Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Azon gondolkodtam , hogy előveszem magam elé az ABC-t , és leírom az összes szót , amit csak lehet magyarul.
    Jó , oké , nagy feladat lesz , de minden kezdet nehéz
    Lett olyan szó is , hogy barack , filózófia , levelestészta vagy akár kerepestarcsa , de egészem meghökkentő szavak is lettek közben.
    Mint például húsvét , event , tojás , vagy esetleg nyúl .
    Jobban belemerültem a témába , és egyre szövevényesebb lett a dolog.

Elöszőr is kijött egyspontán vers

♪ ♫ ♪ ♫
    Jó reggelt, jó reggelt, kedves liliomszál,
    Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál.
    Kerek erdôn jártam, piros tojást láttam
    Bárány húzta rengô kocsin mindjárt ide szálltam.
    Nesze hát rózsavíz, gyöngyöm, gyöngyvirágom,
    Hol a tojás, piros tojás, tarisznyámba várom!

♫ ♪ ♫ ♪

Majd rájöttem , hogy léteznek számok is

Kezdés : 217.04.12
    Vége : 2017.04.18
    Event jellege :
    Eventnövényezős felreppenős bedolálós
    Egyéb dolgok : Férfivények és gyümik

A nyuszi levele , avagy a mese:
    Kedves Max
    A Húsvéti Fesztivál 2017 itt van a sarkon, de elkapott egy nehéz pollenallergia és az ágyban vagyok !
    Tudnál nekem segíteni , hogy mi is megünnepeljük a varázslatos húsvétot ebben az évben?
    Biztos vagyok benne, hogy el fogod érni a kis karoddal a keményen dolgozó gazdákat .
    Ők biztosan termelik neked a tavaszi csillagfürtöt , ami az event növény és győződj meg arról, hogy a növények össze lesznek gyűjtve.
    Természetesen át kell öltöznöd , és van tartalék ruhám a saját istállóban és oda is adom .
    Te kis hamis ! Hosszú lett a füled, és egy nagyméretű farkat kaptál - és úgy nézel ki, mint egy húsvéti nyuszi.
    Természetesen új lesz neked a Húsvéti tojás, de nagyon szórakoztató lesz !
    Kétségbeesetten szeretném húsvétkor én elhízott Easter art show!
    A memória az idei Húsvéti Fesztiválban is jelen lesz.
    Tehát olyan szép vagy , Max, és mentsed meg a Húsvétot Easter!

Max azonnal megígérte a húsvéti nyuszinak, hogy átveszi a hatalmas munkát , és képviseli az allergia sújtotta Húsvéti nyuszit
    Tudja győzni a Húsvéti munkát ? Hisz eddig a Húsvéti nyuszi hitelesen képviselte Farmerama-t .

Event növény a csillagfürt
    : [​IMG]

(Itt találtam , event növény nem találtam)
    Felreppenő :
    Farmer aranyért lehet venni :
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Itt alul a képen látszik:
    • Az event ablakban lesz egy fő haladásjelző sáv, ahova eventes dolgokat adunk be
    • És 2 oldalsáv a farmos dolgok beadására.
    • Az oldalsávokat nem muszáj feltölteni, de ha azzal kezdjük az eventet, akkor a fősáv nagyobb jutalmat ad

Event ablak

Itt lehet megszerezni az édes felhősor 3. kitehetőjét

Minden pletyka , és minden infó innen van :p

Utoljára szerkesztett: 10.4.17
    zotmar, Vakarka, steve223 és 43 más kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Jöhet a húsvéti event. Végre egy kis újdonság. Régebben volt ehhez hasonló, de nem szerettem, mert mindig sok tízezres darabokat kértek az eventnövényekből.
    Teliholdas eventtel gyorsan végeztem, állandó gazdaköri 63%-ban kész. Szerintem ez most kicsit könnyebb volt, mint az előző.
    Holnap eventismertető és 10-től turbómalom akció. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-akció.14950/#post-677427
    Akit érint (engem is), most lehet költekezni.
    További szép napot Nektek!

zotmar, mimi, Vakarka és 20 más kedveli ezt.
  3. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Sziasztok! lesz a csere vagy Vonat manapság? :)

Vakarka, csopke1, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Csiripelnek olyat a madarak,hogy kedvező lesz a széljárás májusban.
    A vágányzárnak is vége lesz egyszer,elvileg májusban már zakatol a vonat.
    :)

miniowl, h.lajosvilmos, zotmar és 24 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Jön a főnix kerekezni :D:D:D:D:D:D:D

Kincső52, h.lajosvilmos, zotmar és 24 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Köszi szépen, ezért jöttem most a gangra... Remélem már délelőtt lesz ismertető:music: Nagyon izgat, hogy mit kér a pajtából...

zotmar, Vakarka, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  7. Kedves Báró!
    Köszönjük az összefoglalót!
    Így egy kicsit világosabb a kép ( világos lett )
    A pontos háttér holnap biztos.
    Én valamikor este 7-8 között leszek gépnél és ez most segítség, mivel a délelőtti ismertető előtt nagyon jó!
    Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!

zotmar, mimi, Vakarka és 6 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 1226 Jónás órája.png

h.lajosvilmos, mimi, Vakarka és 14 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom mennyire van értelme a júniusi tenyésztést találgatni, de ha bahás lesz, akkor az anakonda mellett tenném le a voksom. Az anakonda ólnak és terményesének a színes változatát is elkészítették.

Megszereztem én is az ólakat, de tulajdonképpen örülnék neki, ha még többen jutnának hozzá, legalább csökkenne az állatok ára.
    Az előbb néztem be az angol fórumra, hetek óta először:oops:, hónap elején milyen csetepaté volt a pletyiseknél?

Nem ugrálok örömömben, ez ismét egy szupertrágyás event lesz.o_O
    Legalább reménykedhetek benne, hogy csak júniusban ér ide? Májusra már zsúfolt az event naptár: lesz a kapakirály, baltadobálás Ingriddel, focis event, tenyésztés, új állatok, Malalás terület megnyitása.
    Úgy látszik, kezdik előszedni a régi, bevált eventeket. Milyen alkalomból focizunk?

Tulajdonképpen tudjuk, csak mostanában az ilyesmi keveseket érdekel. Nézd át a Jónás hozzászólását, ha készülni akarsz az eventre.
    Bocs Jónás, nem akartam a javítást eltüntetni.o_O

10. HéricsBáró

Aloha Nóci
    Most egy szál pitypanggal birizgálod a termetes aorta pumpámat:cry: Találgatni jó :inlove:
    Lehetne egy tavaszi állat is , ami a téli álmából felkelve rögtön megnézi , hogy van e árnyéka. Ezt is lehetne tenyészteni :p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.4.17
    h.lajosvilmos, zotmar, Vakarka és 7 más kedveli ezt.
  11. major21

major21 Junior szaki

Sziasztok!
    Kedves Nóci!
    Előre elnézést, ha esetleg nem lennék eléggé informált, de 2-3 napja tértem vissza egy féléves kihagyásból.
    De mennyire megerősített tény, hogy lesz kapakirály event, ugyanis anno azért hagytam el a játékot, mert nem tudtam, hogy nem lesz, és csak az az egy event miatt maradtam volna itt, így viszont a visszatérésem megkoronázása lenne ez a hír.
    Előre is köszi a választ.

ljanika6, _Cygnus_ és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Aloha major21

Hát ......ööööö....... izé.:oops: Ha ezért az eventért térnél vissza , akkor egy picit rosz hírt mondok. :cry:Csak a neve lesz az.:p
    Egy kezdő regisztrált farmer is vígan meg tudja majd csináln. Ez amolyan mindenki versenye lesz elvileg.:inlove:
    Elvileg , ha jól tudom . De asszem jól tudom :p

zotmar, Vakarka, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci:)
    Ha igazad lesz, akkor ez lesz az első tenyésztés amit nem fogok csinálni, olcsó hónap lesz számomra csp-ben és szupertápban is.. Egyszerűen még az ólat sem szeretem, nem hogy még szaporítsam is.....
    Szia!
    Nem vagyok Nóci, de a hír amennyire Jónás hírei igazakká válnak, igaz.. A jóslatok szerint nem lesz olyan jó, mint az elődje nem is éri meg majd annyira, de jönni fog.

zotmar, ljanika6, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Szia!

Mivel Jónástól tudjuk, így 100%, de most a nyeremények nem lesznek olyan jók.

Nagyon nem csodálkozom rajta, hogy elúszott, de az angol fórumon épp Zalán említette, így nem hagyhattam ki.:D
    Csak most vettem észre, hogy egy héttel ezelőtt morcosok voltak az angolok.:wuerg:

Ami a találgatást illeti, engem jobban érdekel az, hogy valójában mi lesz.

Az előző kapakirály is mindenki versenye volt ebből a szempontból, hisz csak event növényt kellett éjjel-nappal ültetni. Attól még feladta rendesen a leckét, hétvégére teljesen kifáradtam.:D

Fura ól, de a tenyészterepen nem kéne a kígyókat nézni.:D De ez most csak találgatás, semmi hírértéke nincs.

15. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Gazdatársaim!
    Üdvözlet HéricsBáró!

Ezeket még rakjuk hozzá.:p8)

h.lajosvilmos, zotmar, Vakarka és 14 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Eddig leírtam a sünt , rókát , kakast , mókust , vakondot , galambot , medvét , hattyút , kígyót és cápát. :p
    De eddig nem jött pacsi :cry:

marcsi152, h.lajosvilmos, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

A Jónás gömbje sem lát ennyi előre.:D De jól van ez így, mert akkor azon kapnánk magunkat, hogy a 2020-as szilveszterről érdeklődünk.
    Szép álmokat mindenkinek!

18. HéricsBáró

Escalonilla ezt a képet hozta a spanyoloknak.:inlove: Ez mi ez? :eek:o_OAsszem ha jól értem a húsvéthoz tartozik :p

h.lajosvilmos, -Palika17-, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Hamarosan feltankolható lesz az üres felhősor a hiányzó 2*1-es dekor elemekkel. Ezek beszerzése sokaknak okozott gondot a múltban, érdemes lesz feltankolni belőlük ameddig lehetőséget adnak rá szezonális ajándék formájában;)
    A mit tud igazából halvány gyenge, de a felhősorra tökéletes lesz 8)

Kincső52, genka53, h.lajosvilmos és 33 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

Sziasztok!
    Csak odacsapta a gömböt, mert nem mutatta meg, hogy mit kell a pajtából beadni.xD

Jól jár az órám? Az ismertetőt magyar idő szerint 9-kor teszik ki?

Ez lesz az Alex napozós kitehetője? Lehet kéne egy pár kakasos kitehetőt szerezni, mielőtt lecserélik. Na nem másért, csak hogy legyen mutatóban.:D

marcsi152, genka53, Domos52 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.