi történik csütörtökön délelőtt 10 órakor? Pedig végigolvastam az azóta leírtakat is :p:sleepy:. Vagy ti igen? Úgy értelmeztem, hogy az új árakat holnapra várhatjuk, tehát nem arról van szó.
    Aki tudja, ne titkolja, plííííz :inlove:.

wiktorka17, Vakarka, rozo52 és 17 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Aloha Nóci

Ezt most vettem észre . :inlove:
    Azt írja a Holland Jós , hogy a februári Rackó kitehetőt megváltoztatták az utolsó pillanatban. Csak azt nem tudom , hogy a mostanira változtatták , vagy a jelenlegit amit tudnunk?:oops::p

wiktorka17, Vakarka, vera0973 és 15 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

Szia! Nálam is hasonló a helyzetxD

Vakarka, Melan, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.