Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

5 új gazdaköri küldetés :D Leírtam nektek :inlove: A forrás a farmom :p

1.) Ökogazdálkodás

• 3/1 Ezüst beadás : 10 búza és 15 zsázsa . Nyeremény : 20 trágya , 125 Csp , 150 Tp
    • 3/2 Ezüst beadás : 10 saláta és 10 répa . Nyeremény : 20 víz , 150 Csp , 200 Tp
    • 3/3 Ezüst beadás : 20 saláta , 20 búza , 20 répa . Nyeremény : 1 almafa , 175 Csp , 250 Tp
    2.) Barátok és munkatársak
    • 1/1 Ezüst beadás : 5 búza . Nyeremény : 4 zsázsa , 10 Sz. trágya , 250 Csp , 250 Tp
    3.) Gyümölcskenyér
    • 3/1 Ezüst beadás : 4 alma . Nyeremény : 125 Csp , 125 Tp
    • 3/2 Ezüst beadás : 4 szilva . Nyeremény : 150 Tp , 175 Tp
    • 3/3 Ezüst beadás : 4 szilva , 4 alma , 4 dió . Nyeremény : 10 Sz. trágya , 450 Csp , 500 Tp
    4.) Veszélyben a zsázsa
    • 2/1 Ezüst beadandó : 5 zsázsa . Nyeremény : 1 tyúkól , 20 trágya , 350 Csp , 100 Tp
    • 2/2 Ezüst beadandó : 1 tyúk . Nyeremény : 10 saláta , 4 búza , 400 Csp , 100 Tp
    5.) Nagy farmbuli
    • 2/1 Ezüst beadandó : 20 zsázsa . Nyeremény : 3 Sz. trágya , 350 Csp , 100 Tp
    • 2/2 Ezüst beadandó : 10 saláta . Nyeremény : 5 Sz.trágya , 450 Csp , 100 Tp

Utoljára szerkesztett: 7.2.17
  2. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. A két új fát hogy lehet megszerezni? Vagy még csak ezután lesz a játékban? Köszönöm.

alex0824, ljanika6, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nemsokára annyira titkosak lesznek, hogy el sem bírod képzelni. Aztán mehetsz a dühöngőbe, hogy már megint birsalmát kaptál egy rakással.

alex0824, ljanika6, wiktorka17 és 23 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha megnézed, nem sokat szoktak rajta variálni 8)

wiktorka17, alex0824, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Csupán azt nem bírom felfogni, miért nem gondolkodnak a kezdők fejével a fejlesztők, ha már egyszer elsősorban az ő részükre találnak ki feladatot?! :sleepy:A múltkori csomagban sem volt egy szem csillag sem, a mostaniban sem! Tölgyről kiváltani bármit is, csak csillag ellenében lehet. :oops::oops::oops:

kovacstne, Kincső52, alex0824 és 20 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

A tégla túl nehéz és hideg neki így nem érdekli, de az udvar köré azért szeretne egy szép kerítést 8)

wiktorka17, Meellcc, kovacstne és 18 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Még nem aktuális sajnos :(

kovacstne, alex0824, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok szép napot minden gangosnak:)
    Imádom a tűzijátékot, ezért nálam ezek már nincsenek meg:D Szerencsém volt kaptam a piacon hozzá zsászát, így gyorsan a végére jutottam:)
    Jancsika el tudod képzelni azt a gazdát aki indul a TOP-ban és zsásza termelésére adja a fejét? Háááááááááát én nem. Ha egy piacon lennénk megvenném inkább tőled amit szupertrágyázva árulni fogsz:)

kovacstne, alex0824, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  9. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Szia!
    Igen az utolsó 6 szomszédot érinti,sajnos.
    Ők állítólag látnak téged mint szomszéd,de te nem....Amikor újra lesz prémium ott lesznek...

kovacstne, alex0824, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha Genka

A tölgyes a 14. szinttől elérhető , szóval hiába kapna egymilliárd csillagot , ha nem tudná használni . :p
    Ha meg kapnának úton útfélen , a végén több lenne egy kezdő játékosnak , mint nekünk, ami valljuk be nem lenne jó :cry:
    Aloha Gyöngy

Ja csak az elején sz.trágyáztam próbaképpen . :p már 130.000 zsázsa van :inlove:

És találtam egy érdekességet . :music:A lengyelek szerint februárban jön a bahára sok minden , és nem kerül aranybanánba !!!!:p
    Ami érdekes benne az , hogy az angolokat adja meg forrásnak. :DAz meg még jobban , hogy mostanában az angolok az infókat tőlünk szedik xD. Szóval valami zavar van az erőben :cry::D

Meellcc, alex0824, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  11. pemcc

pemcc Járnitanuló

Köszi a választ. ;)
    Megmondom Anyának.

alex0824, ljanika6, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  12. serenge3

serenge3 Junior szaki

Mondjátok, milyen címszó alatt szerepel nálatok új gazdaköri küldetés?
    Oda kell a zsázsa?

alex0824, ljanika6, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Egy kicsit visszább bárónk az összeset betette a hsz-ébe.

genka53, alex0824, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Mindig tudtam, hogy az élen vagyunk a játékban, de a pletykákban is ezek szerint:), hiszen a kör bezárul. Emlékezz rá, mit mondott Jónás: nem fog sok banánba fájni:), ehhez mérten Ti Alexszel és Palikával egy egész "kamrányi" újdonságról beszélgettek, és még ott vannak mellette Zalán hírei is. Farmer legyen a talpán aki követni tud ilyen iramú bővülést, ami ráadásul, ha nem banános akkor vajon mi lesz? Csp-ért megvető dolgok lesznek? Aranyért.. vagy valami új fizető eszközzel (esetleg bevezetik a bahaárudát is a farmos mintájára? Jé ez lehet nem is butaság:))?
    Mindenesetre kíváncsian várom, hogy ebből mi fog kisülni, mert el sem tudom képzelni:) Jónás bólintott a koalára és a növényre, ez feltehetőleg mostanában jönni fog:) A többi még megfejtendő rejtvény.. van min törni a fejünket.

iboly54, kovacstne, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Az egész kamrányi az igaz , vagyis nem ? :music: A banánban is igaz , vagy nem ? :p

Hogy mi lesz ebből ? :inlove:Ha tippelnem kéne a jelenlegi mai szisztéma szerint , akkor a kezdő játékosoknak kedveznek ? :p

genka53, alex0824, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Lehet, hogy kedvezni szeretnének, de el sem tudom képzelni, hogy hogyan, mi módon ?... Ha kamrába tesznek valamit, az AB-s lesz a jelenlegi rend szerint. Ha nem teszik kamrába akkor hogy kapjuk/kapják meg a kezdő vagy kevésbé kezdő játékosok? :music:

alex0824, ljanika6, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Ha emlékeim nem csalnak a cukornádért nem kellett fizetni. :pAzt alapból megkaptuk :inlove:

alex0824, ljanika6, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Üdvözlök mindenkit ! El kell mondjam, hogy ma ledöbbentem. A feladatok közt észre vettem a zsázsát, meg is szereztem. Gondoltam start, minél többet termelni. Az első vetésnél nem néztem az érésidőt, s azt vettem észre, hogy 0 perces lett belőle>:(. Még szerencse, hogy az első négynél jártam csak így, s nem pocsékoltam több kincset rá.Egyébként a feladaton túl vajh mire lesz jó ez a növényke ? Esetleg százezrek kellenek majd belőle ? Szép estét !

wiktorka17, alex0824, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia! Vajaskenyérre biztos jó! :) Olyan csípős tormás íze van. Mindenesetre eladtam belőle 200 db-ot 2,78-ért, kerestem 500 CSP-t. :)

wiktorka17, alex0824, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Akkor lehet, visszamegyünk az alapokhoz:) Jó kérdés, hogy újrakezdeném-e a bahát:p:) Azt hiszem nem:) Nagyon régen volt a bahám első szintű, biztos, hogy sok minden változott azóta a játékban..

alex0824, ljanika6, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.