Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Én a lányoméknál németbe simán be tudtam lépni mindig.Viszont vásárlást a PSC-ről nem lehetett eszközölni,azt itthonról a fiamék tudták csak megcsinálni!

-orgona-, Gio, -Palika17- és 10 más kedveli ezt.
  2. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Szia!
    Többször is játszottam már külföldről, abból nem adódik semmi probléma.Belépés előtt beállítod a nyelvet magyarra, és ugyanolyan, mintha itthon játszanál. A vásárlással kapcsolatosan nincs tapasztalatom, arra akkor épp nem volt szükségem. A szupertáp vásárlással kapcsolatban tovább kell nyomoznod8)

-orgona-, zotmar, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Szia!
    Én is sokszor játszottam külföldről már, semmi gond nem adódott, átállítottam magyar nyelvre és kész. Vásárlást nem indítottam.
    Most is külföldön leszek, ezért nagyon érdekelne, hogy mikorra várható baby boom?? Előzetes boom lesz esetleg?

-orgona-, zotmar, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Csütörtökön kezdődik az event, és péntek estétől szokott boom lenni. Szerintem hamarabb nem lesz, max a jövő héten kedd körül pluszban egy rövid boom.

-orgona-, Gio, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Az azért évi 12.000 ft/ aktív játékos,az nem elhanyagolandó,közel 40% nyereség az eddigiekhez képest. Köszönjük meg a mostani, igen hosszúra nyújtott Farmmunkás akciót!!! Még holnapig ketyeg a régi áron!! (reméljük:music:)

Szia. A hírek szerint febr. végére van beütemezve.... Ennyi ideig tartott ez egy -két hónap:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.2.17
    -orgona-, Gio, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  6. játéKOSka

játéKOSka Járnitanuló

az aktív helyett gondolom fizetős játékost akartál írni. A többi OK!

Gio, -Palika17-, Netudki50 és 6 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    .... és ... megvan, bejelentésre került = péntek 14 órától Ajándékozás-Kereskedelmi Napok !

Kincső52, -orgona-, zotmar és 18 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Csak abban az esetben lenne igazad, ha minden aktív gazda vásárolna szezonmunkás csomagot minden hónapban, és akción kívül.
    Eddig mi "állandó akcióban" voltunk, nem változtak az árak havonta pár nap erejéig.
    A jövőben majd jobban figyelni kell a hivatalos közleményekre ezen a téren is;)

taga1, wiktorka17, Meellcc és 25 más kedveli ezt.
  10. imi7611

imi7611 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nem tudjátok, lesz a hétvégén boom? A választ előre is köszönöm!

Gio, -Palika17-, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  11. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Ha lehet ilyet mondani, ennek a régóta várt pletykának a realizálódása, szabadnapjaim ismeretében rendkívül boldoggá tettek :inlove::inlove:xDxD.

taga1, wiktorka17, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  12. játéKOSka

játéKOSka Járnitanuló

mimi, Gio, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

mimi, -orgona-, Gio és 7 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Ez pontosan így van.
    Az ismertetőben még a régi kép látható, nincs kicserélve újra. Ez is érthető: ameddig nincs itt az akció, nem ismert az ára sem.

Kincső52, mimi, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia :)
    Tudom, hogy sokan vártak rá, és meg is értem azoknak az örömét, akik nagyon szeretik a cserenapot, de sokkal okosabb dolognak tartottam volna, ha időpontilag ezt a cserenapot a naptári Telihold event idejére időzítik (február 11-13), és most lett volna helyette inkább a Telihold, hogy aki eddig valamilyen oknál fogva nem tudta kiváltani a denevér tenyésztést, azok most még gyorsan megtehették volna. :) Ezáltal az az esetleges szupertáp vásárlási bevétel is meghiúsul, amit ez hozhatott volna a konyhára a BP-nek. :wuerg:Tudom, semmi nem kötelező, engem nem is érint, mert mind a hét farmomon már régen kiváltottam, csupán leírtam. :p

17. JósJónás

Szia!

Mivel nem feltétel az event teljesítéséhez a tenyésztési jog megléte, ez nem igazán befolyásolja a dolgokat 8)

wiktorka17, missuzy_53, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Jónás.
    Kaphatunk valami segítséget milyen fatermések fognak kelleni a jövőheti titokfákhoz

ljanika6, mimi, Gio és 6 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jónás
    Köszönöm a válaszod, igazad van, de ezt én is tudom, mert mindig elolvasom az event kiírásokat, és a kapcsolódó topikokat.
    Én magamból indultam ki, hogy mivel úgyis játszom, ezért igyekszem mindig azt termelni, vagy tenyészteni ami kell, (vagy ami várhatóan kell majd), tehát minél kevesebb olyan vásárlásra kényszerüljek, ami megelőzhető előre tervezéssel. Ha csak egy neon deni ólat akar valaki megszerezni a piacról is tudja természetesen, akár alapállatból, akár tenyésztettel vegyesen, de annak horror ára van.
    1 neon deni ólhoz kell 325.000 CS pajtaértékű denevér, vagy tenyésztett denevér. Alap állattal ez 220 CSP/db pajtaértékkel 1.477 denevér, jelenlegi 11.395 CSP/db árral 16.830.415 CSP!
    Ha vegyesen, a viszonylag legkedvezőbb jelenlegi beszerzési árakkal, akkor: pl. 7 barna bőregér 100.000 CSP/db -bal = 700.000 CSP, + 167 albinó deni 20.485 CSP/db áron 3.420.995 CSP, + 123 db alap denevér 11.395,- CSP/db áron = 1.401.585 CSP, ami mindösszesen 5.522.580 CSP.
    Ezeknek a kiadásoknak jelentős részét meg tudná spórolni az, aki nem alapállattal akarja (vagy kényszerül) megoldani az eventet, sőt a tenyésztéshez lehet, hogy vett volna szupertápot. Én csupán ezért írtam le az észrevételemet.

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ezt azért már az előző telihold eventet megelőzően több helyen, más event csevegőkben is, nagyon sokan mondták, hogy rá kell hajtani a deniólakra. Két olyan telihold ment le már, amikor úgymond borítékolni lehetett a deni neontenyésztését februárra.
    Az előre tervezés február elején a márciusi dolgokat érinti.
    Tudom sokan arra vártak, hogy cspért vezik meg az ólat. De a denevér tenyésztés nem most kezdődik. A denevér teliholdas, nem titokállat. Várható volt, hogy nem kerül a boltba denibarlang. Most sincs semmi baj, csak nem 4000 cspért vesznek ezek a gazdák denibarlangot, hanem 25000ért denevért.

wiktorka17, missuzy_53, Meellcc és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.