Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem akarok hülyeséget írni , de lesz egy új terület , ahova fákat lehet kitenni a teliholdason? És a díj , egy sötét valami , aminek a küldetése valószínűleg áprilisban lesz bevezetve :oops: Nekem ez egyre kavarosabb és rejtélyesebb :cry::cry::cry:

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon gyorsan áthoztad nekünk.. lehet, hogy igaz, lehet, hogy csak találgatás, majd kiderül:D:music:
    Szia Jónás, szép estét Neked:)
    Ezt az akciót sajnos nem nekem találták ki, de örülök neki a többiek miatt akiknek hiányuk van:)
    Olyan akció is jön ahol teljes felhősort kínálnak az esőre áhítozóknak? Ilyennek tudnék örülni, vagy pedig a korai felhősorok vásárlásának is, amikből sajnos nincs, mert még nem voltam játékba? (2012 év elejéről)

Utoljára szerkesztett: 8.3.17
  3. HéricsBáró

Ma a denevér , pont egy évvel ezelőtt
    végre meg találta bátyját

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

és sírkő födém alá bementek

felfedezni a dobozt , amelynek tartalmát senki nem fogja kitalálni.

[​IMG] [​IMG]

macska49, _Cygnus_, barbi021951 és 16 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia zoldert! :)
    Köszönjük kedves szavaidat!
    Szeretet, boldogság és szerencse kísérjen utadon! :inlove::inlove::inlove:

5. -gyöngy-581

Azt hiszem meg sem próbálom találgatni:music:. Nyitogattam pár ládát tegnap este és lábgombát kaptam az egyikből.. rámeredtem aztán... xD:cry:xD

6. HéricsBáró

Szerintem ez lesz az első doboz , ami nem ad semmit .:inlove::eek: Vagyis ad , de az láthatatlan lesz xD:cry:

_Cygnus_, barbi021951, Vakarka és 14 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönet, fiúk, Modik, minden virágot ideképzelek a szobámba, a verseket mellétűzöm, és figyelmességetek fényével még díszítem is!

Zoltánok! Boldog névnapot!

8. HéricsBáró

Most esett le , hogy online vírúst kaptál ? :DLábgombát? xD

Van egy új átutalási mód :p Trustpay - Az átutalás új formája :inlove:

_Cygnus_, barbi021951, Vakarka és 15 más kedveli ezt.
  9. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Minden Zoltán nevű gazdatársnak és Modinak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Vakarka, anci0915, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Találtam egy régi fotót ami a tengeren túlról származik.

Kicsit színesítettem rajta mert ez az 1800-as évekbeli kép
    kicsit megviselt volt.
    :)

maszilva, _Cygnus_, Magdusnéne és 29 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

A tavaszi virág event
    • 4 kitehető
    • event növény és felröpi üveg be a malomba = cserép ?
    • Alma virág , cseresznye virág , meg vágott virágok
    Bolond event.
    • Event növény + gymánt be a malomba = gyémánt tasak ?
    • 3 kitehető
    Lehet felhőt venni valahol , ami Zöld színű lesz
    Aloha Alex
    Tudjuk , hogy a falnak is füle van , de honnan szedte a fület? Ki adta neki? Szerintem a fahéj illata fenséges , vonzza a tekintetet , és elég egy rossz mozdulat és fejnek mész a falnak. Te lebuksz a földre , de a füled ott marad. A különleges élőlény meg odamegy , és mint dicső szuvenír trófeát magára aggatja . Minél több van neki, annál fahéjasabb illatja lesz .
    Ezt az írást komolyan gondolom :inlove:xD

_Cygnus_, -orgona-, barbi021951 és 13 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Köszi!
    Anyámat már elküldtem száradni..

barbi021951, Vakarka, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  13. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem egyre jobban hiányzik a prémium tagság. Nincs valami friss pletyi a visszatéréséről?

Vakarka, -Palika17-, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  14. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Szép reggelt.

Ismét lecsúsztunk az ígérgetésről,szomorú,nem szeretek játszani sem,aludni fog a játékom,pedig sokat bele áldoztam.:cry::cry:

Kedves Zoltánok Boldogságos névnapot!!
    Köszönöm,köszönjük a sok szép köszöntőt,puszi érte:inlove:;)

_Cygnus_, barbi021951, Vakarka és 6 más kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Én néhány komplett régi felhőre is vevő lennék;) Néhány hiányzik...:(

_Cygnus_, -orgona-, barbi021951 és 15 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Van aki szokott ígérgetni, de én nem vagyok az a fajta :D
    Itt minden csak pletyka, ami vagy bejön, vagy nem. A legrosszabb találati aránya az időzítéssel kapcsolatos jövendöléseknek van. Ennek oka egyszerű: azt a legnehezebb eltalálni. Bármikor közbejöhet bármi, és máris borulhat minden. Ez van, ezt el kell tudni fogadni 8)
    Láttad gondolom a sok megjelent képet, megszellőztették már a tartalmát és a német árát is... ebből azért sejtheted, nem lehet már messze a bevezetés időpontja ;)

_Cygnus_, -orgona-, barbi021951 és 19 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Nekem az elsőről ez jutott eszembe 8)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éltető-frissítő-a-víz-világnapja-event.13768/

18. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

De azért ha decemberben megszűnik a hosszabbítás lehetősége, mert akkor elkezdik a fejlesztést (3 hónappal ezelőtt) és következő év elejére jósolják, akkor azért ha már a vége felé járnak a kidolgozásnak jól esne egy hozzávetőleges időpont hogy tudjon az ember tervezni anyagi téren mert ugye ennek anyagi vonzata van ha valaki igényli. Gondolom azért egy héttel előtte már csak tudják hogy mikor tudják bevezetni. Speciel én úgy jártam hogy két hónappal a tagságom lejárta előtt ránéztem hogy hosszabbítok, már nem tudtam...

Zsuzsi-Nagyi, Vakarka, vera0973 és 4 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Hetekkel a "zárás" előtt már mentek a pletykák róla, hogy aki szeretne betárazni belőle most tegye meg, mert később nem biztos, hogy lesz rá lehetősége.
    Beszélgettünk róla, megéri-nem éri, az év üzlete vagy bukta a jutalma a felhalmozásnak...

Az utolsó hivatalos információ szerint igyekeznek február végére összehozni az új prémet, de ezt ne vegyétek készpénznek, mivel ez csak egy terv... a jelek szerint nem jött össze.:oops:

20. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás!
    Emlékszem minden szavadra, ami a prémmel kapcsolatban elhangzott itt. Igazad van időben szóltál. Én egyszerűen nem hittem el, hogy a március végén lejáró prémemet esetleg nem fogom tudni hosszabbítani. Jelen pillanatban erősen kétséges számomra, hogy sikerül-e, kapunk-e addig újat és ennek nem örülök, nagyon sok okból. Az okokat úgyis ismered, számtalanszor leírtuk már, nem ismétlem. Nem kérdezek semmit, várok, türelmes fajta vagyok. Még kb másfél hónapig itt leszek a játékban ebben biztos vagyok, ennyire van szükségem kb a 200-ig, talán kevesebb idő is elég. A folytatásáról majd később döntök, de szeretnék úgy játszani ahogy azt megszoktam, ha elveszik tőlem a lehetőségét, az nagyon "fájna" nekem.

Utoljára szerkesztett: 9.3.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.