Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

2. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Szerencsére a 1/2holdas csomag rádobta a maga 3 hónapját..;)8)
    /de erről is beszélgettünk akkoriban/xD:p

_Cygnus_, h.lajosvilmos, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Jónás szép napot és Mindenkinek !
    Való igaz, beszéltünk róla, sokan "vettük is az adást", amit köszönünk Neked. Sajna-sajna azóta már a többedik hónap is eltelik, hogy nincs eredmény. Nekem a félholdas is lejárt múlt hó harmadik felében.0
    Vajon miért nem oldották/oldják ezt meg úgy, hogy szabott rövid időre, pl. egy hónapra még lehetővé tennék a vásárlást? Üzletpolitika....
    Nekik bevétel/ nyereség, nekünk kényelem/elégedettség.
    Nem látsz erről valamit ?

Utoljára szerkesztett: 9.3.17
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, igazad van, én is emlékszem erre is. Ezen kívül tudom, hogy nálam sokkal nagyobb játékosok olyan gondban vannak már december óta, amivel most én is szembenézek. A prém megszűnése nem fenyegeti a 200-as szintem elérését, de a további terveimre már eléggé keményen kihathat. Ezért írtam le amit írtam. Három hónap csak elodázza a problémákat, NEM megoldás. Ha Te kihasználtad gratula hozzá, én jobban szeretnék egy stabil véglegesebb (éves szintről beszélek) megoldást.

5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én sosem voltam prém tag, de nem értem ezt a üzletpolitikát, a játékos vásárolna, költené a pénzt, a Bp-nak bevétel lenne, de nincs mit vásárolni, és csak egyre telik az idő. Valaki azt is mondta itt, hogy szépen megszokja az életet prém nélkül, és akkor majd nem fog az újra előfizetni. Szóval sehogy sem értem, pedig én csak kívülállóként nézem ezt a dolgot.

6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szia!

Lehet egy nagy gyémántból kell készíteni egy szatyornyit az event növénnyel a malomban.Jó kemény lehet az event növény!
    :D
    Sajnos eventhez tartozó felhőről utalást nem találtam sehol de kitehetők azok biztos lesznek.
    Ezt még nem tudom eldönteni,hogy a tavaszi event felhősora-e vagy megvásárolható felhősor lesz-e!
    Minden esetre szép színe lesz!Én örülök,hogy kicsit feldobják a paszulyon a felhőket.
    Többször elolvastam mit írtál!Nem lettem okosabb!
    :wuerg:
    Nekem csak annyi jött le ebből,hogy ha lefejelem a fahéj illatú falat akkor elesek és leszakad a fülem,valaki meg lenyúlja azt amíg fetrengek a fájdalomtól a földön!
    Ja meg ilyen állapotban vonzanám a tekinteteket,na ezt nem csodálom.
    Szóval mit akartál írni?Jön Frankenstein a játékba aki itt fog szétperegni?
    :D:wuerg::D

7. -gyöngy-581

Szia, Alex és szia Jancsika:)
    Ez most komoly? Vagy csak lükéskedtek, hátha visszajön tőle a jókedvem:)? Sikerült, mosolyogtam egyet.. Egyre kíváncsibb leszek erre az eventre, és mindnyájunk érdekében remélem annál már nem lesz rémesebb, mint amit most leírtál:)

8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A tavaszi nálam a megérős kategóriába tartozik, és nem leszek egyedül 8);)

9. -gyöngy-581

Szia Jónás:)
    Ez Jó hír köszönöm szépen:), már alig várom, hogy valami élvezetesebb eventet is kapjunk.Eddig mindig nagyon jók voltam a tavaszi, április elsejével is kapcsolatban lévő eventek és meglepetések.
    Kívácsi vagyok rá, hogy az idén milyen tréfát eszelnek ki nekünk a bolondok napjára:D
    A tavaszi event a megnyerhető nyeremények miatt lesz megérős (dekorok, felhő vagy egyéb miatt), vagy a piacot is meg fogja mozgatni, mert a pajtából is szükség lesz valamikre?

10. alex0824

Szia!
    Tényleg nem tudom,hogy Jancsika Frankenstein vagy Vincent van Gog és közöttem vont e le párhuzamot vagy esetleg ők jönnek a játékba! Lehet beleörülök a képekbe és "leesik" a fülem?
    Lehet túl sok fahéjt szippantott a cukrászdába! Fogalmam sincs.
    Ez a gyémántos event mivel Bolond event vagy mi ,lehet nem is gyémántos csak amolyan üveg hamisítványok lesznek a felröppenők. Nekem egy régi kedvenc rajzfilmem jut eszembe "Jack a kalóz" és abból is a "Kék karbunkuluskő átka" című rész!

A felhők színesebbé, változatosabbá tétele viszont valós dolog a Bp-től,kezdem szeretni nézegetni a paszulyt. Az biztos,hogy grafika terén egyre jobb minőséget mutatnak fel aminek örülök nagyon.
    :)

11. -gyöngy-581

:D A fahéj a cukrászok egyik kedvelt alapanyaga, így elképzelhetőxD:music:
    A paszuly színesebbé tétele és az egész játék grafikájának jobbá, szebbé válása tényleg tetszik nekem is, bár a paszulypatrónus nem sok időt ad a sok-sok felhő grafikájának élvezésére:), de azért néha ráérek lapozgatni is, mert ott vannak a kincseim amikben szeretek gyönyörködni:)

12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A tavaszi event megérős - mondá Jónás.
    Vajon a virágzóra, vagy az áprilisi tréfára gondol?

13. JósJónás

Nyeremények miatt :)
    Cserenapon alighanem új sztárok fognak születni 8)

14. alex0824

Szia!
    Szerintem a virágzósra.
    :)

15. JósJónás

Szia!

A virágosra - bár nem igazán ez lesz a neve 8)

16. -gyöngy-581

Ez nagyon jó hír, köszönöm szépen:)
    Lehet egy kérdéssel több? hosszú 20-24 órás, rövid 6 órás, vagy közepes idejűek 10-12 órásak lesznek az új kedvencek?

17. JósJónás

Szia!

Hosszú, de én szeretem őket. A megfelelő felhősorral karbantartva őket elég jól kezelhetőek 8)

_Cygnus_, missuzy_53, Kincső52 és 18 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Nekem is azok a kedvenceim, úgyhogy most örülök:). Köszönöm szépen a jó hírt:)

19. vera0973

vera0973 Fórumlakó

xD
    xD

Van aki szokott ígérgetni, de én nem vagyok az a fajta :D
    Itt minden csak pletyka, ami vagy bejön, vagy nem. A legrosszabb találati aránya az időzítéssel kapcsolatos jövendöléseknek van. Ennek oka egyszerű: azt a legnehezebb eltalálni. Bármikor közbejöhet bármi, és máris borulhat minden. Ez van, ezt el kell tudni fogadni 8)
    Láttad gondolom a sok megjelent képet, megszellőztették már a tartalmát és a német árát is... ebből azért sejtheted, nem lehet már messze a bevezetés időpontja ;)[/QUOTE]

Igen Kedves Jónás apó láttam és tisztában vagyok a hírek ígéretek alakulásával,de gondoltam felfelé egy kis panaszos noszogatás elférxDA világért sem szeretnélek megbántani:inlove:
    A képek tetszenek az ár már nem annyira,de hát egyszer élünk.;)

_Cygnus_, Vakarka, Zsuzsi-Nagyi és 9 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Jó napot Jónás apó

Úristen.:eek: Ennyi feladat lesz megint :cry:De tovább olvastam és az ajándék része az jó :inlove:

Mi lesz az apatehén eledele? :music::p:inlove::inlove::inlove:
    Aloha Alex
    A (lengyelnemhivataloson) láttam az olyan képet , amikor belépsz , akkor kijön a hírek felület :pNa , szóval azon a képen van egy magasra növő dolog , meg a te leszakadt dolgod. Rakd össze. Lehet csak én kombinálom nagyon :cry:De ötletnek jó :inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.3.17
    _Cygnus_, Vakarka, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.