Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:)
    Üdv Farmerek!

Csocsoovb írta:
    Üdv Farmerek!

Sajnos ismételten belépési problémával küzdenek egyes felhasználók: átirányítással kapcsolatos hibaüzenet jeleneik meg, vagy egy fehér képernyő.

Az illetékesek tudnak a hibáról, és dolgoznak a probléma megoldásán. Addig is türelmeteket kell kérnünk.

A Farmerama csapata​
    A központ tájékoztatása szerint a hiba elhárításra került, ismét mindenki számára elérhető a játék.

A felmerült kellemetlenségekért az elnézéseteket kérjük!

A Farmerama csapata
    :) A belépési problémának vége:)

-orgona-, -Palika17-, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Na a hibákat, meg javításokat nem lájkolom, mert vicces volt a mai nap.:eek:

Csak egy pár gondolat még erről, pedig már így is érzem, hogy próbára tettük a Jónás türelmét.
    Nem feltétlenül a cseh modikat hibáztatom azért, mert olyanok a szabályaik amilyenek.:music:
    Nem értem miért vonatkoznak más szabályok a különböző fórumokra vagy ki fektette le ezeket?
    Nem feltétlenül a pletyka topikokra gondolok - azzal nálunk nincs gond - de nem egyforma méretű képek jelenhetnek meg a fórumokon, még az aláírásképek mérete is változó, nem ugyanazokról lehet beszélgetni (lásd piacszámozás), nem egyformán működnek a hiba topikok stb.
    Azt viszont megértem, ha nem engedik, hogy a külföldi játékosok csak a hivatalos forrás miatt posztoljanak náluk.

Ugyanerről az eventről beszéltem én is. Alex már említette, hogy lehet nem is farmos cseresznye illetve almafa fogja a felröppenőt adni, hanem eventes fa. A humuszt azt hiszem csak a fák érésgyorsítására használjuk.

Mivel csak bahás terméseket lehet beadni az eventbe, gondolom a láda is valamilyen véletlenszerű bahás dolgot ad.
    Az előző ilyen event bahás faterméseket, állatokat és növényeket kért.

Jónástól kérdezném, hogy most is ezekre lesz szükség illetve a változatosság kedvéért felröppenőt csak a szigeten fogunk kapni?

Aratás előtt a prémium tagok el tudják menteni a farmot és event végén egy gombnyomással visszaáll az elmentett állapotra.

Ezek a kitehetők nagyon hasonlítanak a tevés kitehetőre. Vajon az event is olyan menetelős lesz, mint a tevés volt?
    A tevés event nem volt egy olcsó event.
    Jónás drága, még mindig nem látszik az event szupertáp és alapállat igénye?

wiktorka17, iboly54, -orgona- és 17 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Persze ez jogos is lenne , de hivatalos forrásról sem vihet, forrással megjelölt képet sem, külföldi IP címmel rendelkező játékos! Hidd el nem jó ez így! Ez olyan mintha Te nem rakhatnál fel ide képeket hivatalos forrásról sem mert nem magyar az IP címed.Gondold el mit érezne egy magyar honfitársunk aki külföldön él és ezért ilyen szankciókat kellene megélnie csak azért mert nem magyar IP címről játszik ha Jónás hozna egy ilyen döntést.
    :oops:
    Más:
    Jobban megnézegettem a páva terményesek képeit.Nem tudtam elképzelni mi a franc a felső sarokban az a hengerszerű valami.Most már leesett,hogy az egy papírtekercs mindegyiken, kis fogas papírtépővel.Arról tépik le a pávák a papírt és abból hajtogatják a legyezőket!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-292#post-651688
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]
    Kicsit homályos a nagyítás miatt.Nem sok újdonság a dolog mert a kicsi képeken is látni ezeket de így kicsit nagyítva,szerkesztve jobban kivehetőek.
    :)

Utoljára szerkesztett: 17.2.17
    wiktorka17, Marika312, _Cygnus_ és 28 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Kielius lement a pincébe újra és egy furcsa dobozt talált.
    A fedél egy kicsit laza, és kíváncsi volt , mert nem tudott ellenállni
    , és megleste egy pillanat alatt.
    De úgy tűnik , hogy üres volt , de aztán rájött , hogy volt benne egy darab papír
    , mely egy könyvből eshetett ki .
    Minden le van írva , de sajnos olvashatatlan.

Ennyit lehet tudni

Megkeresett a majom királynő egy furcsa ügyben !

Ismét leereszkedünk a templom az ajtókhoz és megtalálni a három legendás maszkok.

Biztonságosan várjuk újra az izgalmas kaland okat

Az ismert kulcsok szerepet játszanak újra.

Ezen kívül ebben az időben, hogy különleges legyen az event , majom leletek szükséges!

A templomban várakozó feltáratlan kincsek várnak, hogy felfedezzük nagy jutalmat !

Utoljára szerkesztett: 18.2.17
    wiktorka17, _Cygnus_, csio70 és 21 más kedveli ezt.
  5. matlafous123

matlafous123 Fórum-zöldfülű

_Cygnus_
    Én sem akarom, hogy teszteljék a türelmét Jónás, de van, hogy reagáljon. Sajnálom.
    Minden országban más szabályok, mert a szabályok a forma és befolyása a BA + moderátor csapat ....?
    Egyébként nem tudom, hogyan magyarázzam ezt a tényt:
    Alex helyezze képek és információk (moderátor Oraculum nem írok, nem veszik figyelembe a képeket). BA rendszergazdák tudják hetente (nem probléma). Alex kap egy váratlan tilalma (azt hiszem 25.1.) + paste képek Oraculum CZ. 29.1. A hirtelen változás szabályok Oraculum rost. Kezdje hivatkozások. "A játékosok a külföldi szerencsejáték-oldalak, mint például a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, és nem járulnak hozzá a témához. Ha így tesznek, akkor elveszti a képességét, hogy írjon az élet hozzászólás ebben a témában. (Utolsó frissítés január 29-én, 2017)." Idézet vége. A nap Alex BAN .... nem vonatkozik a szabály. = Fordított szabály indokolja a tilalmat.

EDIT: Ugyanakkor a szabály vonatkozik: a játékosnak kell tüntetni a forrást a kép!
    Miért kell alkalmazni az első szabály, amely földrajzilag hátrányos megkülönböztetést?

csio70, Arwen69, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A prémiumot én is nagyon várom!
    Enyém lejárt.:( Furcsa, hogy vizet kell vennem. No és a trágyadomb duplasága is hiányzik.
    Remélem, elérhető áron jutunk hozzá ismét. maaajd...

_Cygnus_, csio70, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia Nóci, sziasztok gangosok:)
    Emlékszem erre az eventre, nagyon szerettem. Végre kimozdult a bahapiac is a langyos vízből és jól pörgött. Kiváló tulajdonságú dekorok voltak a nyeremények. Jó lenne most is valami hasonló, örülnék neki:) Nem kevés bahás dolgot kért tőlünk pajtaértékre ez az event. Remélem a láda nem egy darab fatermés/növény/vagy véletlenszerű állat nyereménnyel fog "gazdagítani" bennünket..
    Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy három területet tud majd a rendszer elmenteni és visszaállítani a pletyik szerint.
    Köszönjük, hogy megmutattad, így tényleg jól látszik:)
    Kedves Jónás, mostanában eléggé igénybe vettük a barkácskészletünket:)
    A páva terményese kér a új barkácsot tőlünk, vagy azokból igényel-e valamit, ami mostanában sok farmon hiánycikk, köztük nálam is pl. deszka, cserép tégla? (nem emlékszem, hogy volt-e már szó róla:oops:)

wiktorka17, _Cygnus_, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Már régen válaszolt ezekre Apó.
    A tégla nagyon hideg neki, az újdonságokat nem komálja, és szereti a magas kerítést, meg hosszút, hogy nagy udvara legyen.

wiktorka17, Meellcc, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  9. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Én ezt a választ kaptam: https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-271#post-647712

Marika312, _Cygnus_, h.lajosvilmos és 9 más kedveli ezt.
  10. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Aloha
    Csak nehogy a legújabb belépési hibát találja meg....:sleepy:
    Macskatenyésztés event előtt megváltoztatták a macskatáp összetételét. Ez várható a pávánál is, vagy marad minden a régiben?

Marika312, _Cygnus_, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.2.17
    _Cygnus_, Fatther, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Sziasztok

Plusz 1 nappal meg lesz hosszabítva az event :p Vagyis nem 20-án ér véget , hanem 21-én :inlove:

Legalábbis , ha jól fordítottam :oops:

_Cygnus_, h.lajosvilmos, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Aloha Gyöngy

Inkább annak örüljünk ami van , és ami nincsen azt ne keressük. Éljünk a mának , a holnap meg ráér. :inlove:

Farsangi fórumjáték Nálunk ! :inlove:Kezdődik a buli !:D Hárrivá olé olé olé oléxD

vera0973, h.lajosvilmos, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Természetesen igazad van:)
    De holnapot, sőt a holnaputánt, meg általában a jövőt keressük itt a játékban is mi páran minden nap, veled az élen.. ezt azért ne felejtsed el..:D:music::D8). Nekem is van célom és nem is kicsi azt hiszem amit el szeretnék érni és minél gyorsabban annál jobb lenne.. :inlove:

Fatther, h.lajosvilmos, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

wiktorka17, mimi, Fatther és 17 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyöngy, szép estét Mindenkinek !
    A Fórumot ha beteszed a könyvjelzők közé, akkor "olvasó üzemmód"-ban tudod legalább olvasni. Én olvastam, meg is lepődtem, hogy két Moderátoron kívül senki nem volt benn - nem jutottak be, még akkor se, míg nem volt karbantartás. Viszont amin meglepődtem, az a következő: vendég....fő, és ez mi ? robot 12.
    Tudjátok mi a robot ?

Genka - elolvastam, minden tiszteletem és köszönetem a Moderátoroké !

Fatther, h.lajosvilmos, Vakarka és 11 más kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Gazdatársaim!

Akkor ezt most hárman hozzuk:
    (HéricsBáró),(-nagylacika-),(-Palika17-):)

"Mória" bányái kinyítja kapuit,hogy feltárja értékes kincseit.:music::D

Üdvözletem Gazdatársaim!

Annyi kép van már a páva tenyésztésről,hogy talán ezek a képek maradhatnak.:oops::)

[​IMG] [​IMG]

wiktorka17, mimi, _Cygnus_ és 32 más kedveli ezt.
  18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Igenis sokat jelent a + 1 nap a spórolás terén. Ha fél egy körül letudom aratni akkor ma 11 ig még egyszer leszedem az eventgazt. Így viszont csak 1x tudom. Mondanám hogy ha 6 órával meghosszabbítják egálban vagyunk, de nem mindenki és nem minden földrészen. Tehát nagyon helyes volt 24 órával megtoldani. Így 140-150 felreppenő simán szerezhető még, amit amúgy 0 perccel szupitrágyával csináltunk volna. Tehát ennyi szupitrágyát spórolok én pl. Nem hinném hogy ezt bevétel miatt tennék. Én örülök ennek a kompenzációnak. Kosarakat sosem vettem, én nem látom értelmét. Még egyszer sem néztem meg mit tartalmaz. Minden eventet megtudok csinálni időben. Amúgy pedig kis ráfordítással nagyon is könnyen játszható ez a játék. Munkások, malom, kb havi 2000 Ft. Plusz némi logika :p

wiktorka17, macska49, mimi és 25 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia:)
    Ha létezne tripla tetszik tőlem kaptál volna most:). Annak ellenére írom ezt, hogy én már lemondtam erről az eventről..

Fatther, ljanika6, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  20. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Elfogytak a munkásaim, kedves Jónás farmaranyért vehető munkásakció várható a közeljövőben?

genka53, missuzy_53, Fatther és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.