Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Fantasztikus csapat vagytok ezekkel a havi összesítőkkel! Még erre is gondoltok! Rendszeres olvasótok vagyok, de bevallom, nem mindig tudom melyik sorban, melyikről van szó. Ilyen hírszerzéssel háborút lehet nyerni.

magdalena1967, alex0824, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem tudom volt e már róla szó...de észre vettem, hogy a sütis felhőnél a 3 még hiányzó kitehető helyénél csak 2 kérdőjel van és egy üres hely. Viszont az üres helyre is azt írja, hogy majd megszerezhető lesz. Miért nincs ott is kérdőjel? Vagy miért nem lehet oda tenni valamit a vázából?

missuzy_53, alex0824, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

alex0824, _Cygnus_, Bokalmgazda és 19 más kedveli ezt.
  4. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia!
    Szerintem van még "bogarunk" - mint ízeltlábú, bevezethető tenyésztés - pókapóka, katica, pillangó, szentjánosbogár - azt hiszem, ezek vannak, de majd kiegészítitek. Jól emlékszem, hogy új tenyésztés volt eddig legalább az egyik "jószág"?

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

alex0824, _Cygnus_ és ljanika6 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, igazad van, ezeket valószínűleg be lehet alapállatként adni majd az eventbe, de ha jól sejtjük és Jónás súgásai is erre utalnak nem lesz új tenyésztés ebben a hónapban, sőt valószínűleg a következőben sem:)

alex0824, _Cygnus_, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Gyöngy

Akkor marad a Június :inlove:Ha jól tudom volt a Béka , Macska , Páva sorrend . Ez kétéltű , emlős és madár. :music:
    Ha sorrendet követjük marad a hal és a hüllő . Hüllőnk a Kígyó , a halak meg a Cápa :p

Szóval tessék választani : Kígyó vs Cápa :D

A béka előtt mi lehetett? :cry:

Vakarka, Gio, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, mit szeretne, de én koalát szeretnék tenyészteni:D Persze ez senkit sem hat meg, és az okosok, majd kitalálják, hogy mi legyen a következő állat amit újként tenyészthetünk, én csak halkan leírtam, hogy mire is vágynék... :D:music::oops:xD
    A béka előtt nem emlékszem, hogy mi is volt pontosan:) Talán a macska?:)

magdi06, kovacstne, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Nem előtte , az utána volt :p

Vakarka, Gio, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv!
    Egérke

Vakarka, kovacstne, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Aloha Breki

Hm , az emlős :p

Vakarka, Gio, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Hát senki sem tévedhetetlen, még én sem:music::oops:xD:cry:

alex0824, _Cygnus_, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

De én sem , mert elfelejtettem az ízeltlábúakat :cry:
    Katica , rák , lepke , pók , szentjánosbogár :p

Vakarka, Gio, csillaglili55 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Khirra, Vakarka, Kincső52 és 12 más kedveli ezt.
  14. breki072

Azt kérdezted a béka előtt mi volt!! Szerintem az egér volt! Ha meg nem akkor keresd vissza amit akarsz :D

Kukackukac, Vakarka, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ja félreértesz. :oops:Azt hittem vagy hal , vagy hüllő lesz :cry:Elbukott az elméletem :sleepy:

Vakarka, Gio, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  16. breki072

Olvasd vissza amit a 7750 hsz írtál!!

kovacstne, mimi, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Én tudom hogy mit akarsz mondani , csak én nem tudom megfogalmazni rendesen :D:cry:
    Szóval azt akartam végső soron megtudni , hogy fel lehet e állítani egy szisztémát a tenyésztések bevezetésével ? Ha igen , akkor megvan a tökéletes recept. :inlove:Tudnánk mindig , hogy legközelebb milyen állat faj lenne tenyésztésnek bevezetve , és felkészülhetnénk mindig kábé , pár állatból . De asszem az elméletem nem lett jó eddig :cry:

Vakarka, missuzy_53, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szerintem ma már ne gyártsál több elméletet, mert nem akar bejönni:) 80%-ig biztos vagyok benne, hogy emlős lesz az új tenyésztésünk is.. Esetleg a krokodil jöhet még szóba, mert az hüllő ;)

missuzy_53, h.lajosvilmos, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. breki072

Nincs szisztéma amit akarnak az lesz, de mint ahogy mondták minden állat tenyészthető lesz!
    Akkor meg mindenből legyen.Nem ér meglepi majd :D

Vakarka, genka53, missuzy_53 és 9 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

A nublonokra azt mondtad legutóbb, hogy most barátságosabbak lesznek. Ez azt jelenti, hogy sűrűbben adják a FP-t vagy azt, hogy nem lesznek annyira válogatósak mint legutóbb?

Azt nem tudom, miért hiányzik a kérdőjel, de oda jön a nublonos kütyü, amit egy tucat kísérlet után kapunk.:D

Vakarka, kekmaci75, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.