Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Frissítés után megkaptam a bónuszt. Szerintem mindenki megkapja. :)

Vakarka, ljanika6, .barbi1. és 10 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ez egyénenként eltérő lehet, nem feltétlenül lesz attól jobb valakinek a helyzete, ha arra vadászik.

Vakarka, ljanika6, iboly54 és 17 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az eukaliptusz nem titokfa lesz, a szentélybe fog érkezni. Remélem, legalább egy ilyen állatot nem etetnek hülyeséggel, ha már a táphoz való növény is játékba kerül.

Az az igazság, hogy én ritkán tartok állatokat a farmon. Ha mégis arra kényszerülök, akkor igyekszek hasonló érésidejűeket kitenni. Mivel nincs állandó aratóm, többnyire XXL-es fákat vagy kitehetőket teszek a farmra. Ezeket mindig a tojásokkal aratom. De a mamutokkal vagy 20 órás fákkal is megvártam a tojásokat. Viszont nem aratok munka előtt, épp a munkások hiánya miatt, így az első aratással mindig csúszok.
    Megvan ennek is a hátránya, egyre nehezebben tudom a piacról csinálni az eventeket.

Sütizzünk akkor!:D Mint ahogy a fenti képeken is látszik először 5 szakaszt kell teljesítsünk a haladásjelző sávon. Ha ezt befejeztük, akkor átválthatjuk a sávot a hosszabb, nehezebb szakaszra. A megrendelők 1-3 tortát kérhetnek, ezek megjegyzésére 5 másodperc áll a rendelkezésünkre. Mindegyik torta 3 összetevőből áll: tészta, bevonat, díszítés. Mindegyiknek számtalan változata létezik. A tortautalvány beadása után elindul a 20 másodperces visszaszámlálás, ennyi idő áll a rendelkezésünkre a torta összeállítására. Ha emlékezet alapján nem sikerül feldíszítsük a tortát, akkor is kapunk egy kis jutalmat.:music:A tortautalványt egy kitehető adja - ha jól értettem. Azt nem tudom, honnan veszünk ilyen kitehetőt vagy mennyi utalványt ad? Egy másik kitehető (tojás óra?) adja a tortabónuszt, amivel a 20 másodpercet 30-ra lehet növelni. Tojás óra kitehetőt az event kosár is tartalmaz, de a malomban is elő lehet állítani a tortabónuszt.

Kincső52, Fatther, GYuGYu1003 és 20 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Szia!

A váltás az eredeti tervekben ingyenesnek nézett ki, ha szerencsénk van akkor az is marad 8)

wiktorka17, Meellcc, Vakarka és 18 más kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szervusz Jónás, szép estét !
    Segítő tanácsodat szeretném kérni : pár perce kaptam új csibét, a szemem fennakadt a nevén. Nem mondanám magam prűdnek, de ez a név ... nos közszeméremsértő. Azon túl, hogy törlöm az idő letelte után, jelezném - ilyen névvel nem szabadna hagyni regisztrálni a Játékba. (a tzitzimsincs ehhez képest...)
    Mit tegyek - hová írjak a Játékosnév miatt ?

magdalena1967, ljanika6, .barbi1. és 8 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már nem azért , de a cápa ehet mandarint ? :D
    Ez egész jól hangzik :inlove:

Csak ha egy feladat 30 másodperc és a kép szerint 250 tortát kell csinálni:eek: az kérlek szépen 7500 másodperco_O
    Az 125 perc , vagyis több mint 2 óra .:p

És nem vennék rá mérget , hogy a 10. után is ugyanúgy lehet koncentrálni. Szóval 5 perc pihi minden 10. után . :music:

Akkor tehát evvel az eventtel jól el lehet játszani :cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.17
    -Mayacska85-, Vakarka, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a support illetékes ebben. Általános kérdések.
    Egyébként a cicimsincs reg egy véletlen volt. cicámsincs reget akart az illető, de jelezte a rendszer, hogy foglalt. Át akarta írni és ez lett belőle. De bármely férfi farmozó regelhetne azzal a névvel, mert semmi megbotránkoztató nincs benne. Sőt, még igaz is lenne.

Fatther, Vakarka, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

köszönöm

ljanika6, mimi, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jónás! :)

Most értem megint ide. Köszönöm a megnyugtató válaszodat, akkor bizakodjunk a szerencsénkben. :)8)

Vakarka, ljanika6, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Nem lesz nagy szerepe a szerencsének/ügyességnek. A megjelenő figurák egy keret közt mozognak, és a megnyerhető pontok is tól-ig mennek majd. Nem lesz vészes a különbség 8)

wiktorka17, -Mayacska85-, Vakarka és 21 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Úgy látszik, tényleg rajtunk tartják a szemüket:D
    Többen jelezték már, mennyire szeretnék a piacon külön látni a gyümiket a növényektől... lehet lesz belőle valami hamarosan 8);)

Kincső52, wiktorka17, -orgona- és 38 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Jónás! :)

Ez egy nagyon jó hír :) Viszont, arra nem látsz lehetőséget, hogy egy úgynevezett LOG is kerül a piacra? :) Jó volna követni, mit adtál el és mit vettél :)

Kincső52, -Mayacska85-, Vakarka és 11 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó estét Jónás apó

Ez az év híre számomra ! :DVégre egy értelmes ötlet a Bp részéről :inlove:
    Habár ebben az évben kb már harmadszorra rendezték át a piacot , és ezt is kezdeném megszokni , de sebaj ! :D Fátylat rá xD

Ezt mennyire fogják félretervezni ? :eek:Mi a legrosszabb forgatókönyv , amire számítsunk? . Mi lesz benne a csavar? :p

Reálisan csinálják meg és logikusan , vagy ez is olyan lesz mint a gazdakör ? :oops:

-gyöngy-581, Fatther, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ez valóban jó hír!:)

A Valentin eventről tudjuk, hogy pajtakímélő lesz, ugyanez elmondható a sütisről is?

-orgona-, -Mayacska85-, Vakarka és 11 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Szia!
    Két hírem van, az egyik rossz, a másik még rosszabb.
    Az a baj, hogy az ötlet nem a BPjé. A kivitelezés az lesz.
    A legjobb dolgot is el lehet rontani. És már Murphy sem kell hozzá. Vannak önként jelentkezők.

16. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

Tudnátok segíteni abban, hogy a Valentin napi event, event növénye melyik területeken lesz ültethető?

Vakarka, ljanika6, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  17. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Jónás! Ha végre már külön láthatjuk nem lenne rossz a szűrőt is bővíteni ahol a farmosakra és a bahamásokra lehetne szűrni. Mondjuk ez az összes piaci árura jó lenne. :)

Vakarka, ljanika6, *bálint* és 3 más kedveli ezt.
  18. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Csak úgy lábujjhegyen! Fürge malom? :)

-orgona-, Vakarka, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Szia!
    A piacon nincs szűrő, csak kereső.
    A paszulyon és a gazdakörben van szűrő és kereső is. A kereső tartalmaz rendezőt is (de ez a piacon is van), de ez nem szűr csak valamilyen szempont szerint sorba rendezi az összes elemet (ABC, szint, stb.)

-orgona-, Vakarka, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Én ugyanolyan kategóriákra gondoltam mint a pajtában. A keresésnél csak egy dologra tudsz rákeresni ( még ha beírod hogy macska akkor is kimarad egy). Mivel a fáknál nincs mindegyik nevében a fa ezért a keresésnél csak pár darabot hoz be. Ha gondolod a "szűrőt" nevezzük a hozzászólásomban keresési lehetőségnek. :)

-orgona-, Vakarka, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.