Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nevetni fogsz, de nálam kint van az összes bájital, nem gondoltam hogy ezt is megérem.)))
    45 szupertrágya a mai ajándék

genka53, kekmaci75, Tigrislady és 9 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ugyan azokat kérni nem lenne túl sok értelme.;)

3. Hermész

Hermész Junior szaki

Sziasztok!
    Szemezgettem a német fórumról, illetve egy-két dolgot összegeztem a nálunk leírtakból is.

Karácsonyi event
    Az első linken a listában szerepel a Decorating bag. Átolvasgattam az előző oldalakat, de ezt vagy nem emelte ki senki, vagy csak az én figyelmemet kerülte el. Eszerint a kép szerint tehát a karácsonyi eventben az ánizs növény mellett a díszítőzacskó lesz a felröppenő.
    A lisztnek is lesz valamilyen szerepe az eventben, talán a malomban kell előállítani. Legalábbis a németek Mühlenprodukt, azaz malomtermék néven hivatkoznak rá.

Ezeket a képeket Jónás hozta nekünk korábban:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../ab5bfcef798cfa8db7c54f5a83f55afd54807e46.png
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../e1b15106828a58e7719badfd93c6519954807e0b.png
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../681b0de6f3c7e3b62c578b92017ac08c54807d1f.png

Szintén a németek szerint ezek lesznek az event nyereményei:
    hintaszékes maci - matrica
    pocok (kitehető) - Kicsi sütiszörny vagy Kicsi keksz-szörny
    bari (kitehető) - Sütipékség (Plätzchen-Bäckerei)

Szilveszteri event
    Fireworks = tűzijáték. Ez szerintem a növény lesz, mert az szokott első helyen szerepelni a legnagyobb mennyiséggel.
    Sparklingsand = csillogó homok vagy csillámhomok
    Woodemstick = fapálcika, bot, fadarab
    Mousehead = egérfej
    Ez a három valószínűleg a felröppenő lesz.

Ha jól gondolom, a németeknél talán a szilveszteri event szövegét hozták le kódoltan. Ez alapján egy 7 részes feladat lesz. A hétből négyet talán meg is fejtettek egy későbbi hozzászólásban. A szöveg szerint a szigetes állatokat lepjük meg egy szilveszteri bulival. Konkrét bahamás állatról nem ír, lehet, hogy az nem is kell majd. Viszont említi az egereket, a fadarabot, a csillámhomokot, az egérfejet, a tüzijátékot, a gácsért (Erpel) és a bohóchalat (Anemonenfisch). (Tehát a szilvesztert sem ússzuk meg tenyészállatok nélkül.)
    Az egérfej nem igazi lesz, csak papírmasé, azért olyan fura a grafikája. Azt is írja, hogy a felröppenőkből készíthetünk valamilyen rakétákat (recsegő vagy csattogó rakétákat). Szerintem ez lesz az, amit a malomban kell majd előállítani.

Titokfák
    Az előző néhány oldal hozzászólásait összegezve én a következőket szűrtem le:
    A sima farmos fák közül utoljára szerepel: ujjas juhar, naspolya, szamóca.
    Új fák: Kökény, sárgabarack XXL, ujjas juhar XXL, naspolya XXL.
    Szigetes fák, amelyek utoljára szerepelnek: gránátalma, csillaggyümölcs, pisztácia, brazil dió.
    Új szigetes fák: tamarinduszfa, pisztácia XXL.
    A tamarindusz termése a valóságban (nagyobb méretért kattints a képre):
    Egyéb
    Elvileg ez a három kitehető megvásárolható tárgy lesz és egy tematikus felhősorra lehet majd őket kirakni. Ez az információ megint csak a német fórumról származik. (A képek már nálunk is szerepeltek. A magyar nevek csak saját fordítás, a tényleges elnevezés eltérhet ettől.)
    [​IMG] Hószökőkút
    [​IMG] Jégszörfös
    [​IMG] Rénszarvas teve (németeknél Rutschbahn néven fut)

Claunyuszi, icus08, Bözse és 26 más kedveli ezt.
  4. zoldtara

zoldtara Járnitanuló

Kedves Kukackukac!

Cserenapkor - amikor majd lesz - szívesen küldök Neked gesztenyefát, amennyiben még akkor is szeretnél egyet.

-szida-, babahalak, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem ilyen event már volt régebben,emlékszem sok ólat kellett hozzá vennem,mert akkor még nem volt tele a pajtám vele!Kb 4 -5 féle állatot kellett kitenyészteni,és nem is keveset!

babahalak, csopke1 és csio70 kedveli ezt.
  6. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Kedves Jónás ! Érdeklődnék, hogy megszerezhető lesz-e még az "Arany banánok szentélye" kitehető ?

jeldo, babahalak, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Hali!
    Köszi, hogy így összegezted a dolgokat.
    A Szilveszterihez lenne annyi észrevételem, hogy ha ott is kell tenyészállat, akkor az szerintem hasonló lesz mint egy korábbi.
    Ott viszonylag több első szintű tenyészállatot kértek és nem volt hozzá Baby Boom (BB).
    Most is első szintű tenyészállatok neve került elő a szilveszteri eventtel kapcsolatban. Egy hónapban nem szokott két BB lenni, így...

Dyny, Pharmer500#2, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  8. Bözse

Bözse Rutinos

Napok óta bujkál bennem a betegség, mint 1 alien és tegnap délután ki is tört rajtam.:oops: Reszketek, mint a nyárfalevél a szélviharban.:eek: Ezért az outfitem leginkább 1 szibériai túrázóénak felelne meg kb -60 fok tájékáról, melyre elegáns összevisszaságban még ráküldtem a házban fellelhető összes takarót. (A rétegek közé melegítő palack gyanánt macsekokat használok:inlove:, ezzel is növelve a meleg illúzióját.) Gondolkoztam, hogy még a kutyáét is megszerzem, de amikor megkörnyékeztem, Doggy olyan 'tevagyazistenénmegatehűségeskutyusod' szemeket meresztett, így erről letettem.:p A reszketés ettől ugyan nem múlt el, de a csomagolás miatt karácsonyi ajándéknak érzem magam.;) A fogvacogással pedig nagyon szépen elő tudom adni a Jingle Bells-t a cicáim szórakoztatására.:music: A gyógyulás halvány reménye érdekében benyeltem némi Hideg királyt és Új citromot (szerintem a nevüket nem lehet kiírni ide, de simán megfejthető mik is ezek, igaz a 2. némileg sántít). Ilyenkor a gyógyszerek mellé filmeket fogyasztok nagyobb mennyiségben, a hatásukra várva.:inlove: Az egyik kedvencem a Holnapután, de azt most kihúzom a listáról, érthető okokból.xD Biztató jelnek tekintem, hogy 1 idő után már a lassabb változatot kezdte kocogni a fogam.:) Mivel sokat köhögök, ezért óvatosan klikkeljetek a videókra, nehogy elkapjátok a bacimat. Ajánlhatom hozzá a gumikesztyű+lánckesztyű kombót, akinek nincs annak a kertészkedéshez való is megteszi. Akinek ez sincs, az tekerje be folpackkal. Ja, hogy ez sincs otthon. Legyetek kreatívak, vagy vállaljátok a veszélyt!xD Az első vidi elég bénácska, de hátha segíti a bimbózó szerelmek szárba szökkenését a Crazy Love Motel nászutas lakosztályaiban.:inlove: A második meg nagyon szupi, bár lehet, hogy ezt csak a láz mondatja velem.

Áldott, békés adventet Mindenkinek!

georga06, Tigrislady, Matildka15 és 7 más kedveli ezt.
  9. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Hali!
    Bocs átjöttem ide a gangra, hogy ne a pletykást írjuk teli. ;)
    Amit írtál az olyan mintha csalódott lennél valamiért.
    Én a magam részéről szoktam örülni annak is amit Te írsz. Itt mindenki szabadon megírhatja amit gondol, amit kitalál, amit sejt vagy vélelmez, hogy be fog következni a játékban, vagy éppen megírja, hogy hogyan áll, vagy milyen tapasztalásai vannak. Minden belefér a fórum szabályain belül. A pletyisekben és az eventcsevegőkben én pont azt szeretem, hogy színesek és változatosak a hozzászólások. Persze van aki meg pont az ismerősöket keresi és szinte csak azokkal fórumozik. Ők meg vélhetően azt szeretik, hát akkor ők keresnek olyan "topic"-ot.
    Szerintem Mindenki ott keresi a játékban az örömét, ahol tudja, így nincsenek kisajátított területek. A magam részéről már én is leginkább a fórum miatt viszem a játékot is, azaz inkább fórumfüggő mint játékfüggő vagyok. Örülök, ha 1-1 már ismerősnek tűnő hozzászólást fedezek fel, de az újaknak is örülök. Főleg itt a pletykásokban, hogy ki fog éppen beletalálni a "jövőbe" az nincs előre megírva. Így minden hozzászólás előre vihet, meg néha hátra xDxD, de attól még fontos az is a fórum összképéhez és hangulatához. Ha meg véletlen nem a Te ötleted kapja fel a fórum, hanem akár egy későbbi azzal azonost szerintem az sem tragédia. A lényeg, hogy kiderüljön, tudatosuljon és esetleg segítse minél többünknek a felkészülést a következő feladatokra.
    Kétségtelen vannak, akik rendszeresen írnak, vannak akik valóban összeszokottabbak. Néhányuknál a való életben is fenn áll valamilyen ismeretség, néhol meg "csak" a farmszomszédság. Vannak akik szerencsére sok időt tudnak tölteni más források olvasásával és hozzák is a hírmorzsákat. Köszönet Nekik érte! De vannak olyanok is akik éppen az első hozzászólásukat írják.
    Szóval csak írjál nyugodtan, én olvasni fogom, a fórum többi hozzászólásával együtt. :):):)

Utoljára szerkesztett: 13.12.14
    genka53, georga06, kekmaci75 és 14 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Erre ígéret soha nem hangzott el - nem sok esélyt adok rá.

babahalak kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nehéz téged idézni, ha állandóan beleírsz a másik hozzászólásába vagy a sajátodba, nem is biztos, hogy mindenki elboldogul vele. Ezt most nem kötekedésnek írtam, de ez is lehet az oka, hogy nem sokan tudnak Neked válaszolni.
    Palacsintax hozzászólásával értek egyet, mindenki gondolata fontos, de ne várja el senki, se Jónástól, se mástól, hogy minden egyes hozzászólást lereagáljon.
    Amúgy igazad van, volt már olyan event, ahol állatokat kellett időre előállítani, de most időre bizonyos mennyiségű Tp-ot kell szerezni az ólakból. Ez egy kicsit más lesz és szerintem sokkal nehezebb mint a múltkori volt, amikor az eventnövényből kellett Tp-ot gyűjtsünk.

Az új hírek hallatán már csak a fejemet kapkodom. :eek: Ma azt olvastam, hogy januárban lesz egy Levesmesterhez hasonló gazdaköri feladat is, ahova a következő aranyállatok s terményeik kellenek: tyúk, nyúl, kecske, kacsa, juh. :music:
    A pletykafészekbe nem merem írni, mert nem tudom eldönteni, hogy hír vagy csak hülyéskedik valaki. :music:

genka53, breki072, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

babahalak, Kukori.és.Kotkoda és csio70 kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Vagy csak el akarja sütni az odatévedt arany állatait :D

Az állatok mellé majd néhány fát is ki kell majd szórnunk: abból is szeretnének TP erdőt gyártani.
    De ha valaki elmagyarázza nekem, miért az állatokból kell több tapasztalatpontot kihoznunk, megsüvegelem. Természetesen véletlenül sem szeretnék, hogy egyszerű legyen az életünk: az állatokat szépen bedobták a közepébe, nehogy a rajtnál jobban tudjunk haladni vele :D

nemethpgabi, genka53, kukori80 és 8 más kedveli ezt.
  14. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem tudom, de relative sokan tettek be képet, hogy aranybarijuk született alapból, úgyhogy szerintem nem biztos, hogy alaptalan a pletyka.
    Bár nagyon remélem, hogy inkább nem, ahogyan azt Jónás szavaiból kivettem.

15. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !
    na ne !!! Most dobok egy hátast:cry: Ültessünki eventnövényt, közben gyártsunk valamilyen titkos összetevőt, kapkodjuk össze a felröppenőket, agyaljuk ki az állatok-fák tépéját, de előtte együk meg a gyorsító terméket, utána a tépére hatókat, de mivel középen lesz a tépés, előre gondoskodjunk a megfelelő felröppenőről jó sok szupertrágyával...

Jónás! Ezt a fejlesztőt el kell gyorsan bocsájtanixD

georga06, genka53, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Akkor biztos bennem van a hiba! Bajnak nem baj.Én olvasok,ha nem muszáj nem reagálok.Nem tudtam, hogy össze vissza írok, de nektek biztos igazatok van!Majd próbálok nem reagálni,ha már nem tudok úgy írni ahogy azt ti szeretnétek!Avagy az elő van írva. Kissé butácska vagyok?!!!!!!!

genka53, margareta53, Palacsintax és 2 más kedveli ezt.
  17. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszönöm a választ.

babahalak kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Dehogy vagy butácska, avagy épp annyira vagy butácska, mint mi itt mindnyájan egészen a hivatalos megjelenéséig.
    Írunk itt sok zöldséget, járjuk az erdőt és néha jön egy jobb tipp valakitől, ,arra reagál Jónás, és mi vagy megértjük az ő segítségét vagy még jobban eltévedünk az erdőben.

genka53, georga06, kekmaci75 és 7 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az is előfordulhat. :D Mostanában úgyis el lehet mindent adni. xD
    Csak arról kell gondoskodjanak, hogy a feladat rendesen elinduljon, mert sokan ki sem próbálhatták a múltkori Tp gyűjtést sem. Már látom lelki szemeimmel az eventcsevegőt. xD Van humora az új producernek, ha ezeket a változásokat neki köszönhetjük. :D Egyelőre még élvezem dolgot!

genka53, adamikmarika, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  20. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Na ettől padlót fogtam:(
    Ez az új producer nem vicces gyerekxD

Tigrislady, Palacsintax, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.