Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kijelölöd, amit zölddel akarsz írni és az aláhúzott A betű alól kiválasztod a kívánt színt.

Numiz, szemike50 és csio70 kedveli ezt.
  2. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Szia Szöszi ciklon 8) ,ha ott lettem volna felvettem volna kamerával :D, feltöltöttem volna ide:D,és holnaptól mindenki a Te videódra táncikált volna :D:D

ciklon23 kedveli ezt.
  3. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Köszönöm, már mindent próbáltam, most már megjegyzem.
    Ja és valaki itt vagy a fészekbe, csak sajna nem emlékszem ki volt, panaszkodott, hogy kevés sója. Dobjon rám egy baglyot.

4. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Csitt...>:(xD

_Cygnus_ és dereret kedveli ezt.
  5. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Van egy olyan előérzetem, hogy behuznak a csőbe! Tavaj, én is kapkodtam mindennel, utánna, meg nem tudtam megcsinálni a Mosómedve küldetést! Aki most belesétál ebbe, lehet szilveszterkor harapdálni fogja a szája szélét! Hacsak a sok mézeskalács figura, meg nem fekszi a hasát Karácsonykor!:music:

csio70, -vadocka70- és LBetti kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Mivel húznak be a csőbe ?
    Nagyon remélem, hogy holnap kezdődik a bomm és amit ma hatalmas haszonnal eladtam, szépen visszatöltöm majd a pajtába, már ami a színes jószágokat illeti. Az ajándék 310 szupertáp így máris jó helyre kerülxD és még hozzá se nyúltam a sajátomhoz illetve az XXLLL-es nagy csomaghoz, amit venni kívánok majd, hogy legalább egy újabb aranyos jószágot kitenyésszek a leveseshez.

Míg itt írtam, addigra elolvadt a farmomon az összes hó !!!

Utoljára szerkesztett: 10.12.14
    macska49, Kukackukac, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  7. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Az jó lenne nekem is,ha legalább 1 aranyosat ki tudnék tenyészteni....de ez nálam nem működik:cry: A tenyésztés nálam még boom-mal is olyan,mintha nem lennexD Ezért nem is szeretem a tenyészősdit és elárulok 1 titkot..de nem ér kinevetni:) Sokszor még sírtam is ám:)

macska49, Kukackukac, Vajdaencsi és 6 más kedveli ezt.
  8. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia Kedves Jónás!
    Sziasztok Többiek! Mindenkinek köszi a segítséget,pár állatkát sikerült még jó áron megvennem!:)
    Így most tuti nem lesz sírásxD

Kukackukac, rirola, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. -manoka25-

Lehet Neked nem megy a kitenyésztőzsdi :p,de viszont a felröpiket nagyon jól kapodxD,de azt csak én tudom ,hogy miért is kapod olyan jól a felröpiket8):p:D

genka53 és ciklon23 kedveli ezt.
  10. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Nekem se sikerült még kitenyészteni aranyos jószágot, egy idő után megunom és simán abbahagyom. -.-o_O

genka53, magdi06, szemike50 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Bár terményeken és alsóbb szintű tenyészállatokon, ill. némi alapállaton én is kerestem nem keveset, ami a beadandókat illeti, olybá tűnik, Kukori számítása igazolódik be, hogy bevásárolt és a kiíráskor eladja. Ez persze általános jelenség, amire általában lehet számítani, de valahogy most az volt az érzésem (lehet, abból kiindulva, hogy túl sokat olvasom a pletykás rovatokat;)), hogy mindenki így fog gondolkodni, és inkább el fogja lepni a standokat a kínálat. A döntésemet még inkább beigazolódva láttam, amikor jött a hír a számok "megfaragásáról", majd pedig amikor kitették az eventismertetőt, még inkább... Számomra még most is hihetetlen, hogy 2 db 4. szintű tenyészállat fajtánként ennyire váratlanul tud érni ennyieket!:eek: Mindenesetre göndör bárányom és mini gidám volt még (azok sokáig nem voltak biztosak a kép alapján, így azokat meghagytam - végül ez a része igazolódott be). Én jelenleg a beadandó tenyészállatokból 0-val rendelkezem: majd meglátom, visszavásárolni vagy kitenyészteni lesz-e érdemesebb...

Persze min csodálkozok: az én piacomon még a kutya ára is fölugrott - pedig azt nem is nekünk kell bedobni, hanem MI KAPJUK hozzá az ÓLAT!:)
    A rénszaravas meg - ahogy olvasom a szomszédban - szintén (bár az ügyben nálam nem volt mozgás...)

genka53, Claunyuszi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia szomszixD
    Jobb lesz ha csendben maradsz,mert ha legközelebb jössz hozzám,tuti madártejet csinálok NekedxDxD

Akela kedveli ezt.
  13. Robi80

Robi80 Aktív író

Eltűnt a hó,de a karácsonyi zene szól...xD

Gio kedveli ezt.
  14. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Korallszigetről lehet már tudni valamit? Mikor indul? Van pár szem AB-on! :D

babahalak kedveli ezt.
  15. Akela

Akela Fórum ismerője

Ha igaz,ebben az évben nem.

babahalak kedveli ezt.
  16. Akela

Akela Fórum ismerője

A malom se működik(most 50%-on nem termel semmit)

17. dereret

dereret Fórumőrült

Tudod miért szürke a piac a holnapi eventet illetően ?
    ... mert szerintem a magyar "gang- és pletykát látogatókon" kívül a többi ország játékosai nem tudtak vagy csak részben tudtak bizonyos infót az eventről.
    Se Nóci, se Kata, se senki nem írt olyat, hogy a külföldiek is rájöttek/kitalálták volna a hozzávalókat, így nekik derült égből... maradt a piac és erre alapoztam én is a napokkal ezelőtti felvásárlást és jó haszonnal már túl is adtam rajtuk.
    Ha hétvégén jön/ne a bomm, már ennyiért nehezen adnám el őket.

kekmaci75, csio70, Pharmer500#2 és 8 más kedveli ezt.
  18. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Nincs hó.... :( Nem arról volt szó, hogy talán kikapcsolható lecc a nemtetszős-farmerek számára? :( Én szeressem itt a havat..... Próbáltam beállításoknál klikk ide-oda, de semmisemnemgyerebe e tekintetben a számomra megfelelő dologhoz..... Nemvanhó....

Jah... De nem is ezért írtam... Hanem köccccke Mindenkinek a jósolást (Jónás), következtetést és találgatást..... 2-300 ezredes körül minden tenyészbigyeszt eladtam, még picit be is toltam pár jószágot a motelbe (de azért ez mégsem boom). Majd meg lesz az a 2-2 db vagy így vagy úgy :)
    Apraját is jól veszik még a piacon.... Bár már nem sokáig.....

kekmaci75, genka53, Claunyuszi és 5 más kedveli ezt.
  19. dereret

dereret Fórumőrült

itt is van az orvosság :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hó-kikapcsolása-problémák-a-malomnál.11652/

mimi, genka53 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  20. -manoka25-

Jó ,hogy tudom xD,akkor viszek magamnak kaját :pxD a madártejben meg megfűrödhetsz :D

ciklon23 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.