Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Milyen medve event lesz ahol szó volt már piros és rózsa ólakról :p

meszimarsi, maszilva, újfarm53 és 22 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hmmm, megpróbáltam utánanézni a hozzászólásaid közt, hogy mi lehetett a problémád.:eek:

Szeptemberből találtam egy hsz-t Tőled, amit így kezdtél: "Nem akarok belevauvauzni a nagyok dolgába, meg tudom, hogy ez a gang ez ilyen zárt rendszer...." Igen, volt aki nehezményezte az ironikus hangot. Nem én voltam.xD

Máskor ezt írtad: "Ha most ezzel megint olyasmit írtam, ami mindenki számára nyilvánvaló volt, akkor ne bántsatok."
    Egy másik hsz-ben megjegyezted, hogy már nem is csodálkozol rajta, hogy félreértetted Jónást, mert neked itt nem teremhet babér. Most meg azt, hogy nyugi, megint nem írok egy évig.

Legalább egyszer nem tudnál úgy bejönni ide, hogy egy icipici gúnyos megjegyzést se szúrj bele a hozzászólásodba?:p
    Mindjárt más lenne a fogadtatás.:music:

Nem tudom, mi váltotta ki ezt az érzést belőled, esetleg törölték a hozzászólásod? Az mindenkivel megesett már, de nem dulifulizhatunk egy évig miatta, mert a netes világban az már egy emberöltőnek számít és amúgy sem hat meg senkit.:D

Szóval gyere bátran máskor is, olyan jó táblázat volt az aláírásodban, hogy bármelyik közösségnek hasznos tagjává válhatsz, csak a cinizmust hagyd a küszöbön.:)

Na mégis milyen, amikor új állat tenyésztését várjuk?:music: Tulajdonképpen a medveól 17 órás, akár jól is muzsikálhat Pannikkal körülvéve, csak ne lenne olyan drága a tápja.:oops:

A farm csak engem dobál?

meszimarsi, Cyra65, maszilva és 25 más kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én a top eventnél kipróbáltam egy területen hogy a panni mennyiségem mellett hogyan is jönnek a felröpik a rövid érésűekből. A zsázsa pocsék volt, viszont a búza és a répa többet adott 5,5 óra alatt, mint az eventgaz. Ha valakinek van lehetősége többször aratni, szerintem érdemes lehet próbálkozni a tyúk és a közeli érésidejű állatokkal (pannikkal). Pannik nélkül a hosszú lehet a nyerő:)
    Mivel az ólak 2x2 helyet foglalnak, így minden aratásnál megvan a max felröpi ami jöhet. Nem sok:) Én mindenképp ezzel fogok próbálkozni mikor van rá lehetőségem:)

Kincső52, meszimarsi, Cyra65 és 18 más kedveli ezt.
  4. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Szia, Ha a "dobál" szó azt jelenti, hogy nem jó valami, akkor nálam eléggé szaggatottan működnek a dolgok:cry:

meszimarsi, Cyra65, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Azt jelenti, hogy ki-be ugrálok a farmról, a paszuly csak ki be-lépés után mutatja, hogy vannak rajta felhősorok, a malmot többször kellett elindítsam, míg elfogadta a tápkeverést.:(

Az előző majomkirálynős eventnél azt hiszem feleennyi Pannim volt, de a ludak nem adták jól a felröppenőt - attól még raktam ki tyúkokat és papagájokat is nap végén. Ha jól emlékszem, LongNight viszont azokkal is meg volt elégedve.

meszimarsi, Cyra65, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Aloha Nóci
    Ez egész jól hangzik.:inlove: És mennyire biztos ? :p

meszimarsi, Cyra65, újfarm53 és 9 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

Mint bármi amire nem kaptunk rábólintást.:D

meszimarsi, újfarm53, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Én eddig azt hittem , az a fontos , amire eddig rábólintottak :eek: Hol éltem eddig ? :cry:
    Ha most azt mondom , hogy sünt tenyésztünk szeptemberben , és nem jön bólintás , azt jelenti igazam van o_O
    Elvesztem a kerek erdő sarkán:cry:

meszimarsi, újfarm53, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Gazdatársaim!

A macskák vs kutyák event macska részének kitehetői.:p
    Gondolom a macskapártiaknak,ezek biztos tetszeni fognak.:music:;)

macska49, Kincső52, meszimarsi és 25 más kedveli ezt.
  10. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Az én tapasztalataim sok pannis, cipelős, keveset itt ülős megoldásra vonatkoznak.;)
    Lehetőleg mindenhova azonos érésidejű ólak, termékekkel napi 3-4 aratás. 8)
    Ezek a legjobbak, 1:1-ben adták a röpit : ++hód, ++ rénszarvas, sárga teve.:inlove:
    /a ludakkal azért szórakoztam, mert akkor még nem volt elég ++hódom/xD
    Most is ezeket fogom próbálni, majd kiderül...:D
    Ha nem válnak be most, akkor mással kísérletezek.:p

iboly54, meszimarsi, imi010 és 17 más kedveli ezt.
  11. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Persze azért ilyenkor tedd mellé, a Pannik darabszámát is :p mert nem mindegy, hogy 10-et vagy 50-et cipelsz területenként.....:wuerg::p

meszimarsi, imi010, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Sokat, írtam..;) 30 valamennyi volt tavaly..:inlove:

meszimarsi, imi010, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  13. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

szia
    elmagyaraznad ezt a panni cipelest hogy kell csinalni ??
    elore is koszonom

meszimarsi, _Cygnus_, újfarm53 és 2 más kedveli ezt.
  14. Blökix

Blökix Fórum hercege

Valaki be tudná ide tenni a majom királynő linkjét?
    Előre is köszönöm!

meszimarsi, -Palika17- és alex0824 kedveli ezt.
  15. cseresznye06

cseresznye06 Junior szaki

Sziasztok!
    Én azt hallottam, hogy a pannik csak akkor hatnak aratáskor, ha már az érés kezdetekor kint voltak egy területen, ezért nincs értelme cipelni őket. Tudtok erről valami biztosat?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő.13601/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.5.17
    meszimarsi, _Cygnus_, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A Top-nál a végére cipeltem őket....tapasztalat:
    - megért a gaz - learattam 55db területet - kitettem a Pannikat - átléptem egy másik területre - majd vissza - és úgy arattam.

Panni nélküli aratás - kb. 20-25db felröpi - Pannikkal - kb 60-80 feröpi! :p;)

iboly54, meszimarsi, Cyra65 és 15 más kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én nem megyek át sehova, nyomok egy F5-t, ugyanaz a hatása.

meszimarsi, mimi, imi010 és 17 más kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Érdemes lesz kísérletezni.
    Érésidőbe szerintem jó lehet a lúd 20+ panni mellett:)
    A lényeg hogy ne használjunk feleslegesen pl 9 órás ólat (1:1 be adja a felröpit), ha pl a 7 órás is ugyanúgy adja:)
    A növényeknél ugye teleültetünk mindent, mert max felröpit úgyse érjük el:) Itt ez a "veszély" nagyon is fenn áll:)
    SZóval akik most próbálgatják a pannikat, azok figyeljenek erre:)
    ...
    Egyébként -BombadilToma- táblázata nagy segítséget nyújthat most:) Érdemes megnézni az érésidőket benne.
    A lúdól két termékkel (a felhő napi egyszer használható azt hiszem, így azt nem nézem) nem egészen 4 óra (5 óráról), míg a sima nyúl is kb ennyi idő alatt érik be (6,5 óráról). És a nyúl kelendőbb a piacon is:)

Utoljára szerkesztett: 26.5.17
    meszimarsi, mimi, imi010 és 19 más kedveli ezt.
  19. malacok79

malacok79 Utánpótlás-írogató

meszimarsi, ljanika6, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

meszimarsi, mimi, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.