Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia!

Ha csak le nem legelik !
    :D
    Tuti a besárgultak legelték le a sárga sáfrányod!
    :D:wuerg:xD

Utoljára szerkesztett: 21.2.17
    wiktorka17, Kincső52, -orgona- és 22 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Jónás,

Érdekelne, hogy milyen formában lehet megszerezni majd az új parkot. Csillag, netán event nyeremény, FP, FA?
    És még ha lehet kérdezni, a bahára is jön, és a farmra is, vagy csak farmra?

wiktorka17, farmer221278, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Holnap süti event ismertető :D:inlove:

Aloha Alex
    Nekem ez túl tömény hírtelen , nem látom át , és hirtelen belevágtad az arcocskámba :cry:
    Jó reggelt Jónás apó

Én a malala event egyszerűségét és könnyedségét szerettem , hogy végre belépett közénk egy ilyen nagyszerű event :inlove:
    Aloha Genka

Én annó úgy emlékszem , hogy mind a háromból 5 db lehet 1 területen , és mivel eddig 2 db volt , gondolom jön a 3. is ? :p
    Vagyis
    Akkor úgy lárszik , gyakrabban lesz mostanában szerszámosládaa akció :p Ja , múltkor kíváncsiságból vettem valamelyikből , megnézve mennyi az annyi , és dobtam egy hátast , hogy csak annyi fa volt benne :eek: Elég sok kéne egy fejlesztéshez :cry:

4. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Alapjában egyetértünk, éppen ezért ez a lehetőség azoknak szól akiknek "az élet tud furi dolgokat produkálni,"

-orgona-, farmer221278, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Eddig kettő volt megszerezhető, ez lesz a harmadik 8)

wiktorka17, Kincső52, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Ami most érkezik, az a farmos vágányra fut be, kizárólag kis sárga csillogó nemesfémért :music:

wiktorka17, Kincső52, -orgona- és 18 más kedveli ezt.
  7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Nálam is megjelent kis kék szütyővel egy nagyon kedvező ajánlat. A kérdésem az lenne, ha most nem élek vele, akkor később ismét előjön? Erre a hónapra már nem futja.

-orgona-, -Palika17-, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,
    Tényleg már el is felejtettem mi adja, hisz nekem olyan nincs. :cry: Nem sikerült megszerezni. Nagyon rég kaptam ajándékba egy Maja maszkot azóta is őrigetem, mint egy ereklyét, s várom azt az alkalmat, amikor felhasználom (mert nagyon sajnálom). :)

wiktorka17, smaragd5d, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  9. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Szia!
    Örülünk a farmosnak is,reméljük ott nem lesz áremelkedés :)

Fatther, mimi, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rózsika!:)
    Nálam ismételten elő szokott jönni. :)
    Nem valószínű, hogy ilyen könnyen, első nemleges vásárlás után feladnák ;):D.

farmer221278, Baby72, -Palika17- és 9 más kedveli ezt.
  11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Hát, nekem ez jó hír. ;) Köszönöm a válaszod! :)

-orgona-, Baby72, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  12. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Cserenapkor próbálkozzál,hosszú távon megéri beszerezni őket,még ha arany árban is van. Még egy ötlet! Tenyésztős topickban indulni kell a következő versenyen,hátha lesz aki nyereményként felajánl egyet-egyet ;) Én kaptam.. Igaz,az utolsó helyértxD Mindenekelőtt ha a Tölgyesen a Legendádat felfejleszted teljesen,akkor ez sem kell igazán,de jó ha előbb tud végezni az ember:)

rozo52, -orgona-, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Így jó lesz ?:inlove: Ha valamit kihagytam , nyugodtam szóljál :oops:Ha meg valami nem jó , az eventismertető a biztos :p

Na , akkor nézzük meg, mit is tudunk a márciusról

1.) Lesz páva tenyésztés

Úgy néz ki , elérkezett az idő , hogy az utolsó nem titkos , hanem farmos alapállat is tenyészthetővé válik .
    Ha lehet hinni a pletykáknak , olyan lesz mint a A púpon túl a tevével , és a Holnemvolt békaherceg a békával .
    Itt mindd a kettőnél tenyészteni kellett. És valamilyen szalagot kapun, akármilyen legyen a színe

Ezt nagylacika írta , talán jó , talán nem , de elkondoltató

Továbbá , ha valaki megcsinálja a pávatenyésztést , kap 7 fejlesztést is , Az itt van

Remélhetőleg kap sárga és naracssárga fejlesztést is . Ebben a hónapban?
    Tápválltozás eddig titokállatok tenyész bevezetésénél volt , ennél talán nem lesz indokolt
    Mivel volt egy hiba a játékben , megtudtuk azt , hogy azt is , hogy a 60 csillag a magasabb szintű Joker-páva, míg a kezdőcsomag 65 csillag a már szokásos dolgokkal

Továbbá , 5 hónappal ezelőtt , amikor cica tenyésztés volt , hangoztattam , hogy a legközelebb a páva tenyésztés versenynél talizunk. Mivel ez most van , versenynek muszály lennie , mert ez igéret szép szó ha betartják úgy jó.
    De ha egyedül indulok , akkor legalább dobogós helyet érek el !

A terményese legyező lesz , de szerintem korona , de ez oly mindegy , mert ez nem befolyásol semmit .

2.) Lesz bivaly új állat , én vakond sárga és narancs fejlesztés a pletyka szerint

Ezeket hozhatja a z ól árus és az ól vonat
    Én ezekről nem tudok semmit , ha jön akkor ideérkezik valamikor

3.) Ajtók szentélye event , 3. felvonás
    A második Visszatérés a szentélybe című event volt , amiben nem volt se event növény , se felreppenő , és gazdeköri feladattal kellett kiszedni a 4 kulcsot
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

hogy aztán 3 útvonalon menjünk felváltva​
    És hogy itt mit kellet beadni: Csp értékben növények állatok fatermések​
    Szerencsére a 2. nem volt vészes , mert az előzőben jól el lehetett tévedni , de csakakkor ha nem figyeltél

Az elsőben , aminek a neve​
    Az ajtók szentélye - Bahama event . Itt már volt event növény és felreppenő .​
    Itt véletlen faktor miatt túl kellett termelni a növény , mert soha nem azt a kulcsot adta , amit szerettél volna

Ha már ennyi mindent leírtam , mit tudunk a 3.ról?
    3 küldetés lesz . Talán ez is dazdaköri ?
    A képek szerint baha növények , állatok és fatremések kellenek .
    Szól hajrá , gyüjtögetni , mert lesz itt is 7 fejlesztéses kitehető és egy láda ami ad valamit

4.) Prémium
    Palika hozta a képet , itt minden van mint a jó boltban

5.) Farmpengő
    Minden hónapban változáson esik át . Először 5.060 FP volt benne, majd most 6100 FP került bele. Tippem 7.000 lesz legközelebb
    Kíváncsi vagyok , hogy amit betesznek , és utána kitesszük , annak milyen tulajdonságai lesznek

6.) Bahama újítás 8 dologgal
    Lesz koala eukaliptusz , cukor cserje , ördög karom stb
    2 gazdaköri küldetés, az egyik 5 feladat a másik 6 feladat

Nem tudom mennyi arany banán kell hozá, de szerintem most a kicsiknek kedveznek , és bedobják legelőre , hogy mindenkinek legyen.
    De az is lehet hogy tévedek.

7.)Virág event :
    Fehér nárciszt kell ültetni és humusszal átalakítani , és vázába tenni sárga sáfránnyal
    A felröppenő az aktuális fából jöhet , bármi igaz belőle , akár igaz , akár nem , szeressem ezt a fajta eventet

8.) Hó vén talán lesz bolondok eventje? Erről nem tudok semmit .

9.) Mivel már régóta be van vezetve az ól és fa fejlesztések , illő volna már , ha újabb jönne.
    Ha jön valamikor , és nem tudom mikor jön , akkor szerintem egy vicces vicc formájában jön :
    Ha a bal szemed viszket öröm ér, ha a jobb szemeb viszket bánat ér , ha a feneked akkor aranyér

10.) Receptről nem tudok , de ha lenne , akkor még is milyen lenne , mire hatna , mi kell hozzá , hogyan jutunk hozzá , ki csinálja meg a mesterségek völgyében , piacképes lesz e , melyik helyen lenne ha megennénk?
    Megannyi kérdés amire oly sok válasz létezik

11.) Kaucsukfa újboli bevezetése
    Jön és kész , bölénytáp lesz , és ha megeszi trágya helyett gumicukrot ad. Ez lesz a terményese?

12.) Lesz eső ? A májusi eső aranyat ér , de ha korábban jön , akkor felőlem jöhet , de mit ad?
    Én erről nem tudok semmit .

Ez mind pletyka , nincsen valóság alapja , a változás joga fenáll , és egyedül Khaled tudja mit mikor miért vezetnek be

wiktorka17, -kaktuszable-, Sonche és 34 más kedveli ezt.
  14. maggie326

maggie326 Utánpótlás-írogató

Szerintem pénz nélkül is lehet játszani,nagyon jól lehet haladni.Csinálom a gazdaköriket,gyűjtögetem a kuponokat és nem bosszankodom ha nem sikerül 1 eventet megcsinálni.Hiszen ez 1 játék!!! Játszani pedig nagyon jó!Legyen további szép napod .Sok örömet kivánok a farmhoz.

Gio, wiktorka17, benedekbobe63 és 24 más kedveli ezt.
  15. genka53

Utoljára szerkesztett: 21.2.17
  16. HéricsBáró

17. genka53

-orgona-, farmer221278, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Vakarka, -orgona-, farmer221278 és 12 más kedveli ezt.
  19. Kimkim7270

Kimkim7270 Utánpótlás-írogató

Milyen torta az amelyikbe uborka kell?????
    Én még nem találkoztam vele!!!!

Vakarka, Ivibaba54, farmer221278 és 5 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Mimi répa tortájából kiindulva csak idő kérdése, mikor futsz bele valamerre :)

wiktorka17, iboly54, Samborg és 23 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.