Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Hatalmas gratuláció Sziguskának !
    Kicsit csalódtam:nem az ólválogatást vártam ,hanem a bingó event ismertetőjét.No de sebaj,az is megérkezik hamarosan.
    Aki befejezte a húsvéti eventet gratulálok,a küzdőknek még van egy kis hajrá .

Netudki50, genka53, szpiró61 és 9 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Az ólválogatásnál pillangókert gyakori, hogy én mekkorát nevettemxDDe sok gazdának nincs egy darab semxDMikor lesz a bingó ismertetője?

újfarm53, Netudki50, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem ez az ólválogatás nem jön be.Csak a rákocska amiből 1 és a tiki műhelyből is 1 van, viszont a többire nincs szükségem mint alap ólra.Gondolkodóba estem, hogy egyáltalán próbálkozok-e, hogy a sok sárgából most meg sok másik legyen.

újfarm53, Netudki50, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A gazdakörbe ezek kellenek az ól válogató eventnél :p

105 db Bagoly
    100 db Sas
    105 db Hangyász
    105 db Tikitotem
    100 db Róka
    105 db Axol
    100 db Európai borz
    105 db Rák
    100 db Menyét

-------------------------------------------------

Ezek meg az új növények 100. szint felett:inlove:

Klemátisz 11.30 óra érésidő : 121.400 db

Hortenzia 22:45 óra érésidő : 66.600 db

Macskagyökér 22:15 óra érésidő : 47.000 db

Sárga rózsa 11:15 óra érésidő : 49.000 db

Macskamenta 11:45 órás érésidő : 99.100 db

Krizantén 22:30 órás érésidő : 39.000 db
    Aloha soresne és kovacstne

Az is itt van ám , nem kell félni :D

Szentjánosbogár fesztivál - Tavaszi kiadás - Bingó IV.

Besorolás: Nehéz

6 új növény a 175 és 190. szint közé érkezik.

Nézzük a növényeket részletesen:

A képeken látható növény mennyiség és TP érték 1x1- es területre vonatkozik!
    Minden növény csak a farmos területeken elérhető (Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás)
    Macskagyökér

Gazdabolti ára : 1505 CSP / db
    Pajtaérték: 251,6 CSP
    Sárga rózsa

Gazdabolti ára : 1550 CSP / db
    Pajtaérték: 130,3 CSP
    Krizantém

Gazdabolti ára : 1590 CSP / db
    Pajtaérték: 265,6 CSP
    Klemátisz

Gazdabolti ára : 1635 CSP / db
    Pajtaérték: 138,4 CSP
    Hortenzia

Gazdabolti ára : 1675 CSP / db
    Pajtaérték: 280,9 CSP
    Macskamenta

Gazdabolti ára : 1720 CSP / db
    Pajtaérték: 147,9 CSP

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-5#post-682996

Utoljára szerkesztett: 18.4.17
    újfarm53, GA-BI-O-Farm, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jancsika:)!
    Nagy munkát végeztél el a számolással, köszönjük neked:)
    Újra elolvastam a feladatokat:)
    Ha nekiállok ültetni ezeket a növényeket egyszer majd a legnagyobb motiváció a Cserediákok nevű feladatsor szupertrágya nyereménye miatt lesz.. hát megmondom őszintén ilyent még nem láttam, meglepődtem rajta de nagyon, még szerencse, hogy van humorom és valószínűleg a feladatsor összeállítójának is van, vagy volt amikor odaírta a számokat:music:xD:cry:xD

újfarm53, GA-BI-O-Farm, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Aloha Magdi

Sose lehet tudni , hogy egy megnyert ól mikor fejezi ki szándékát arra , hogy legközelebb készenléti állapotba helyezd :music:
    Szerintem lemaradt pár nulla :eek:o_O:cry:

újfarm53, mimi, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  7. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Madárcsicsergős szép napot kívánok Mindenkinek! :)

Köszönöm szépen a gratulációkat! :):D:inlove:
    Most már ráérek foglalkozni a gazdaköri feladatokkal is. ;):pA szigeten még vár kihívás, most arra kell koncentrálni, hogy ott is elérjem a maximumot, a 400. szintet. :music:

Sonche, újfarm53, Ribiszke és 21 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A héten jönnek a nublonok is. Semmi új infó nincs róla, csak a régi találgatások?
    Kerestem összefoglalót róla, de nem találtam:S Valaki esetleg tudna segíteni/összegezni?

újfarm53, Netudki50, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt nem lehet tudni, de azokból van annyi amennyire szükségem van,persze a pajtában várakoznak.Nyereménynek nem mondanám amiért fizetni kell, legfeljebb a szerencse játszik közben.

újfarm53, mimi, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Elég lenne egy link is, nem muszáj a gazdaköri feladatok itt is megjelenjenek.

újfarm53, Magdusnéne, mimi és 13 más kedveli ezt.
  11. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Humora volt,de egyes gazdaköriknél a nyeremény/beadandó termék súrolta a "fekete humor" fogalmát szerintem :oops: Végre van szupitápos gazdaköri a tenyésztős eventhez,csak amíg megcsinálod ,addig mással foglalkozni nemigen tudsz! xD:(xD

Szia. Gondolta kitölti az üres oldalakat,no meg a radír se pihenjen annyit,vége a Húsvétnak,dolgozzon az is!;)xD Úgy szép az élet ha zajlik!
    Sajnos egyre kevesebb a hozzászólás:(.... Mondjuk a vita is....!:D

Kedves Jónás! Régebben szó esett olyan dolgokról,hogy a szép lassan egyre több a magas szintű játékos,akiknek olyan,a játékban elért készletük van,hogy a mai "kicsik" szerintem nem képesek felvenni a feladatmegoldásokban velük a versenyt,ezért ötletképpen felmerült,mi lenne,ha a különböző szintűeknek külön feladatok lennének. Ehhez hasonló próbálkozások már voltak,mikor eventkor különböző részfeladatokat a kicsik kihagyhattak. Látsz ebbe az irányba némi motivációs készséget a vezetőség részéről? Sajnos én úgy veszem észre a különböző beszélgetésekből,hogy kezd ellaposodni a 100 felettiek játék lendülete,nincsenek olyan elérendő célok,amikért újra küzdeni lehetne és ami nem csak egy újabb letudott gazdaköri feladatban merül ki... (Területszerzés,Öregtölgy,új receptek,Legenda,stb) Amikért régen jó volt küzdeni,elérni azokat.... Elképzelhető,hogy tervbe vesznek ilyesmi feladatokat is?

Utoljára szerkesztett: 18.4.17
  12. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Szissztok!

Milyen állatot tenyésztünk jövőhéten?

13. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Emlősöket és ízeltlábúakat tenyésztünk.

újfarm53, _Cygnus_, Vakarka és 4 más kedveli ezt.
  14. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Bőbebben?

újfarm53, Netudki50 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Aloha Nóci

Ez igaz , de legalább akkor nem kell a linkre menni :p
    Aloha Titokzatos

Beveted biológiai tudásodat és uccu neki hajrá :D
    Aloha h.lajosvilmos

Aki eddig folyton panaszkodott , hogy semmi sem jó , nyílván tényleg abbahagyták :p Ez jó , hogy nem haljuk őket , de rossz a játék szempontjából :cry:
    Akármilyen hosszú szöveget írok, akkor is csak 20 hozzászólás van egy oldalon:music:

újfarm53, GA-BI-O-Farm, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ha bemész a tenyészkupiba, ott minden állatnál szerepel, hogy melyik kategóriába tartozik.
    Egyszerűbb Neked megnézni, mint bárkinek felsorolni. :) Rengeteg emlős állat van a játékba.

újfarm53, GA-BI-O-Farm, Vakarka és 10 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Néhány oldalt vissza olvasol... belemélyedsz a biológia órán tanultakba... konkrétan az állattan rejtelmeibe... körülnézel a kupiba melyik kategóriához mi tartozik... éééés már meg is kaptad a választ;)

újfarm53, GA-BI-O-Farm, Vakarka és 11 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jancsika ez azért így nem igaz. Több 200-as szintű barátom is lassított a tempón, mert nem érzi már a késztetést arra, hogy intenzíven játszon. Sajnálnám ha ők végleg abbahagynák a játékot, mert nincs számukra kihívás, de ahogy az érveiket meghallgattam el tudom fogadni -nehéz szívvel ugyan, de megértve az indokokat- hogy pihentetik a játékot.
    Te nem hallod őket mert csendben vannak, de még itt vannak. Nem tudom magamról sem eldönteni, hogy mit akarok holnap után vagy azután.. még keresem a területet ahol tovább tudok játszani fejlődni. Ha a teljes lendületű játékot folytatom az megint és még mindig a bahám miatt lesz, de az sem fog itt tartani hosszú ideig, ha nem lehet mihez mérni az ottani haladást. Ezért kellenek a kihívások a nagyoknak is. (ez a hsz most nem sikerült túl lelkesre, de leírtam a gondolataimat a holnaputánról)

19. HéricsBáró

Ezek lesznek :p A tenyészállat változatukat hadd ne kelljen leírnom :D

Emlősök
    • Európai borz
    • Farkas
    • Kacsacsőrű emlős
    • Menyét
    • Róka
    • Szarvas
    • Vidra
    • Mosómedve
    • Sün
    • Tatu
    • Bölény
    • Jávorszarvas
    • Pocok
    • Vakond
    • Juh és tenyészállatai
    • Mormota
    • Nyúl és tenyészállatai
    • Malac és tenyészállatai
    • Kenguru
    • Borz
    • Pulyka és tenyészállatai
    • Kecske és tenyészállatai
    • Mókus
    • Medve
    • Macska és tenyészállatai
    • Ló és tenyészállatai
    • Kutya és tenyészállatai
    • Tehén és tenyészállatai
    • Egér és tenyészállatai
    • Rénszarvas
    • Strucc és tenyészállatai
    • Szamár és tenyészállatai
    • Hód és tenyészállatai
    • Hangyász
    • Tigris
    • Koala
    • Vöröspanda
    • Elefánt
    • Majom és tenyészállatai
    • Vizíló
    • Teve és tenyészállatai
    • Panda és tenyészállatai
    • Lajhár

Ízeltlábúak
    • Katica
    • Szentjánosbogár
    • Méh és tenyészállatai
    • Pillangó
    • Pók
    • Rák

újfarm53, inanna11, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sületlenséghez nincs mit hozzászólni.:(

Bármit ami emlős a jelvény miatt, viszont csak egy tenyészthető ízeltlábú van a játékban, így azon nincs mit bővíteni.

Nem is tudom mit mondjak erre, én inkább úgy látom, hogy túl sok a feladat. Csak kapkodva csinálunk mindent: ennyi eventet, ennyi feladatot munka és család mellett már nem lehet csinálni. Ha még többet tesznek be, akkor még jobban lemorzsolódik a társaság, hisz csak az elérhető dolgokért küzd az ember. A munkahellyel rendelkezőktől az eventek teljesítése is elérhetetlen távolságra került. Mihelyt csak azok maradnak a játékban, akik nem játszanak, hanem pénzért vesznek területet, haladást, a játék megszűnik.
    Nem egy ilyet láttunk már, sőt jó pár bigpointos játék is erre a sorsra jutott.

A linket az nyitja meg, akit érdekel, de görgettem, görgettem, aztán abbahagytam. Megnéztem a feladatot, amikor megjelent, ahhoz nem volt időm, hogy itt is végiggörgessem.

revaa, újfarm53, GA-BI-O-Farm és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.