Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.Sziasztok!

Kedves Jónás! Hamarosan fészket raknak a díszes tollú madarak. Nagy, legyező alakú tollúseprűk tartják tisztán a pajtát és a farmot.
    Ebben a nagy tisztaságban, sok madárnak egy idő után nem lesz sertepertélni valója, így valamilyen barkácsolós mesterségre kell adja a fejét. Kérdem én tisztelettel Tőled, hogy fa és téglaügyileg a Tüzép-mester milyen megrendelésekkel számoljon?

Kérdésem váratlan aktualitást is hozott:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...arkácscucc-takarékos-akció.14746/#post-647829.
    Ez Leho kérdése, Őt próbáltam idézni. Ugy látszik a csoprtos idázást még gyakorolnom kell:)
    Ezek szerint tégla nem, de fa kell majd hozzá. Ami nem lényegtelen a raktárházak fejlesztése szempontjából. Igaz nekem még nagyobb kihivást jelent a kért állatmennyiség összeszedése:).
    Pár nap múlva lejár az előfizetésem, kedves Jónás, turbómalom akciót látsz-e közeledni?

Utoljára szerkesztett: 7.2.17
    alex0824, ljanika6, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem úgy értettem. :cry:Hanem úgy , hogy a jelenlegi ingyen cukornád mellé kapnánk még egy kettő növényt is :inlove:

Ha azt vesszük , hogy hónapokig feleslegesen repülgettünk pilótapontokért , akkor tényleg változott valami :wuerg::p

wiktorka17, Kincső52, alex0824 és 16 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akkor sajnos fa.. az meleg:);).
    Azt már tudjuk, hogy lesz koala és az őt tápláló növény az eukaliptusz is. Ez már 2 újdonság. Ha szerencsém lesz8), nem mind szántóföldi növény amit majd elérhetünk.
    Az ültetést gyűlölöm:p;).
    Egy cuki cserjét én is el tudnék képzelni:)
    ;).

alex0824, ljanika6, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Elolvastam a zsázsáról a tudni valókat. Amit leírtál, stimmel. 10-12 nap alatt aratható, nem csoda, hogy itt 1 perces. Köszi Neked a választ . Üdv !

alex0824, ljanika6, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Ha meggyújtod a fát , az tényleg meleg lesz :D
    Ha szerencsénk van , végtelen dolog kerül a bahára .:inlove: De végülis attól függ , hogy milyen oldalról nézegessük :music:

alex0824, ljanika6, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Halihó mindenkinek!
    Mihez kell a zsázsa,tudja valaki és mennyi kell belőle vajon?

alex0824 és ljanika6 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

elárulod, hogy mire lenne jó végtelen számú akármi a baha két területére? Egyszerűen nem értem, mire lenne jó.. annak sincs ára a piacon ami van jelenleg játékban, legyen az a legalacsonyabb szintű növénytől a legmagasabb szintű és pajtaértékű fa. Ennek a számát akarod a végtelenre szaporítani?
    Néha az állatok ára ki-kiugrik és eladható, de ez is a fehér holló esetével vetekszik:) Igaz a tenyészthető színesek jól eladhatóak, szépen emelkedik az áruk, de kb ennyi a haszon az állatokon és a növényeken. Értem én, hogy színesíteni kell a választékot, ami van, de... a végtelen nekem sokk, túl sok:)
    Szia! Lépjél be a gazdakörbe és nézd meg az új feladatokat és látni fogod:)

alex0824, ljanika6, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Milyen oldalról szeretnéd nézegetni??
    Ide ne hozz politikai állásfoglalást.;)
    De sokak szerint a ráolvasás működő dolog így az ördög, körömvágással távol tartható.:pxD

genka53, alex0824, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

alex0824, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    be tudnátok adni azt a linket amivel ki lehet számolni mióta játszom, vagy mikor regisztráltam?:inlove::inlove::inlove:

alex0824, mimi, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  11. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

alex0824, mimi, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

alex0824, ljanika6, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Már csak magamnak mondom.. ne ugorj bele mindenbe..

Akkor a bahama szántóföldi növények közül kilőttünk 3-at. Az állatot és annak eledel fáját is tudjuk.
    Mi jöhet még?
    ;):p

Egy olyan fa, melynek neve a szép fekete hajú mesehőstől származik?

alex0824, ljanika6, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  14. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Köszönöm szépen a választ, nehéz szívvel, hosszas töprengés után, azért csak "tetszikeltem" a hírt.
    Marad a türelem, mely prémium tagságot terem....(kellett nekem szavalnom):(

iboly54, alex0824, mimi és 5 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás:)
    A naptárban ez szerepel: február 11 - február 13 - Telihold
    Ha erre jársz kérlek szépen súgd meg nekünk, hogy lesz-e új feladatunk, vagy tovább töltögethetjük a pajtát? (lehet, hogy régebben volt már róla szó, de nem emlékszem rá:))

alex0824, zotmar, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Ezzel nem értek egyet, (igaz nem is kell, hogy mindenki mindig egyetértsen :)) ezért nem lájkoltam. Szerinted mennyi idő alatt éri el a 14. szintet egy szorgalmas csibe? Sokat mondok, ha max. 10 napot tippelek. Az meg egy emeletes .... -ság, hogy több lenne nekik, mint nekünk, hisz ha állandóan kiváltana valamit a tölgyről, sem győzné utántermelni. :sleepy:

Nem zölddel akartad írni? Vagy én vagyok színtévesztő? :sleepy:

*bálint*, alex0824, janos6750 és 7 más kedveli ezt.
  17. klariszmama

klariszmama Aktív író

Szép jó estét mindenkinek.
    Segítene nekem valaki- mikor és hol lehetett beszerezni a " Perzsa selyemakácot " a piacon láttam kiirva 0 darabot
    Előre is köszönöm a tájékoztatást,

ljanika6 és genka53 kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia klariszmama :)
    Még nincs, de lesz, jön! ;):):D

*bálint*, alex0824, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    A hétvégi titokfa akcióban szerezheted be, ha szerencsésen nyitogatsz, ha jók a sejtéseim:)

*bálint*, genka53, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Már én sem tudom miért írtam :eek: Vagyis igen :p Tetszik ez az 1 perces növény :inlove: Ha unatkozol , egész nap elvagy vele xD

Baby72, *bálint*, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.