Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Eltudom képzelni, hogy mit gondolhatnak amikor azt fordítja nekik, hogy hol az erőben járunk, hol kifelé, hol befelé megyünkxDxDxD
    Szerintem ember legyen a talpán az a kinti aki ezt megérti.;) Kíváncsi lennék mit szólnak a kockákról, a labdáról:p na majd egyszer megpróbálom visszafelé lefordítani.:D:D:D:D Bár mindenem megvan, még több is, azért boomra én is számítok, de azért ott van a runa, ha minden kötél szakad, azért bevállalok egy-két másféle tenyésztést, az a gazdaköri nagyon izgatja az ujjaimat, ilyenkor mindig rám jön kamatyoltatási kényszer:oops:

Én nem veszek tápot, tartalékolok szupertápot. A TP-s feladat 24 órás lesz, ahogy idáig a többi is volt, megnézem a színes, retró ólakat, a gigákat mind kirakom ahhoz pedig nagyon kell, megeszek minden gyorsítót, TP növelőt plusz felhő.
    Ja és azt elfelejtettem, hogy minden magas TP-s ól a tölgyre ott többet ad.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.12.14
    agi967, bakfis, dereret és 6 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szerintem az az egérszerű valami az egyik felröppenő, én egérálarcnak nézném.. és az lesz az egyik beadandó... Nincs igazam, Jónásunk?

mimi, farmer221278, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  3. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

A kosárban lehet venni 48 egérfejet, így szerintem tényleg egér álarc lehet, ahogy Tigrislady írta.

Utoljára szerkesztett: 10.12.14
  4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nem tudom mi történt, de a piacomon duplájára ment a mangós-narancsos turmix meg a bólé ára és alig van 4-5 ajánlat.

babahalak és csio70 kedveli ezt.
  5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nálam normál áron vannak és a szokásos mennyiség a bóléból is és a turmixból is
    lehet valaki meggazdult a tenyészállatokon és most befektet :)

szemike50, iboly54, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

szóval, jön a vonat, és titok fa is lesz, amiben lesz az újjasjuhar és a naspolya fa fejlesztés....mivel mikulás sapi van a fején az elefántnak, ezért karácsony uttáni időszakra datálom!:D

genka53, csio70 és babahalak kedveli ezt.
  7. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Nálam több mint 80 ajánlat van mindkettőből, a szokásos ár alatt. :music:

genka53, csio70 és babahalak kedveli ezt.
  8. georga06

georga06 Fórum hercege

Szerintem lesz Boom, mert azert a mostani egy tenyeszteses event. A "csipos csoda" eventnel nem a tenyesztesen volt a hangsuly, mert abban a honapban volt kakukk vagy "uj" allat tenyesztes aminek kapcsan Boom is volt.
    A sok szupitap nyeremenyt en esetleg annak tulajdonitanam, hogy a szilveszteri eventre az olakbol x idore x TP begyujtese miatt kellene esetleg. Habar a szupitap mindig jol jon ;)
    Ha nem lesz Boom akkor is kitenyesztem inkabb, minthogy a piacrol vegyem meg, mert van 400 szupitapom jelenleg is es jo nehany alacsonyabb szintu tenyeszallat amit tovabb tenyeszthetek (alap allat is van boven). Holnap mar megtudjuk, hogy erdemes e a boom-ra varni:p;)

9. Tigrislady

Biztos hogy jön az a favonat? :oops: Én már nagyon várom... 8)

babahalak, szemike50, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A vonatra még várni kell egy kicsit,viszont a titokfa az jönni fog.
    Új tenyésztés se lesz az idén.

babahalak, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Jónás ráadása alapján egyértelműen az egérfej is felröppenő.

babahalak, szemike50, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

A vonatot sajnálom... :S

új tenyésztésre egyébként lehet a kutya is szóba jöhet.. most hogy "dobálózik" a BP a kutyaóllal... mit gondoltok?

már ketten bolyongunk max. az erdőben.. máris kevésbé félek.. :D

13. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Tudom, tudom sapka, sál. :):D;):pxDxD

14. Tigrislady

Így van... de csak ha most mégy szamócát szedni...;):pxD

babahalak és Palacsintax kedveli ezt.
  15. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Szedem én a szamócát is, ha az is lesz az erdőben.
    A Jónás által küldött "ráadás" képen a megvásárolható nagy kosárban a 480 tűzijáték (ültethető növény :wuerg::inlove:) mellett szerintem a 3x46 darab felröppenőt lehet megvásárolni. A tavaszi koszorú pedig szintén az időre TP-t termelni részt erősíti.

szemike50 és Claunyuszi kedveli ezt.
  16. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Igen, igazolódni látszik amit a németek is találgattak, talán szombaton hozta ezt nekünk Málnahab http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/die-farmerama-gerüchteküche-2-aktuell.15892/page-11#post-435852

Akkor még képet nem láttunk az egérfejhez/koponyához, csak a másik két felröppenőhöz ami még mindig elég abszurd ötletnek tűnik nekem, de mégis ez lesz a harmadik felröpi :eek: .
    Viszont Jónás ráadásából kiolvasható az is, amiért már dobott kockát :), ha jól emlékszem Vajdaencsinek, hogy TP vadászat lesz : a nagy kosárban 2 tavaszi koszorú is helyet kapott ;) .

Bocsi, most látom, hogy mire ezt a hsz-t összehoztam, előzményt vadásztam :oops::p már Te is írtad a koszorú, TP vadászat összefüggést a gangon :oops:xD .

Utoljára szerkesztett: 10.12.14
    Numiz, babahalak, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mondtam én ilyet? :music:

babahalak kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

A mostani hétvégén mindenki mással lesz elfoglalva - leginkább a tenyésztgetéssel:)

19. JósJónás

Szia!

Ha már itt tartunk, az öreg is pontosítaná magát, mielőtt csorba esik a gömböcskéje tekintélyén: a következő képregény event hamarabb lesz az 5. szülinapi eseménynél, tehát a kettő nem azonos.

ciklon23, Gio, kekmaci75 és 8 más kedveli ezt.
  20. Linden

Linden Fórumprofi

Jó éjt! 2 répás-almás csatni a mai ajándék :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.