Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Nóci :)
    Szimpatikusak ezek a változások. Nildia születésnapi köszöntőjében leírtak szerint is, remélhetően már nincs sok idő hátra a bevezetésig. :)
    Mivel az új prém többet nyújt, mint a régi, és Jónás előzetes prognózisa alapján is át lehet majd váltani a régiről az újra, ha valaki úgy akarná, kíváncsi lennék mennyibe kerülne az átállás? Vagy maga az új prém? Erről nem hallani semmit? Legalább a növekedés arányáról?
    Vajon "menet közben", azaz a régi lejárata előtt is lehetségessé tennék a váltást? :)
    Kedves Jónás, látsz ezekre valami infót a gömbödben? :)

Vakarka, -Palika17-, mimi és 8 más kedveli ezt.
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A valentin és a sütis event kapcsán lenne kérdésem. Nem tudom, hogy csak elkerülte e a figyelmem, vagy erről még tényleg nem esett szó:)
    Ez a két event erezd el a hajam lesz, tehát aki ameddig akarja csinálhatja...vagy lesz megkötés: valentinnál az érmékért csak egyszer lehet kiváltani "valamiket", a sütisnél bizonyos szintek lesznek amiket meg kell csinálni és kész? Vagy amíg mi jónak látjuk csinálhatjuk őket?
    Ha még nem esett erről szó, Jónás esetleg valami választ kaphatunk erre?:)

Vakarka, zotmar, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Az új prémmel kapcsolatban az a sok jó, amit Nóci felsorolt gyakorlatilag valószínű,hogy a gyémántba lesz.Szóval akinek arany prémje van jelenleg az nem biztos ha átvált ezeket meg is kapja.Lehet az arany csak a régi gyémánt dolgait kapja meg.
    :)

_Cygnus_, Vakarka, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Nóci

Hogy a játékkal mi lesz azt nem tudom , de asszem megtaláltam a koala tápját ? :D

3 tojás , 4 vizítorma és 5 szentjánosbogár . Egy picit drága lesz , ahogy elnézem :eek: De ez pletyka ! :p

Márciusi dolgok :
    • Pávatenyésztés. 6 fejlesztéses dolgot kapunk
    • Új tojás, amit szászszor átköltöttünk . Lassan már kiköltjük
    • Új prémium
    • Baha frissítés. 8 új dolog
    • Baha 2 új küldetés. Az eggyik 5 feladat a másik 6 feladat
    • Tempolm event 3. kiadás. Egy nyeremény 7 fejlesztéssel
    • Virág event : fehér nárcisz sárga páfrány. Humusz a felreppenő . Váza is kell majd .
    • Bivaly titokállat

wiktorka17, .barbi1., hóóvirág és 23 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Leginkább a jogi normák (fogyasztóvédelem, stb.) határozzák meg a lehetőségeket majd ezekre a kérdésekre.
    Csak, amit kiemeltem pirossal arra egyértelmű a válasz. Csak az tud átváltani újra, akinek fut a régije. Akiknek lejárt azok csak az újat fogják tudni megvenni. Ősszel Jónás Apó ezt egyértelműen leírta. És ment még a dilemma, hogy aki hosszút hosszabbít az esetleg nagyot kaszálhat (de lehet, hogy bukik).
    Amit kékkel emeltem ki:
    Nagy cégek előfizetőinek (folyóírat, TV stb) ilyen nagy csomag módosítások idején az átváltás ingyenes. Ez egy szokásjog. Legtöbbször akkor alkalmazzák, ha egységesíteni akarják az előfizetőket. Tehát, ha van egy szerződésem valamilyen szolgáltató céggel 3 évig, és ők 1 év után egy teljesen más csomagot hoznak ki, mint amiben én vagyok (általában drágábban, de többletszolgáltatással) fel fogják ajánlani Nekem a váltást ugyanazon az áron. Nekem jogom van dönteni, hogy elfogadom, vagy sem. Tehát jogilag, meg kell hagyják azt a lehetőséget is, amibe én tartozom (régi). Ilyenkor, ha valaki átvált az esetek túlnyomó többségében nincs visszalépési lehetőség, hacsak az én átléptetésem körülményei nem ütköznek jogi előírásokba.
    Feltehetően itt az átállás a supporton keresztül fog történni. Ott kell majd kérni, és ők fogják intézni. Ez azért lehet fontos, hogy így dokumentálni tudják, hogy a játékos kérvényezte a módosítást, ők minden szempontból az előírt jogi normák szerint cselekedtek, szem előtt tartva a fogyasztó érdekeit.

Vakarka, iboly54, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Báró Úr!
    5 szentjani? Nem lenne ez sok? A pók is csak egyet eszik:) :)

Vakarka, zotmar, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Aloha Rylee86

Nem tudom ,de a vízitormát nekem még zsázsának is fordítja :D

Rylee86, Vakarka, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Valószínű igazad van. Mivel sosem volt prémium tagságom - mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert egyszer kaptam egy hónapos ingyen ezüst prémet (nem a mentorszobából) - így nem ismerem a köztük levő különbséget. De Jónás mondott olyasmit is, hogy limitálva lesz az altatás. A lengyeleknél olvastam, hogy havonta szupertrágyát, szupertápot, KK-t is kapnak a prémium tagok. Nem tudom, hogy eddig is volt-e ilyesmi benne. A német pletyiseknél írta valaki, hogy bánja, hogy több hónapra előre vásárolta a prémiumot.

A tortás event még eléggé zavaros, nekem valahogy a Malala event jut róla az eszembe. Persze lehet tévedek, de a vouchert és a hosszabbítási bónuszt egy-egy kitehető adja. Mivel ezek benne vannak a kosárban, úgy gondolom, hogy azt az eventet megint nem lehet ingyen csinálni. Mondom, ez csak az én véleményem, sehol nem találtam utalást ilyenre.

A Valentin event nem biztos, hogy annyira egyszerű lesz, hisz teljesen a szerencsétől függ, kinél milyen figurák jelennek meg.

Rylee86, .barbi1., Vakarka és 13 más kedveli ezt.
  9. tibidabo

tibidabo Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!
    Meg tudnátok mondani, hogy a party pörgetésből mennyit lehet tárolni? Segítségeteket köszönöm.
    Üdv: Tibidabo

.barbi1., Vakarka, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azt nem tudom, hogy a vásárlásnál van-e plafon, de a nyeremény pörgetésekből bármennyit lehet tárolni. Csak akkor pörgetek, ha valami jó jelenik meg a keréken: rózsaól, bónusz, hiányzó kitehető, így szépen gyarapszik a fel nem használt pörgetéseim száma.

HéricsBáró, Vakarka, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  11. tibidabo

tibidabo Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)

Vakarka, ljanika6 és -Palika17- kedveli ezt.
  12. Leho69

Szia!
    Erről nincs hivatalos info. Titok. Szemmértékkel nézve 999 gyűjthető össze. (Szemmértékkel, mert ekkora szám kifér.)
    Ennyit egyszerre nem tudsz megvenni, mert vagy 150 vagy 200 darabos készletnél maximális áron sem enged vásárolni, nemhogy akciósan.
    Minden ajánlatra kiírja, mind elfogyott.

Vakarka, ljanika6, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

- Akinek 0 Party pörgetése van, 100- as, vagy bármilyen kiszerelésű csomagot vásárolhat.
    - Akinek 45 van - maximum 50 db-os csomagot vásárolhat.
    - Akinek 70 van - maximum az 25 db-os csomagot vásárolhat.

Tehát csak olyan méretű csomag megvásárolható, amit hozzáadva a jelenlegihez nem haladja meg a százat!

Ez nem vonatkozik az átutalással megrendelhető csomagokra.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-akciók-ismertetője.10889/page-2#post-36065

Vakarka, ljanika6, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Alex, én nem tartom valószínűnek, hogy ami eddig gyémánt privilégium volt, az most az új verzióban az arany fokozatban fog jelentkezni, inkább azt tippelem, hogy a meglévő arany fokozati jellegzetességekhez válogatnak valamiket az újdonságokból. Majd meglátjuk, ha meglesz már a hivatalos. ;):)
    Leho kedves, én is úgy gondoltam, hogy csak azt lehet meghosszabbítani amiből még van ;):). Az általad taglalt csomagváltási szokásjoggal kapcsolatban jutott eszembe, hogy amikor pl. itt a Farmeramában bevezették nagy örömünkre a felhő szüretelő "paszulypatrónust", akkor akinek havi munkásai voltak, hisz az minden addig alkalmazott munkást tartalmazott, és annak nem kellett külön fizetnie érte. Aki meg 24, vagy 48 órás FA-s munkásokat vett, őt már érintette az, hogy a felhő aratóért külön kellett fizetnie. Így remélhető, és elképzelhető, hogyha valaki pl. (élő) régi gyémántról új gyémánt prémre akar átváltani, annak ez külön költségmentes lesz, ha az illető akarja azt.
    Nekem 2016.06.16 - 2017.06.16-ig tart a gyémánt verzió. Nem hosszabbítottam, amikor felmerült a lehetősége, mert bíztam benne, hogy az átdolgozás hamarabb megtörténik, minthogy lejár a határidőm, másrészt meg biztos voltam benne, hogy az új, csakis jobb kell, hogy legyen, különben felesleges módosítani. Úgyhogy már nagyon várom, hogy megjelenjen róla a hivatalos. :):D
    Idehozom, hogy akit érdekel, és akinek nincsen most, hogy tanulmányozhassa, hogy a jelenlegi mit nyújt:
    http://kephost.com/images/2017/02/10/Premiumfeltetelek_2016.06.16-2017.06.16..png
    A kép címében levő dátum ne zavarjon meg senkit, mert az az én prémiumomnak a kiváltási és lejárati határideje. :)

Vakarka, iboly54, Boccio71 és 8 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Ádám bátyám pávát látván száját tátván ......:D

[​IMG] [​IMG]
    Oké, ez igaz :cry: De inkább együnk sütit ! :D

Utoljára szerkesztett: 10.2.17
    Vakarka, ljanika6, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  17. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Koalának tojás, meg bogár???? Miért nem egy eukaliptusz titokfa ? :(

Vakarka, ljanika6, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Valószínűleg az újnak jobbnak kellene lennie. Csak éppen a BPről beszélünk, akik mint tudjuk egész furcsán látják a világot. Egyszer már megpróbálták megértetni velünk, hogy sokkal jobb lesz nekünk, mert elvették a fél BTPnket egy nagy hiba kapcsán.
    A másik fele, hogy vajon mennyibe is fog kerülni? Tartok tőle, az elmúlt hetek történései alapján, hogy a 2es szorzó kevés lesz.
    De az is egy játék és stratégia, hogy ki hogyan, mire és mikor költi a vagyonkáját.

Vakarka, ljanika6, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Mégis sikerült a fejlesztőknek beilleszteni a bónuszt - Tamás közzétette, a Hírek felületén lehet igénybe venni.

Utoljára szerkesztett: 10.2.17
    Vakarka, ljanika6, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Fejlesztőknek sikerült a játékba illeszteni a bónuszt, így mostantól igényelhető a hírek felületén egészen holnap 19 óráig.

Az ajándék egy 24 órán át érvényes 75%-os TP bónusz.

Kellemetlenségért még egyszer elnézést kérünk.
    a Farmerama csapta
    Ha konkrét kérdésed van a farmodról: Farm neve, User ID megadása szükséges!
    Enciklopédia ~ Fórum szabályzata ~ Gép takarítása ~ 2010.04.10
    Lehet, hogy a biztonsági öv korlátoz a mozgásban, de nem annyira, mint a tolószék!
    Ha egy napon majd megöl a sebesség, ne sírj értem, mert mosolyogva mentem el" / †Paul Walker/

wiktorka17, Vakarka, ljanika6 és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.