Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Felkérésnek engedelmeskedve végig tánciztam az első 2-txD Igaz pompom helyett a 2 kedvenc plüss macimmal ugráltam..xD Még jó,hogy nem volt kandi kameraxD
    Jól elfáradtam,köszike BözsexD:)

kekmaci75, Bözse, -manoka25- és 5 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Túl vagyunk az ebéden, a mosogatáson és türelmetlen vagyok.Várom az event ismertetőt! Megyek csinálok még valamit, mert én nem tudok egy helyben ülni.Papa már szédül tőlem,ha lefekszem a TV-vel szemben és tetszik a műsor is,szünetben felpattanok,irány a konyha,mindig alkotok valamit. Ez nagyon rossz tulajdonság,de mit tegyek? Ez van.Szerintem én már gyógyíthatatlan vagyok,azért is nem járok orvoshoz legalább 20 éve.

csio70, icus08, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  3. Linden

Linden Fórumprofi

4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 10.12.14
    kekmaci75, babahalak, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

6. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

7. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Jó kis event, ami nagyon tetszik sok Bt TP-t lehet kapni.

babahalak, csio70, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kedves Jónás, köszönjük! Remélem, megtartod a jó szokásod és ezután is segítesz minket. :)
    Ennyi szupertápot még soha nem szereztem ingyen. :D

Kukackukac, kekmaci75, szemike50 és 12 más kedveli ezt.
  9. magdi06

Ezt szeretem,kiváltom mert a szupertáp gyorsabban gyülik!

10. dereret

dereret Fórumőrült

és én sem !!!
    Azt hiszem, akik naponta feljönnek ide írni-olvasni, nem lehet okuk panaszra ezt az eventet illetően.
    Köszi én is Jónás neked és mindenkinek, hisz közösen tapossuk azt az erdőt és találjuk meg olykor-olykor a helyes ösvényt, de ha eltévedünk, akkor jön Jónás és ....

Kukackukac, kekmaci75, mamszi5107 és 13 más kedveli ezt.
  11. magdi06

Jó neked! Nem mindenkinek 10 perc kell! Nem panaszkosom én sem, de azt hiszem a göndörbarim nincs meg, de ez is megoldható.talán nem 10 perc, de idő az van bőven!

12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Csatlakozom én is.Mindenkinek köszönet érte. Nekem is mindenem megvan az eventhez. Már most rendesen beindult a piac! Nekem a kuponok és a sok-sok BTP is módfelett tetszik.

macska49, Kukackukac, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az 5 állatot most Te találtad ki. :D Köszi Neked is! :inlove:

macska49, kekmaci75, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  14. magdi06

Nekem nincs mindenen, de már a piacon sem.Mini gida és göndör bárány! Sírni nem akarok miatta, majd csak meg lesz az event végére.Szerintem a szuper táp is elég lesz hozzá amennyit nyerni lehet.Ilyen még nem igen volt,hogy ennyit kaptunk volna ajándékba! Ezt ki nem hagyom!

szemike50, csio70 és icus08 kedveli ezt.
  15. Málnahab

Málnahab Rutinos

Benéztem a piacra (nincs egy tenyészállatom se azok közül, ami kellene), megláttam egy gyáva nyulat 100!!! CSP-ért! Pulzus az egekben, naná, hogy nyomtam és persze hogy lekéstem. Ha lesz boom, csinálom az eventet :)

szemike50, Kukori.és.Kotkoda és csio70 kedveli ezt.
  16. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Nem tudom, vigasztal-e, de nálam is áll a piac...
    Pörgetném én, de lassan kifogyok a CSP-ből: eladni nem lehet semmit... Csak venni, olcsón. :D A szüretit 6 millával zártam, most meg már csak 3,5 millióm van, annyi mindent vettem: majd jó lesz valamire alapon. ;) De mit adjak el??? :cry:Növény nem kell senkinek, sehova, feladatok kivégezhetőek a pajtából, nincs miért sietni a Baha szintlépéssel, az állatokat mindenki megtermelheti magának, mert nem hajt a tatár...:p

csio70 kedveli ezt.
  17. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok,szép napot mindenkinek. :)
    Köszönetet jöttem mondani elsősorban Jónásnak de még inkább az összeszokott találgatós csapatnak.
    Nektek köszönhetően időben megtudtam venni az állatokat (viszonylag olcsón) a kisebb farmon is,így gond nélkül pár perc alatt végzek az eventtel.
    :music:De az is lehet,hogy jó píízér eladom a jószágokat a türelmetlen gazdáknak én pedig nyugiba kitenyésztem őket a majd egy hét alatt.....;):p
    Mindenkinek szép napot és jó eventezést.:)

macska49, rirola, szemike50 és 7 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nagyon örülök a sok szupitápnak, remélem ennyiből meg lesz.Ha nem teszek hozzá egy kicsit.Tetszik nagyon az egész:)

szemike50, Gio és -vadocka70- kedveli ezt.
  19. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Szia Icus!

Elnézve a pillanatnyi árakat, megéri eladni az állatkákat. ;):music:

20. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

beljebb vissz az erdőbexDxDxDxDxD(nem találom, hogy kell zölddel írni)
    • Köszönet Jónásnak, Neked és a többieknek is. Szerencsére van mindegyik állatból bőven, még a piacra is tudok dobni belőle. így legalább tenyészthetem azokat amikre szükségem van. Amikor azt mondta Jónás, hogy egy kicsit megfaragják, nem gondoltam volna, hogy ennyire. Éljen a BP;) Remélem a karácsonyi event is hasonlóan jó lesz.

macska49, Claunyuszi, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.