Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    A trágyadombnál 550 (ha mind a 10fejlesztést megcsinálod) és prémmel a duplája.
    Nem gondolnám, hogy a tagság különbséget fog tenni fák eventben, és fák eventmentes időben, felröpi ügyileg.
    Ahhoz olyan event kell, hogy kimondja Xfa és Yfa ad csak felröppenőt. Volt már olyan eventünk, -ha van időd megkeresed kérlek-, hogy mondjuk csak ólak adtak ?
    Remélem ha már "összegyúrták" az ezüst-arany-gyémánt szinteket, előnyére változik és az ára nem az eget veri majd.

wiktorka17, farmer221278, Vakarka és 13 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Marika

Én a Nóci féle alma cseresznye evenetről beszéltem , de a Tied sem rossz ötlet :inlove::p

Vakarka, genka53, h.lajosvilmos és 8 más kedveli ezt.
  3. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Lehet Neked van igazad , majd elválik :) , de szerintem a képen túl sok van a bizonyos fákból (alma, cseresznye, som, sárgabarack, piros anjou körte ..), hogy egy eventre utaljon, főleg hogy titokfák termései is vannak a képen. Gondolom én majd új fákat tesznek be annál az eventnél, amik majd event végénél el fognak tűnni, mint a kaucsukfás eventnél.

Vakarka, genka53, h.lajosvilmos és 9 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika, nálam 1100 a befogadóképessége az illatos dombnak:)

5. -gyöngy-581

Nem hiszem, hiszen most is a prémmel ennyi:) Örülni fogok, ha kb ez a nagyság megmarad, ami most van, ha megkötöm az újat, két féle prémet valószínűleg, sőt biztos, hogy egyszerre használni nem lehet:music::D:D

Utoljára szerkesztett: 20.2.17
  6. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

A modi levélben az áll, hogy hétvége felé várható a kompenzáció. Magyarul, ez még nem kompenzációs jelleggel adatott a játékosok egy részének.

Vakarka, genka53, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Az alap trágyadomb 550 db - ha letelik a régi prém visszaáll az alapra. Újat veszel - Tehát az új 550-el indul, és nem a duplája lesz, talán 800-zal több ?
    1350 viszont már elegendő minden földterületre. Jól hangzana !
    Kettőezer biztos nem lesz - az kb. 4X-es. Nem tartom vszínűnek - jó lenne már valamiféle hivatalos tájékoztatás.

Vakarka, h.lajosvilmos, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

2 prémet biztos nem használhatsz egyszerre szerintem :eek:xD
    Álom álom , édes álom :music::cry::inlove::inlove::p

9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia!

Minden bizonnyal a Prémium tagság előnyeit taglaló képek "egy részével" van dolgunk.
    Mivel több előnnyel is fog járni a tagság mint amennyi kép most megjelent,így valószínű még kapunk ilyen képeket márciusig.
    :)
    Végtelen víztartály,plusz 8 szomszéd,plusz 8 küldhető napi ajándék,napi plusz egy kerek kerék pörgetés.
    Bingóó!
    ;)
    Jancsika!Nem kopogtatsz rossz helyen mert állítólag pletykálnak olyat,hogy a prémium tagság egyik előnye a felröppenőket is fogja bizonyos százalékban,pluszba befolyásolni aratáskor.Azt nem tudom,hogy event felröppenőkre is hatással lesz-e!
    Ha azok a dolgok mind benne lesznek amikről pletykálgatnak akkor ahogy korábban írtam sokan elfognak csábulni a prémium tagság felé.Az a kérdés mindez mennyibe fog majd kerülni.
    Még várható a tenyésztéskor állandó egy darab ajándék bájital,az új mentési funkció ami területenként több mentést is lehetővé tesz majd állítólag,az event kezdéskor járó plusz vetőmagok,valamint a megnövelt havonta járó Sztáp,Sztrágya, Kk, Tt és némi party dolog.
    Szóval az új prém tagság többet fog kínálni mint az elődje.

wiktorka17, Kincső52, -orgona- és 15 más kedveli ezt.
  10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Tudod,ez ugyan csak az egyéni véleményem,de ne "tetszikezze" le aki nem ért egyet velem! Aki nem tudott ezen a két nap egyszer sem belépni a farmjára,az nem is érdemelné meg ezt a "kompenzációt" Volt gond,értem én,bosszant mindenkit valamilyen szinten,de aki az eventet csinálja,az nem napjában egyszer (jááááj...pont mikor nem lehetett....) akar belépni a farmjára,ha farmos szíve van.... Biztos van ilyen,mert az élet tud furi dolgokat produkálni,de nem ez volt az általános aaaaz biztos!!!

-orgona-, vera0973, mimi és 10 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Aloha Alex

Akkor én gömb nélkül is megmondhatom a jövőt az event csevegőkről? :p
    Már látom előre :cry:

• Phersze , megint a pénzről szól , úgy bezzeg könnyű , ha evetkezdéskor 1000 db magot kapsz !
    • Hogy micsoda ? Egy terület aratásból kész a felröppenő , és még el is tudtál tenni egy adag befőttre valót !
    • Hm , elfelejtetted hogy 5 perc múlva event ! Ja csak egy kattintás , és kész ?
    Én előre szólok , először megfigyelő leszek , és biztos nem veszek , és nézem az event botladozásaitokat:p

wiktorka17, zotmar, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Persze lesznek akik majd úgy érzik hátrányban vannak a prém tagokkal szemben,eddig is voltak lesznek is.Viszont ezt el kell tudni fogadni,hogy aki áldoz erre a tagságra annak előnyei lesznek.
    Írtad bagolyban,hogy picit uncsizol mert sok mindent kibeszéltünk itt. Írok pár dolgot amiről még lehet egy kicsit gondolkodni,pletyizni.
    Pletyka szinten:
    Bolond event,márciusi felhő vásár, a következőnél egy kis fordítási gondom akadt de elvileg :éjszakai repülős vagy repülés event,új receptek,tavasz event ,virágzás event,lidérc lovacska.
    Szerintem ha mindent összeszedsz akkor a márciusi menetrendet nagyjából fel is tudnád vázolni.

wiktorka17, Kincső52, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

És ebből mi a páva , a szentély event , meg a baha új dolgok? :eek:

Gondolom a bolond event a legutolsó lesz a hónapban :p
    Virág event : fehér nárciszt kell ültetni és humusszal átalakítani , és vázába tenni sárga sáfránnyal :inlove: (Ezt én találtam ki , de ezek lesznek benne)

-orgona-, zotmar, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  14. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözlet!

Hüm, vajon tavaszi nagytakarítás event lesz e?:music:
    Ráférne a farmomra a portalanítás, tüsszögnek szegény állatkáim.:D

zotmar, -gyöngy-581, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Kicsit bosszant, hogy állandóan a pannikról beszéltek, miközben nekem egy darab sincs, és megvenni sem tudom.

Na mindegy, megleszek nélküle :(

vera0973, inanna11, Vakarka és 4 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Ezekről már beszéltünk.
    Bölény,színes bölények,színes vakondok, páva parádé,a hónapban elvileg bekerülő sárga,narancs páva ólak,szentély küldetés,szobrocskák,vadaskert fejlesztése.
    Hogy a francba találtad ki? Bár lehet április eleje!
    :D
    Én is ,de én megfáztam!
    xD

Utoljára szerkesztett: 20.2.17
    wiktorka17, Kincső52, -orgona- és 15 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Alex:)
    Nem csak fogja, -igaz, hogy fogja-e tartalmazni, arról csak pletyik vannak- hanem a jelenlegi gyémánt és arany biztosan tudom, hogy ad 5%-os plusz felröppenő barkácsot és műhelyes alapanyagot.

zotmar, -Palika17-, mimi és 5 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Volt egy malala, ott több érdekesség is volt...
    Nem hinném, hogy az lenne a cél, hogy minél több mindent kizárjanak egy-egy esemény során. Az, hogy nem minden esetben tudjuk használni a nullázást, szerintem érthető és maradni fog a jövőben is. Más "kizárásokkal" nem nagyon kell kalkulánunk - kivétel persze bármikor adódhat.

wiktorka17, -orgona-, vera0973 és 16 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Aki kevesli a meglévő vadaskert állományát, hamarosan beszerezhet egy új példányt belőle 8)
    Mivel fejlesztés nélkül nem élet az élet, egy gazdakörit is mellékelnek hozzá a szokásos tervrajzokkal. Egy probléma van csupán: még mindig nem nő a kert sarkában a gyom helyett fa a fejlesztéshez :D

20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz Jónás!
    Ez új raktárház, ill. építmény lesz, azaz szó szerint veendő az, hogy új példány? Avagy virtuálisan még tovább fejleszthetjük a meglévőket, és nem foglalnak el több alapterületet a farmon?
    Előre is köszönöm a válaszod (ha még a közelben vagy).

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.