Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha -iza52-

Azért nem kapsz ajándékot , mert ha jól tudom , ezt a fajta szolgáltatást megszűntették :p
    Aloha Zalán

Akkor dupla tévedés :cry: Habár a teleszkóposra van még idő :inlove:
    Ha a vakond lenne a következő tenyészállat , soha nem látnánk az akciót , mert mindig a föld alatt lenne :cry:
    Aloha Palika

Farmerama játék szisztematikájának játékával szembemenő , és teljesen irreleváns dolog lett volna , ha bevezették volna.:p
    Itt írnak róla :inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.4.17
    Kincső52, Vakarka, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Már nem jár ajándék az e-mail cím visszaigazolásért.

Emlős az, nem macska.:music:Aki csak a jelvény miatt tenyészt, talál a macskánál megérősebb állatot is.

Kincső52, Vakarka, alex0824 és 17 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika, most jót vigyorogtam, mert elképzeltem, ahogy elásod a tenyészterepet a farm és a baha mélyére :D:D Látom nem adod fel, hogy titokállat lesz a következő amit tenyésztünk:) Ha farmosat fogunk színesíteni, igazad is lesz, hiszen ott már elfogyott a normál állat amit lehetne tenyészteni. Én ettől függetlenül bahás tenyésztést várok, szeretnék (még ha ez a kutyát sem érdekli esetleg rajtam kívül) és még mindig nem ébredtem fel abból az álomból, hogy ez a koala lehet/ne esetleg:)

_Cygnus_, alex0824, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  4. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, ;)

"Múlt héten a vezérigazgató (Khaled) egy kedves ajándékot kapott Malalától! A dicsőség persze a Farmerama fantasztikus közösségét illeti, amely több mint 300.000 eurót (93 millió Forint) gyűjtött a Malala Alapítvány számára, világszerte segítve a lányok minőségi oktatáshoz való hozzájutását!"
    Malala jótékonysági eventje

Nagyon szép és örvendetes, hogy a játékosok a kitehetőt adó kosarakkal ilyen sok pénzt tudtak összeszedni a lányok oktatására.:)

Jónás apó egyszer elejtett egy mondatot, arról az új event területről. (Volt Rackó sütiző hely). Kis aranyos, nyugodt hely volt, ami mindenkinek tetszett az egyszerűsége miatt. Várható már az az event azon a helyen? :D

Kincső52, Vakarka, steve223 és 33 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Aloha Gyöngy

Most azon gondolkodom , és kutatok , keresgélek , arhíválok , hogy a mókus a kenguru és a pillangó ól megvásárlását FA -ban lecsökentették Januárban . Itt van . Érkezik a kenguru fejlesztés és a pillangó fejlesztés. A mókusal lesz valami? :inlove:
    De az ólválógató hoz medvét sast pillangót , ami bekerült a gazdaboltba is Januárban :p
    Fogalmam sincsen mit akarok kihozni ebből , de valamit csinálj evvel az infóval légyszíves xD
    Én bármikor ráérek fogadni az eventet :DMikor jön? :inlove:

Vakarka, _Cygnus_, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

[​IMG] Bekötöm a batyumba és tárolom, amíg Jónás (vagy valaki közületek) nem hoz ennél kézzelfoghatóbb infót:) Jó lesz így?
    Én bármikor ráérek fogadni az eventet :DMikor jön? :inlove:
    Én is szeretném, ha lenne ilyen event.. nem sokára jön a Föld napja, talán...:D:inlove:

_Cygnus_, alex0824, missuzy_53 és 9 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Végülis olyan jó az idő , hogy kivisszük a rétre a pikniktakarót , és leülve nézzük a diót evő mókusokat :p

Vakarka, _Cygnus_, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Nekem minden eventről jön értesítés e-mail-ben. Azt gondoltam ez mindenkinél így van.

Más. Tudtok valami konkrétumot a tenyésztésről, vagy a közelgő eventekről? Mostanában nem sokat olvasok, kevés időm van. Tán még tudok valamit készülni rá, ha leinfóztok vagy ír valaki 1 összefoglalót a tudnivalókról. Köszönném tisztelettel.

Vakarka, _Cygnus_, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Aloha libuskafarm

Áprilisban emlősőket és ízeltlábúakat tenyésztünk . Állatfajták és tenyészváltozataik

Májusban : Madarak, emlősök, hüllők tenyésztése . Állatfajták és tenyészváltozataik

Kincső52, Vakarka, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Ha valaki nagyon unatkozik magasabb szinteken, hamarosan ismét akad majd elfoglaltsága: jön a harmadik felvonás az új növényekből és küldetésekből.

miniowl, Kincső52, mimi és 25 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Kedves Jónás!:)
    Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én eddig még nem unatkoztam az új növények nélkül sem:). Igaz néha már hiányzott is amikor rendszer nem adott egy újat sem amikor léptem :D
    Mivel jönni fog akár akarjuk, akár nem, hát fejet hajtunk előtte és előbb utóbb majd teljesítjük a hozzávaló gazdakörit/köriket is. Tényleg hányat fogunk kapni? Tudhatunk már róla valami közelebbit?

_Cygnus_, alex0824, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Kellemes délutánt Jónás apó

A legmagasabb szintre is kerül majd növény? Lesz 1 napnál tovább érő növény? Nagyon durva gazdakör jön hozzá? :inlove:

mimi, Vakarka, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Jelenleg ez a leghosszabb érésű növényünk azt hiszem:
    [​IMG] ez még nem éri el az egy napot, de már közelít hozzá, jó kérdés, tényleg érdekelne, hogy vajon lesz-e ennél hosszabb érésű is:)

mimi, _Cygnus_, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Itt a rák , itt van újra :D Akkor ez ritkaság lesz tényleg az ólválogató eventnél? :inlove:

[​IMG][​IMG]

mimi, Vakarka, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Köszönöm szépen az infót. Hát, ízeltlábúakból van a legkevesebb a pajtámban, méhből akad kicsit több. Majd csak lesz belőle valami. :)

Vakarka, _Cygnus_, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia:)
    Nekem is jön értesítés, de itt nem erről volt szó, hanem ajándékokról, amit a kérdező nem kapott meg. Ilyen több féle is lehet: a regisztráció visszaigazolása után nem rég még kaptunk titokfát és négy dekort. Ezen kívül néha (nagyon ritkán) volt e-mailban kód is, amit a farmra belépve lehetett aktiválni. Hogy a kérdező pontosan mire gondolhatott azt nem tudom, mert két féle választ is adtunk itt többen is:)

_Cygnus_, alex0824, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  17. McTeknös

McTeknös Aktív író

Húsvéti eventről tud valaki valamit ?

Vakarka, _Cygnus_, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Cygnus 7721. hozzászólását olvasd el.

Vakarka, _Cygnus_, adamikmarika és 11 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Jó reggelt
    Aloha Gyöngy
    Az tényleg nem tenne jót ha elásnánk , de akkor lenne sok üregi nyulunk :inlove:
    De eregethetnénk egész nap galambokat , mármint nem úgy , hanem galamb lehetne a következő tenyész állat :p

Mit fog enni a krokodil?:inlove: Mert ha a cápa mandarint eszik , és a tigris csilit , akkor a kroki is vega lesz ? :cry:

Kincső52, h.lajosvilmos, mimi és 14 más kedveli ezt.
  20. Én is kíváncsi vagyok RÁ!

h.lajosvilmos, Vakarka, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.