Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A 200 játékosban csak lesz más dolgozó is.
    Amúgy elég jókor aktiválni a gesztenyés felhőt - kétszer is - és 1*1-es szupertrágyás köröket aratni.
    Mondjuk a Te eseted más, azon a szinten mindenkinek zsákszámra van szuper meg KK trágyája.

Hmmm. Érdekes lesz.
    Remélem, az őszi Toppal nem akarják ugyanezt eljátszani.

Te hoztad a képet róla, hogy event növényből+felröppenőből frízbit csinálunk a malomban és játszunk a kutyákkal.
    Minden csoportból a legtöbbet játszó 200 játékos megkapja a jutalmat.

Utoljára szerkesztett: 5.5.17
    mimi, osztrak12, újfarm53 és 18 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A frizbi részt azt tudom . :inlove:De akkor most álljunk neki letermelni event növény ? :cry: Nem akarom :cry:
    Az a söralátétes kép az micsoda amúgy ? :eek:

osztrak12, újfarm53, Netudki50 és 8 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci!
    Én nem az indulók számára gondoltam a lazább jelzővel, (100-tól felfelé akiknek szüksége van a tp-re biztos, hogy sokat szállnak be a versenybe, én is megtettem amikor szükségét éreztem) hanem a szinthatárokra.
    Osztottam, szoroztam és azt mondom, hogy még kevés az infó ahhoz, hogy döntsek:). Egy olyan jellegű dekorra, mint a gombalámpás nincs szükségem, van már belőle:) Virtusból? Talán, de nem biztos, a pajtámat és a feladatot összevetem és kiderül előbb utóbb a döntésem iránya is, de még várom a további pletyiket:music::D:)

újfarm53, Fatther, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kellemes hétvégét Mindenkinek:)
    Szerintem 95-100-as szint között is nagy lesz a tülekedés. Nem kevés tp kell a szintekhez, így biztos sokan lesznek ebbe a csoportba is. Tényleg nagy kérdés, hogy mennyi szint tartozik majd egybe.
    Viszont ezeken a szinten szerintem jóval kevesebb régi játékos lehet (mamutosok), így itt szerintem nagy hajtás lesz hogy be lehessen férni a listára:)
    Mamutosoknak itt nagy előnyük lesz:)
    A magasabb szinteken gondolom majd a lista frissítésével le lehet vonni mennyire érdemes elszórni a trágyát.
    ...
    Jónás...
    Csak a saját listánkat láthatjuk? Másikakat nem is tudunk megnézni, hogy tudjunk szurkolni?

mimi, osztrak12, újfarm53 és 15 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Igen, erről szól az event.:D Annyit termelsz, amennyit akarsz. Persze malom is kell hozzá.
    Azt azért megjegyzem, hogy az előző ilyen event alatt nem volt akciós szupertrágya.

Fussunk ennek neki még egyszer! Igaz az érdem nem az enyém, egy kis rávezetés nélkül még mindig ott tartanék, hogy a kulcs valahol a hozzászólásomban van.:oops:
    Azt meg végképp nem gondoltam, hogy ilyen széles vigyorral adod tudtomra, hogy mennyien lökdösődnek majd a csoportomban.:p
    Jó, jó később mondtad, hogy nem tartod igazságosnak a csoportosítást. Hirtelenjében azt sem tudom milyen szmájli tükrözi jobban az érzéseimet, de azt hiszem ez így jó: xD:cry:xDxD:mad:xDxDxD
    Ha jó az infó, akkor a csoportom 125 milkával Lackó alól indul egészen tlsdt-ig.

Összesen 200 hely kiadó. Szóval Rudi, Skalimaci, Mementori hajrá! Egy szurkolótok már biztos van.:inlove:

Jancsika - Kovacsniki egy csoportban vagytok (csoport eleje, csoport vége).

Ryleenál is 2 szint. Ha szintet lépsz előtte, akkor is egy 2 tagú csoportba kerülsz.
    Alexék már 25-en tülekednek a kiadó helyekért, 3-mal alólad indul a csoport.

Utoljára szerkesztett: 6.5.17
    Sonche, mimi, Samborg és 24 más kedveli ezt.
  6. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nóci ezt hogy számoltad ki ? :) Azt sem tudom ki hol tart , lécci engem is zámolj ki :))

mimi, osztrak12, újfarm53 és 9 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Ha adsz egy szintet. Amúgy Jónás még nem bólintott rá, lehet nagyon tévúton járunk.

mimi, újfarm53, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Egnem is, engem is, léccci. :) :inlove:
    92-es szinten vagyok. :)

mimi, osztrak12, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

Jancsikával egy csoportban, 3 szint tartozik a csoporthoz, középen vagy.

mimi, osztrak12, újfarm53 és 13 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jaj nekem. 8)xDxD Köszi Nóci. :)

Utoljára szerkesztett: 6.5.17
    _Cygnus_, mimi, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönjük Nóci:)
    Szegény Jónás mire végig nézi ki melyik szinten van..:D:DxDxD
    Akkor 100 alatt most jobban megéri lenni:):p

_Cygnus_, mimi, osztrak12 és 13 más kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

3000 szupival lapbádba sem rúghatok úgyhogy ez kimarad.
    Ha lesz közös aji az meglesz a többi kimarad biztosan

_Cygnus_, mimi, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ez hogy jött ki?
    Lackó és a 200-asok csúcsa egy csoportban? Nem lesz akármilyen verseny, még a végén kedvet kapok hozzá:D
    Ez alapján számoltál? Tőled másoltam:
    15-30
    31-45
    46-60
    61-75
    76-90
    91-105
    106-120
    121-135
    136-150
    151-165
    166-180
    181-200 Vagy ez már nem jó? Ha ezt nézem akkor valami nem stimmel a csoportoddal:)

_Cygnus_, újfarm53, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

Szia Gyöngy!

Nem ez alapján számoltam és ameddig Jónás nem bólogat, addig nem biztos, hogy jó a hír.
    Nem akarják, hogy a csoportok egy az egyben kikerüljenek a gangra, gondolom el akarják előbb valamelyik külföldi fórumon sütni. Ők találták, övék az elsőbbség.:)
    125 milkával Lackó előttről.:eek:
    Ha indulsz, Neked is szurkolok.:inlove: Olyan gyorsan fog az a csík betelni, hogy még a széléről is elsodortok.xD

osztrak12, újfarm53, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia drága Nóci, szép napot és Mindenkinek !
    Nem igazán értem amiről írtok, de izgatottan várom a következő írásokat, talán attól "megvilágosodom" ? event lesz, verseny lesz, sztrágya kell ? óh igen, s Jónás sörösdobozát se értem - talán mert nem iszom sört?

_Cygnus_, mimi, újfarm53 és 14 más kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Jónás.

A lelátóról lehet e majd nyomon követni más szinteken folyó izgalmasnak igérkező csatákat
    vagy pedig meg kell elégednünk a besorolásunkkal?

_Cygnus_, osztrak12, Gio és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Sziasztok

Én azt hittem , ez egy síma mezei ültetős , felröpis , malomcsalógatós , kutyadobálós , össznépi banzály lesz .:cry:
    Nem hittem volna , hogy gyököt kell vonni a farmomból , aztán a lelkem negyedét hozzáadni , és elosztani 2-vel :D

Az baj , hogy nem értek semmit ?:DLeragadtam ott , hogy frizbit kell készíteni , és kész :oops: Kezdem az elején :music:
    Aloha Nóci
    A söralátétes képből , mégis hogy jött ennyi infó ? :eek:
    Aloha Rylee

Erre én is kíváncsi vagyok :inlove:
    Nagyon régen , az Munkás Területről szó volt . Ha itt rendeznék meg , akkor nuku zöld cseppek .:music:
    Aloha Ninett

Hurrá :D De nincsen zöld cseppeim , szóval ...............:cry:
    Milyen csoportok , milyen szintek , milyen feltételek , milyen körülmények ? :oops:
    Van vége meg eleje ? Ha a végén vagyok , hogy kerülök az elejére ? :eek:Ha meg az elején vagyok , hátra mehetek? o_O
    Miért nézi meg Jónás ki hol van? :eek:Ő fog besorolni minket ?:oops::cry:
    Milyen csík ? :cry:

_Cygnus_, Gio, újfarm53 és 14 más kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Aloha Báró Úr:)
    Szerintem feküdj vissza az ágyba és kelj fel még egyszerxDxD
    Jön egy ültetős felröpis event, ahol mindenki eldöntheti miért is akar hajtani:)
    A zöld csepp nem minden, szerintem lesz olyan csoport, ahol nélküle is lehet látható eredményt elérni:)
    Majd Neked is eltűnik a homály, nyugi:) Még van idő az eventig:) És szerintem (talán biztosra is vehető:p;)) jön majd ismertető is az event indulása előttxDxD

_Cygnus_, mimi, Gio és 18 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Azt tudom , hogy le leszünk oszva 12 felé. De ebben is lesznek csoportok?

_Cygnus_, bindi5454, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Akkor az a 12 lesz a csoportok száma:)

_Cygnus_, alex0824, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.