Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    A vele érkező feladat beadandói vegyesek lesznek?(állatok ,termések,növények)
    Mennyiségük a beadandóknak megrázó kategória vagy könnyedén pajtás?
    Újabb titokállatokat illetve fa terméseket kér majd a feladat?
    Menyéttel hadilábon állok,sírni fogok ha meglátom a feladatot?
    :):cry:

GA-BI-O-Farm, Gio, -kaktuszable- és 14 más kedveli ezt.
  2. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

Tudja valaki, lesz mostanság fürge malom akció?

_Cygnus_, ljanika6, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  3. alex0824

Szia!
    Elvileg a napokban kell jönnie.Hétvége vagy jövő hét eleje, max 15.-re általában ide szokott érni!
    :)

Gio, _Cygnus_, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  4. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Jó reggelt! Mostanában kicsit lemaradtam az olvasgatással,röpke egy,másfél hetet. Tudnátok segíteni,hogy mi várható a prémmel kapcsolatban? Többször ígérték,pletykálták,ezt azt... Kedves Jónás! Látható a csudigömbödben már olyan konkrétum,amit tarhatónak is ítélnek az alkotók?

_Cygnus_, ljanika6, mimi és 10 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Szia!
    Nőnap környéke volt az időpont de elmaradt.Lehet nem szerették volna,hogy a szupertáp vásárlás rovására menjen a dolog. Remélem már a jövőhéten esetleg megérkezik.
    Az ára lehet húzós lesz,pontosan nem tudni de volt rá némi utalás ha jól értettem.

Gio, _Cygnus_, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex, sziasztok gangosok, csoda szép napsütéses napot mindenkinek:)
    Utalás volt rá, de semmi konkrétum nem hangzott el azon kívül, hogy nem fog annyiba kerülni, mint az Euróban és Fontban látott ár:). Amit még tudni vélünk az az, hogy egy fajta prém lesz és nem lehet arra várni, hogy ha egy összegben fizetjük a díjat olcsóbb lesz. Persze ettől még sajna lehet így is húzós:)
    Viszont a bevezetésének időpontjáról én sajnos lemaradtam. Nem emlékszem rá, hogy szóba került volna a jövő hét, de remélem igazad lesz és tényleg jön a jövő héten. Izgulok, hogy ne veszítsem el a 8 "legkisebb" szintű szomszédomat, nagyon sajnálnám őket.
    Szia Jancsika:)
    Találgathatok? Spenót és burgonya lesz szerinted? Érdekes étvágya lesz:)

Utoljára szerkesztett: 10.3.17
    _Cygnus_, ljanika6, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Volt egy terv, hogy március elején készen lesz. Ez nem jött össze.
    Jónás Apánk legfeljebb egy másik tervet láthat a gömbjében. Ha netalán többet is láthat, láthatna, akkor szerintem azt hozni is fogja. Ő nem fukarkodik a jó hírekkel, ha valóban vannak. Egyelőre nagy valószínűséggel nincs publikálható terv. De mivel ismét csúsztak, szerintem ők is legalább annyira viszketnek az új prémtől már, mint a gazdák. Ez sajnos, egyik félnek sem fog kellemes emlék maradni.

_Cygnus_, ljanika6, mimi és 15 más kedveli ezt.
  8. kackac259

kackac259 Utánpótlás-írogató

Szia, én inkább káposztára és borsóra tippeltem ;)

_Cygnus_, ljanika6, mimi és 8 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia, újra olvastam Jancsika hsz-ét, lehet, hogy igazad van:)
    Hiszen a spenót már foglalt, igaz a borsó és a káposzta is, ha jól emlékszem, bár a káposztában nem vagyok teljesen biztos, hogy szerepel-e már tápban.
    Szia, sajnos pontosan így látom én is..

_Cygnus_, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Én nagyon bízom benne, hogy olyan főzeléknövénnyel kell majd készítenünk a tápját, amelyet eddig még nem használtunk, ugyanis a cca. 15 fajtából 9 -ből már készül táp, viszont 6 -ból még nem. :)
    Ezek hatan, a termeszthetőségi szintjükkel az alábbiak:
    - borsó ( 2);
    - karalábé (64);
    - karfiol (85);
    - káposzta (34);
    - spárga (51);
    - tök (46).
    Szerintem, ha szűkíteni akarom a kört, akkor a borsó, tök, karalábé vagy a káposzta a legesélyesebb, és ha ebből a négyből kellene választani, akkor a tökre és a káposztára szavaznék. :) Közel vagyok a megoldáshoz kedves Jónás? :)

marcsi152, _Cygnus_, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

inanna11, _Cygnus_, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  12. borderland57

borderland57 Fórum mestere

_Cygnus_, ljanika6, h.lajosvilmos és 4 más kedveli ezt.
  13. alex0824

Fura dolgok vannak itt!
    xD
    Az április is mozgalmas lesz pletykák alapján. Lehetséges meglátogatnak minket a nublonok!
    Lehet ők viszik el a maradék gyémántokat amik a bolond eventből megmaradnak?
    Végül is hasonlítanak a nublonit kristályra!
    :D:wuerg:

Úgy látszik nem csak a farmonkívüliek folytatnak fura
    kísérleteket hanem a nyulak is!
    Hmmm...Változnak az idők.

:):):)

macska49, GA-BI-O-Farm, Gio és 21 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Köszi Alex!
    Ez a kép amit hoztál nagyon jó emlékeket idézett fel bennem:):D A csigusztenyésztést szerettem és élveztem a játék minden percét. És így húsvéti tojással a hátán, hát... beleszerettem rendesen:inlove::D:inlove::inlove:

15. alex0824

Szia!
    Az csak egy kísérlet eredménye, nem lesz tojásos csigusz.
    Spontán agyszülemény!
    Ha netán jönnek a nublonok akkor a nyuszis időszak környékére teszik az érkezésüket. Pontos dátum még nincs,csak pletyka!
    Az meg ,hogy örülni fogunk-e nekik a jövő titka.

GA-BI-O-Farm, _Cygnus_, mimi és 9 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Kár, pedig beleéltem magam egy újabb csiguszgyűjtésbe és tenyésztésbe, de ha nem hát nem... lehet maradok a pávánál:)
    Erről jut eszembe nem emlékszem rá, hogy szóba került-e már az áprilisi tenyésztés? Jancsikát nagyon agitáltam egy koalatenyésztésre, de bólintást nem kaptunk rá, igaz tiltakozást sem, hát én itt lemaradtam. Te meddig jutottál? Nincs valami pletyid róla?
    A nublonok ténye nem tud lázba hozni: esetleg jajgat a pajta és csináljuk... kb ennyi. Még egy pengőt sem költöttem el abból amit eddig gyűjtöttem, mert nem volt szükségem semmire amit a bolt kínál, talán majd egyszer lesz olyan a kínálatban amit én is örömmel fogadok.....
    :music::D8)
    Várakozó állásponton vagyok, ha lesz olyan végre amire vágyom majd megveszem..:)

17. alex0824

Talán jövőhéten már okosabbak leszünk.
    Azt nem tudom milyen formában érkeznek a nublonok ha jönnek. Akár még tenyészthetjük is a csiguszokat,ideje lenne őket elővenni a fiókból és leporolni. A múltkori nublonos dolog nem aratott nagy sikert de egy tenyésztős event a csiguszokkal lehet jobban megérné.Ez csak az Én véleményem.
    Az áprilisi telihold körül van némi mozgolódás de egyenlőre semmi konkrétum vagy érdemleges.
    Talán még annyi,hogy lehet újra pörgettyűzhetünk majd azt még nem tudni,hogy egy újabb kitehetővel bővül-e a választék. Nekem még homályosak a dolgok,egyedül Jónás gömbje lehetne ezeknek a megmondhatója bár még jelenleg ezek távolabbi dolgok.

Gio, ljanika6, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Nagyon szép előre vetített áprilisi program amit vázoltál:) Szívesen tenyésztenék húsvéti tojásos csiguszokat, de a koalának, mint tenyészállatnak jobban örülnék:) (ez csak az én szerény vágyam sajna nem több)
    Az áprilisi pörit kicsit korainak tartom,de lehet, hogy igazad lesz, hiszen január végén volt. Ilyen dekorral, mint a lovacska boldogan találkoznék újra:) Kíváncsi lennék rá, hogy sorozat lesz-e, lesz-e hozzá felhő és ha igen mit fog adni?:)

_Cygnus_, ljanika6, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  19. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)
    Ehetne az bölény krumplit is :p A kicsiknek nagyon hátul van a káposzta és a tök;)

Gio, ljanika6, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  20. leguán61

leguán61 Fórumlakó

sziasztok.A koaláról mi hír van?Gyüjtöm a banánokat ezerrel.

Gio, ljanika6, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.