Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Számomra az a fontos , hogy Júniusi eventek :
    • A 11 event növényes zöld borsó eventet felváltja a 11 eventnövényes dinnye event. Itt is adagolókból lesz adagolva a dinnye ?
    • Lesz szülők napi event . Ott állatokat kellett beszálítani . Most valami színes kukorica féleséget ? Tápot kell készíteni ?
    • Lesz telihold event , ami biztos. Lesz új dolog benne ?
    • Most a 2 új fa fog jönni elméletileg , mert most ebben a hónapban új állatok jönnek. Nevüket nem tudom.

újfarm53, anci091551, majoranna65 és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jancsika.... Mi az, hogy nem tudod,???:music: Ha Te nem tudod akkor ki tudja????:eek:

újfarm53, ljanika6, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Akkor én ébren álmodtam az iccaka, mert olvastam valamit:music::cry::)
    Viszont ezzel a megállapításoddal nem tudok egyetérteni, mert sem régen sem mostanában nem lehetett tenyészteni csak a játékból kivett szupertápokkal. A tenyésztésbe nem sok minden változott, mert mindig is valós pénz kellett hozzá, hogy végezzünk vele, vagy előbbre jussunk benne. Rén is és most is. Abban igazad van, hogy kevesebb a nyeremény szuperkaja, mint volt és többet kell felhasználni mint régebben. Az ólakért tenyésztés nekem sem a szívem csücske, de mellette csinálom azt ami engem érdekel, mert végső soron szeretek tenyészteni:) Ebben a hónapban mindent egybevetve én kevesebb tápot használtam el, mint az utóbbi időben bármelyik tenyésztésnél.. (csak pótlásra rendeltem egy csomaggal a végén)
    Ezt viszont nem értem:oops: Mit jelent ez? Az "almafáért rózsa pálcikást" jellegű ajánlatokra gondolsz? Ilyen eddig is volt bőven nálam.. ezt fokozni... nem tudom, hogy lehet-e még..

újfarm53, ljanika6, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ebben nem vagyok biztos. A krokodil szigetes titokól lesz, a fácánt nem tudom.
    Na, ne dugd ennyire el.
    "Volt egyszer egy őrült farm,
    ahol növényeket kellett ültetni, betakarítani.
    Ezernyi ritka állatuk van
    és a nyereményekért eventeket kell csinálni."
    Verselhetnékje volt, nem tudom mire gondolhatott.:oops:

Nem kell hagyományos dinnye hozzá - mondom én, aztán Jónás lehet rácáfol.
    Most már sikerült mindent átnézni.xD Rettentő nehéz több hozzászólásra válaszolni, sokszor már azt sem tudtam, melyik képnél tartok a visszatekeréskor.

újfarm53, mimi, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Nekem erről a versről a kakukkok jutnak eszembe .:inlove:
    A fácán szerintem nem a trópusokon él , hanem itt az Alföldön a susnyásban asszem :eek:
    Akár hiszed akár nem , a 3.000 almafámat ki fogom rakni és pannikat kérek érte :inlove: Szerintem rám gondoltak , és félnek előre xD
    Aloha Holdfény

A nevük nem érdekes , de a jelenlegi szisztéma alapján biztos fognak jönni :inlove:

újfarm53, _Cygnus_, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

Sajnos lehet fokozni, ha nem csak egy piac szemetén, hanem négyén kell átgörgetni a csereajánlatot is. Mindjárt négyszeresére nő az átgörgetendő semmi.
    Jónás szerint a piacnál nem fogják tudni kizárni az egyesével kirakott termékeket, akkor itt sem.
    Nem tudom más piacnál ez hogy van, de nálunk nem árletörők, meg áremelők vannak, hanem vicces kedvű játékosok - és most nagyon nőiesen fogalmaztam.
    6-8 oldalon keresztül egyesével vannak kitéve a termények, állatok és utána jön pár kettesével kitett ajánlat is. Ha 5 darab papagájtollat találok 1864 csp-ős áron, akkor már örülök mint majom a farkának. Ha 10 darab állatot egy kattintással tudok venni, az már maga a Kánaán.
    Csak halkan jegyzem meg, hogy bárhogy dicsekedett nevada, még most az event alatt is tízesével pakolta ki Ő is az állatokat - akkor gondolhatjátok, event mentes időben mekkora tételek lehetnek.:eek:
    Szóval a mi piacunkon 1000 kattintás 1000 állat és sok-sok lapozás. Ha másik 3, ilyen szinten elmebeteg piacot sorsolnak mellénk, akkor a piaci vásárlásomnak, meg az egész játékomnak annyi.

Maryanne1, lovag01, újfarm53 és 17 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szerintem az én piacom iker/tükörképe a tiédnek.. néha nagyon tudom utálni:)
    Nem ismerem a többit, de tartok tőle, hogy nem különböznek azok sem:(

lovag01, újfarm53, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Kellemes didergő napot Jónás apó
    Most élek a lehetőséggel , amivel felruházott , hogy önként magamnak osszak igent vagy nemet 8)
    Ebben a hónapban mikor lesz szerencsénk szerezni naracssárga érméket ? :inlove:

A viking eventből kiderült , hogy Nem.
    A fociban látszik a fehér érme , de lehet kiváltani belőle ? Szerintem Nem , de látnék lehetőséget benne , vagyis Talán
    A kutya event szerintem kiesik , vagy a fődij 1 db lesz csak ?Sajnos egy Nemet kap
    Az ólgőzős küldetés szerintem Igen , mert a bölényesben is van
    Vadon állataiban tul sok ól lesz nyerhető , szóval Nem

Ez így elég szegényes hónapnak nézünk elébe :cry::sleepy::( Ja , és jól osztogattam magamnak ? :inlove:
    Húha , ez nagyon rossz lehet :cry:
    De ha ennyire lecsökkentenek bennünket , akkor elkézelhető , hogy jövőre megint lesz ilyen , és végül csak egy piac lesz ? :inlove:

újfarm53, zotmar, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Gazdatársaim!

Farm foci.:p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

mimi, inanna11, -vadocka70- és 11 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Amióta lehet szűrni az ajánlatokat, azóta nem kell nézegetni az almafáért mit kérnek ajánlatokat :)
    Elég a keresőbe beírni mire vadászunk, és lehet látni, mibe is kerülne az nekünk 8)

újfarm53, mimi, robben800412 és 18 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Szia Jónás!

Ha emlékeim nem csalnak, akkor nincs külön farmos és titokfa. Ha egyik oldalra beírom mondjuk a fákat, a másikra az Egyebet vagy Mindent, akkor bizony végig kell bogarásszam az almafákat is. Hogyne, beírom néha a Pannit és ólfejlesztést is, arra számítva hogy valaki felcserélte véletlenül a két oldalt.:music:De ha csakúgy keresünk valami, akkor van mit görgetni és lapozni is.
    Persze, megnőhet a véletlen jó ajánlatok száma, de több munkával is fog járni a megtalálásuk.
    Úgy látszik, a fórum is vicceskedik velem, még mindig találok megválaszolatlan hozzászólást.

Nem a tenyésztésről beszéltem, hanem a tenyésztős eventekről. Az elején ezeket - még az új állatok tenyésztését is - meg lehetett teljesen a piacról oldani. Persze, gyors net és gyors gép kellett hozzá - keseregtem is mindig a csevegőkben, hogy egyetlenegy tenyészállatot sem sikerült olcsón szerezzek - de event végére már simán be lehetett a kellő mennyiséget szerezni. Talán a kakukkos volt az első event, amit szupertáp nélkül nem lehetett csinálni. Nem csak nálunk, de még a németeknél is ment az ejnye-bejnye miatta. Akkor írta Pharmer, hogy úgy intézi a dolgokat, hogy mindig legyen 1000 szupertápja, hogy ne tudják meglepni a piacról nem teljesíthető eventekkel. Ma már annyira tökélyre fejlesztettem a módszerét, hogy nehezen tudnának bármivel meglepni - egyedül a szerencsefaktoros eventekkel nem tudok mit kezdeni.:oops:
    Ha már Pharmert emlegettem, akkor lassan Pharmeri hosszúsággal írtam le, hogy régen nem kellett szupertáp a tenyésztős eventhez.:wuerg:xDxD

újfarm53, hóóvirág, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia Jónás!

Ez tökéletesen igaz, ha egy adott tételről van szó.

Sajnos ez a szűrés nem ad segítséget, ha azt szeretném figyelni, hogy minek az ára kezd el hírtelen emelkedni, vagy csökkenni. A valódi piacozáshoz erre lenne szükség.
    Persze nem vitatom, hogy az ügyesek és a ráérők így is tökéletesen tudnak piacozni.

újfarm53, genka53, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  13. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Jónás.

Bár még messze van de lesz-e új tenyészállat júniusba illetve
    farmon innen vagy farmon túl?

újfarm53, Gio, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Aloha kovacsniki84

Szerintem átcsúszik Júliusra , vagy Augusztusra
    Abból indulok ki , hogy Karácsony környékén tudtuk meg a Januári és Februári tenyész állatok fajtániak besorolását
    Majd január elején a pávatenyésztést .
    Február elején asszem a márciusi és április tenyészállatok fajtáinak besorolását.
    Májusi állatok besorolás tenyésztését pedig ..... túl késő van kikeresnem
    Minimum 1 hónap , általában 1,5 hónap , de maximum 2 hónap a pletyka eleje és a megvalósítás közötti idő ha megfigyeled . :music:
    Szóval sajna Július vége és Augusztus elejéig nincsen új tenyészállat :(:cry:

újfarm53, marcsi152, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  15. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Be fogom perelni a MÁV-ot, hogy csak az állatos gőzöst engedik át, a csemete gőzösnek meg már vagy egy éves késése van!!! :( :( :(

újfarm53, marcsi152, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Kellemes éjszakát Jónás apó

Most , hogy átalakult az új Prém , van esély arra , hogy újra mosolyra fakadjanak a Füvészkertben levő dolgok?:music::p

17. -gyöngy-581

Jancsika ezt szépen levezetted, de én biztos vagyok benne, ha nem is 100%-ig, hogy júniusban új tenyésztésünk lesz.. csak még titkos, hogy mi... :D
    Majd kiderül remélem és az is, hogy ez az állat vágyaim szerint bahás lesz.. (csak remélem, hogy nem az anakonda) legfeljebb most én kapok bilit, vagy nem:)
    Szia"
    Fontolgatom, hogy csatlakozom a pereskedéshez, én is nagyon örülnék a fás vonatnak, akár mi is legyen a neve, csak ne ól legyen, hanem fa, és fa sok sok fa az utasa:):)
    Igen értem amit írtál, de én mindig tenyésztettem, így számomra ez nem újdonság. A kakukk is sikeres event volt, leszámítva, hogy az elsőt nem tudtam befejezni, de a többi már simábban ment. Mindig terepben tenyésztettem, nem a piacon, ezért értettem meg nehezen, hogy mire gondolsz:)

Utoljára szerkesztett: 1.5.17
    Gio, -Palika17-, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Jó reggelt mindekinek

Itt a labdarúgó esemény körítése :p

Kielius egy csodálatos, napfényes májusi napjáról mesél .
    A mai nap ideális volt neki egy kellemes sétára a tengerparton
    , és ahogy ez így történt,
    belebotlott egy üvegbe , amely tartalmazott egy üzenetet
    és egyéb furcsa dolgokat.

1.
    Foci láz !

2.
    Az állatok FARMERAMA ismét elöntötte a futball-láz!

3.
    Készen állsz , hogy a csapatotad a győzelemre vidd ? Mert te vagy az edző !

4.
    Termessz fekete-fehér labdarúgó rózsákat és gyűjtsd össze a színes gumilabdákat amikor aratsz !

5
    Rakd be a malomba őket , és a kapott labdákkal játsz

6.
    Játékot ügyesen játszd a mezőn, és lőj gólt a végén .

7.
    Az így kapott érméket le tudod vásárolni a boltban .

8.
    A csapatod kék. Kattints a villogó játékosokra , és írányítsd a labdát.

9.
    Csak előre támadj okosan!

10.
    Miközben támadsz a kapura , különböző dolgokat fogsz találni .

11.
    Az ellenfeleid vörösek . Ne játszunk velük , mert akkor elveszítjük a labdát

12.
    Egyes ellenfelek nagyon okosak és mozognak.

13.
    Sajnos már nincs több labda , a meccs vége van .

14.
    Ha már elég dolgot gyüjtöttél össze megint , és készen álssz , akkor játsz újra !

15.
    A játék nem fogja elrontani a játékosok hangulatát

16.
    „Sheesh!” - a „aprólékos bírák” útban, és kapja meg a „Tarts egy kis szünetet!”. Kitehetők neve ?

17.
    Mi a fene ? Egy kicsit szeretnél megpihenni mennyei felhőknél ? Akkor rajta csináld !
    Jó reggelt Gyöngy

Én nem tudom már hogy milyen tenyészállat lesz , és abban sem vagyok biztos , hogy jól tudom e , hogy nem tudom :cry:

újfarm53, marcsi152, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Nóci!
    Én a múltkori csere idején felfedeztem, hogy van "keresés" rész is:) Tehát beírod, hogy mit keresel és azt mindenféle módon beadja:) Tehát ha pannit keresel, azt is kiadja hogy ki keresi, és azt is hogy ki kínálja:)
    Nem tudom mióta van ez a játékba, de szerencsére én már a múltkori cserénél használtam is:) Szuper volt:) Sokkal kevesebbet kellett lapozni, mint ha csak a füleknél állítok be valamit, persze az almafát adok panniért próbálkozás így se lesz
    kiszűrvexD

Kincső52, újfarm53, Ribiszke és 15 más kedveli ezt.
  20. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Még szerencse hogy csak 5 tételt lehet kirakni és csere engedély se van ingyen;)de mikor ilyeneket találok tényleg szívesen kiraknék én is 3.000 almafát cserére hogy bogarászon az illető is egy kicsit de szerintem ezek többségében gyerekek vagy lehet meglett emberek:music: csak még gyerek ésszel:)

újfarm53, Akela, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.