Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha szemike

Az event felreppenő tenyésztéskor is felröppen. Kellemest a hasznossal. :inlove:

Ezt úgy értem te szupertápot veszel és örülsz hogy lesz felröpi , és a BP is boldog , hogy vettél :p
    Ja és a pávatenyésztés elütt vagyunk!:D Most elövöd a tartalékot :cry:És utána is veszel BP logika szerint :music:

wiktorka17, inanna11, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kata!
    Sajnos a pontos árat nem ismerjük, de három oldallal ezelőtt ezt a választ kaptam Jónástól:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-309#post-657830
    Ez viszonylag megnyugtató számomra, persze a puding próbája az evés meglátjuk élesben, hogy, hogy működik, megéri-e a befektetést és megfizethető-e mindez.

ljanika6, _Cygnus_, mimi és 6 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egy kétszázas csomagban amivel nem találkozol, az olyan ritkán van a keréken, hogy hiába is akadna meg a szemed rajta, valószínűleg úgy sem nyernéd meg. Utána pedig eldöntöd, hogy a látottak alapján mennyit szeretnél ráfordítani.
    Sokan nem az alapján döntenek, hogy mit lehetne megnyerni, hanem az alapján, x pörgetésből mennyit sikerül, mi az átlag és az alapján megéri folytatni vagy sem.

wiktorka17, zotmar, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

Szia!

Pontosítanom kell a korábbiakat sajnos. Jelvényekre kérdeztél rá és én arra is figyeltem, miközben sárga csillogó csodát írtam.
    Helyesen: jelvényből kell kevesebb, mint a legnagyobb érménk.

wiktorka17, Leho69, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

wiktorka17, Fatther, Kincső52 és 17 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Egy új kategória jön még a többi mellé, semmi eget rengető 8)

HéricsBáró, wiktorka17, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Én meg azért sírok , mert Escalonilla szerint a telihold event növény neve : Júdás füle lesz ? xD Van olyan gomba :inlove:

Elég bizar egy event lesz :eek: Nekem nem tetszik :cry:

Ezt a neten találtam :p [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 25.2.17
    wiktorka17, Vakarka, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Köszönöm a választ. Igazán azt szerettem volna a kérdéssel megtudni, hogy a mágikus madárijesztő benne van-e még a listában. Nem emlékszem, hogy olvastam volna, hogy lekerült a listáról, viszont már régen nem került elő. Érdemes még kísérletezni a kipörgetésével?

ljanika6, Vakarka, mimi és 5 más kedveli ezt.
  9. barackmoly

barackmoly Járnitanuló

Szia!
    A mágikus madárijesztő 2016.10.03-án lekerült a listáról!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-és-party-pörgetés-vásár-akció.14336/

ljanika6, Vakarka, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

ljanika6, Vakarka, mimi és 4 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Júdásfülgomba vagy júdásfülegomba vagy fafülgomba, népies nevein fagomba vagy fülgomba, parazita(élősködő) életmódot folytató, Magyarországon gyakori, ehető gombafaj.

Hát nem is tudom, hogy ennék e belőle.:p:wuerg:

wiktorka17, inanna11, Kincső52 és 16 más kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A következő a körömgomba lesz (ásóka) és a malomba bifonazole és ciklopirox kenőcsöt kellesz gyártani!
    xD:wuerg:

wiktorka17, mrs.banya, gyongy80 és 28 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

Hűm,nyami.:p
    Összeállítunk mi itt fenséges három fogásos ebédet.
    :wuerg::D

wiktorka17, Gio, tundee73 és 13 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Akkor már nem is annyira jó a hír, de még mindig az elfogadható kategóriába sorolom az event szupertáp igényét.

Tudni kell róla, hogy kínai konyha és a kínai gyógyászat fontos alapanyaga, már 1500 éve termesztik.
    Érdekessége, hogy nem fagy meg, kiolvadás után tovább nő.:D

wiktorka17, zotmar, inanna11 és 16 más kedveli ezt.
  15. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok! Bárki eheti,veheti, a kínai éttermekben elég mindennapi étel a fafülgomba. Tényleg finom. Remélem ez a prémcsomag tényleg nem csak pletyka lesz március elejére.... Nagyon gáz volt ahogyan ezt megoldották,de remélem úgy járunk vele,mint a mostani szülinapi eventtel,kicsit később (mostxD),de megkaptuk! Nagyon fekszenek nekem ezek a tortácskák!!:p

wiktorka17, zotmar, Gio és 18 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Gio, h.lajosvilmos, csopke1 és 9 más kedveli ezt.
  17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Ivibaba54, -Palika17-, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Annyira azért ne siess kérlek:) a pávatenyésztés még nem most fog jönni, arra egy kicsit még várni kell.

genka53, Gio, h.lajosvilmos és 9 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Sziasztok

A páva parádé

A páva elkezdett előkészülni a káprázatos felvonulásra és felöltözködött az idei évre
    A szorgalmas tenyésztőket szerettel várom , hogy a legszínesebbet tenyésszék ki
    Az első lépés az , hogy ne legyél fukar , rakj be minden pávát , mert egy különleges trón lesz a jutalom
    Kijavított páva trón lesz , nem egy egyszerű . Hatszor fogja felemelni a pávát
    A második léps az , hogy itt ne álj meg , hanem csináldd tovább a többi nyreményért
    Ne felejtsd el , hogy lesz 2 rúna , ami támogatni fog a tenyésztésben
    A színes páva tenyésztéssel , egy új fan shop nyílik meg . Ezt a mondatot nem értem .
    Természetesen 2 gazdaköri küldetéssel érkezik ​

wiktorka17, zotmar, barbi021951 és 22 más kedveli ezt.
  20. -Palika17-

Üdvözletem Gazdatársaim!

Utoljára szerkesztett: 25.2.17
    wiktorka17, _Cygnus_, Kincső52 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.