Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Teljesen igazad van a tenyésztést nem lehet elég korán elkezdeni, igaz holnap még csak kedd lesz feltételezhetően eventismertetővel, maga az event pedig szerdán indul, de a jó munkához idő kell:D:D:D:D
    Örülnék egy villám boomnak én is, mert szeretek tenyészteni:)

csopke1, h.lajosvilmos, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Zalán
    És ha ez egy fordított pszihológiai csapda ? :D Mi van , ha a kutyások azt hangoztatják , hogy macskások lesznek ? :cry:
    De én a macskákkal vagyok :inlove:
    Szóval attól hogy egy nő balra indexel , nem biztos , hogy jobbra fog fordulni xD

3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Erre én is kíváncsi lennék!
    Mert:
    A mostani Top-nál azt sem tudtuk eldönteni,hogy milyen legyen a címer alapszíne!Fehér vagy fekete!
    A játékosok többségét abszolút nem érdekelte egy közös egységes szín! Most sem fogja valószínű a játékosok 90%-át érdekelni,hogy 40-50 embernek a fórumon a macska vagy a kutya tetszik jobban.
    Legalább annyi kutyapárti játékos van mint macskapárti! X nem fogja azért a kutyával kezdeni mert Y-nak a kutya tetszik mert ő macskapárti és fordítva,plusz ott vannak akik egyáltalán nem olvasnak eventcsevegőt ,gangot mert nem is tudják,hogy van olyan vagy nem érdekli őket.

csopke1, g.bella, -kaktuszable- és 21 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Mindig előző nap betárazok egy teljes kör tenyésztendő állatot a tenyésztéses eventek előtt, hogy mire megindul a mini Boom, azok beérjenek, és mehet a másik kör. Jelen esetben a macskákkal előkészülök és kezdek, és a Bomm kezdete után berakok egy kör kutyát. Holnap délelőtt meglesz a hivatalos is, az alapján pontosan ki tudjuk dolgozni a nyerő taktikát. ;):)

Szia TamásZalán!
    Nagy-nagy köszönet a tartalmas összefoglalódért! Szépen összeszedted a lényeges dolgokat. :D
    Igazad van, előre össze kell hangolni a választásunkat. Csatlakozom a javaslatodhoz, teljesen logikus az érvelésed, a cicákra szavazzunk! :)
    Már csak azt kellene elintéznünk, hogy ez minél szélesebb játékos-körhöz jusson el, mert tudjuk, hogy a szomszédoknak írt baglyok küldése a karnevál királynő esetében nagyon jól bevált hír-lánc volt többek szerint is. Egy kérdés még nem nyert tisztázást, ha valaki a macskással indul, utána a másik oldalt, a kutyásat is megcsinálja, akkor szerintem teljesen mindegy, mert mindenképp megkapja a kiemelt jutalmat is nemde? :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 19.6.17
    iboly54, csopke1, g.bella és 25 más kedveli ezt.
  5. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok ha szavazásra kerül a dolog ,szerintem mindenképp a Facebook-on is a farmerama oldalán is hirdetni kell nagyon sokan vannak akik nem fórumoznak és csak ott értesülnek az eseményekről ,és a szomiknak küldött levél is nagyon bejött szerintem :)

h.lajosvilmos, újfarm53, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  6. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ha jól értem (és köszi az infókat), akkor lesz egy közös bedobálós rész is az eventben. Nekem az lenne a kérdésem, hogy annak ajándékához akkor is hozzájuthat valaki, ha relatíve későn tud bekapcsolódni az eventbe? Szóval ha már a többség messze túlszárnyalta a közös beadandós részt, akkor a később csatlakozók is tudnak még valamit tenni annak érdekében, hogy a közös ajándékot megszerezzék? Előre is köszi, duplán is, ha valaki értette a kérdésemet, mert nagyon nehezen nyöszörögtem ki :D és azért is, ha valaki a választ is sejti.

h.lajosvilmos, újfarm53, Domos52 és 13 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Zalán, szép estét és Mindenkinek !
    Nagy köszönet az összefoglalós-ismertetőért. Figyelni fogom, és kérlek a holnapi ismertető utáni döntést is írjátok ide ki, vállalom a saját Szomszédaim és Ismerőseim levélbeli értesítését, akik nem járnak a Gangra. Magam részéről a Macskákkal vagyok.

Szia,
    szerintem event végéig lehet majd mindkét közös részbe beadni, s bizonyára láthatóvá teszik a közös rész beadásának állását is. Legalábbis így lenne logikus.

h.lajosvilmos, mimi, újfarm53 és 14 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ne kérj bocsánatot! Nagyon sokat dolgozhattál vele. Apró morzsákból összeraktál egy eventismertetőt, valószínűleg ehhez holnap már csak a finom hangolás jön.
    Én azt gondolom, ha holnap elég határozottan leírjuk, hogy mi is a macskát választjuk, akkor a németek nem cicóznak, hanem cicáznak. Úgy is oda-vissza megy a pletyi. Okosan csinálták a lengyelek, feladták a labdát, már csak le kell ütni. Nekem mindegy, melyikkel kezdünk, azzal indítok, amit a csapat megszavaz.
    Leginkább az aggodalmadat írtad le. Te is tudod, hogy azért, mert valaki később kezd, nem zárható ki. Az event vége jövő kedd, addig áll a zászló mindenkinek.

csopke1, h.lajosvilmos, mimi és 13 más kedveli ezt.
  9. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nekem mindegy hogy kutya, vagy macska, csak valahogy jussunk információhoz. Nekem, és gondolom sokaknak jó a gang, de aki tud, használjon ki minden csatornát.

h.lajosvilmos, újfarm53, kicsi_66 és 6 más kedveli ezt.
  10. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Abszolút érthető volt, nagy köszönet érte! :)
    Nekem sokkal több kutyám van, mint macskám, de egyik sem kevés, ezért alávetem magam a közakaratnak. Illetve ha már többet tudunk holnap és meg tudom oldani, akkor úgyis mindkét oldalt szeretném megcsinálni.

11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim!

Tudom, már mindent leírt róla Zalán, amit nagyon szépen köszi, hogy hoztál!:)
    Csak véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy milyen lett, ez a rövid kis összefoglaló.:music:

(A videóban szereplő kép, mind a gangról származik!)
    (Más, vagy újabb képeket, tartalmakat nem tartalmaz! Ez csak egy kis összefoglaló.)

12. alex0824

Az én meglátásom,hogy gyakorlatilag a nyeremény fontosabb részein nem változtat ,hogy melyik állatot választjuk!
    Nem hiszem,hogy a játék készítői érdembeli különbséget tettek volna az ajándékok között.Értem esetleges szupertáp,szupertrágya,Tp,stb. Az nem lenne jó lépés,hogy mondjuk a macskák teljesítése pl:200 szupertápot adna a kutyák meg 200 szupertrágyát! Szerintem nem ilyenről van szó, inkább gondolom a meglepi nyeremény inkább olyanban fog különbözni,hogy mondjuk egy kitehetőn a teljesített állat jobban előtérbe van helyezve vagy az eventmatricán. Abból nagy cirkusz lenne ha XY javaslatára választanánk a macskát és a kutya után jobb nyeremény lenne!
    A karnevál eventnél valóban jól működött a bagoly a többiek értesítésében,de akkor csak értesítést küldtünk ,kaptunk,hogy lesz egy frankó esemény.Választani nem kellett két dolog között,szóval az egységes döntés kérdése és a szavazás eredményének figyelembevétele számomra még mindig kétes az emberi tényezőket figyelembe véve.
    Ezzel ha van csepp eszük a játék készítőinek akkor ezzel Ők is tisztában vannak.
    Szóval szerintem a nyeremény inkább megjelenésében fog eltérni mint tulajdonságaiban!
    Bár tévedhetek de a békesség kedvéért Én tuti így csinálnám.Nem állítanám a játékosokat olyan választás elé,hogy lehet rosszul választanak és kevesebb vagy rosszabb tulajdonságú dolgot kapnak!

csopke1, h.lajosvilmos, mimi és 19 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok. :)

Nekem is teljesen mindegy hogy kutya vagy macska.
    Ha döntünk az ismertető után, minden szomszédomat, barátomat értesítek Uhuval. :) Még azt is, akiről tudom hogy képben van mindennel.
    Facen viszont nem tudok senkit sem értesíteni. :(
    Kedves Zalán Tamás. :)
    Nagyon szépen köszönöm/köszönjük az összefoglalót.

h.lajosvilmos, mimi, újfarm53 és 10 más kedveli ezt.
  14. Én is köszönöm a munkáját.
    Bizony sokat dolgozhatott rajta.
    Szép estét mindenkinek.

h.lajosvilmos, mimi, újfarm53 és 7 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Szia Alex. :)
    Mi van akkor ha mind a kettőt teljesítjük felosztva?
    Akkor dupla aji lesz?
    Tudom bili kategória. :(
    De ha ezen múlik, bele adok mindent.
    Csak írjátok meg hova dobjak még majd esetleg.

h.lajosvilmos, mimi, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Szia!
    Fogalmam sincs!
    Viszont ami nem kerülte el a figyelmem az mindkét állatból egy 2x1-es kitehető rajzolt terve! Ugyanis a rajzolt terven 4-4 kitehető van
    de idáig csak 3-3 kitehetőről látunk képeket!
    Ezekről van szó:

[​IMG] [​IMG]
    Erről a képről ami hivatalos:
    Szóval lehet előre lelövöm a poént bocsi mindenkitől, de a képeket nem én dobtam piacra!
    Tehát lehet ezek közül a két kitehető közül nyerjük meg az egyiket
    amiknek szerintem ugyanaz a tulajdonságuk!
    Ha a meglátásom jó akkor érdemben mindegy melyik állatot csináljuk
    az egyik kitehetőt nagy eséllyel tuti megkapjuk és akkor elvileg az egész csak grafikai választás lesz.
    Persze lehet tévedek!

csopke1, Doggyra, h.lajosvilmos és 16 más kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én is köszönöm az összefoglalót.
    Nekem sajnos eddig rossz tapasztalataim voltak a macskatenyésztéssel (és ez mély nyomot hagyott bennem), emiatt na meg persze azért is mert kutyusos gazdi vagyok, nálam már eldőlt, hogy melyik oldalt fogom erősíteni...

18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Alex ! ... és ezek Ágyúk. Tetszenek, remélem sikerül megszerezni. Nagyon várom a kiírást, kevés időm lesz, de két nap alatt remélem sikerül befejeznem, aztán napi 1X tudok dobni a "közösbe".

csopke1, h.lajosvilmos, mimi és 8 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

Ez is szerver függő lesz szerinted, mint a piac stb...?
    Mert akkor itt hiába is fogjuk megbeszélni mit erősítünk meg. :(
    Nem kinevetni, csak tovább gondolkodtam egy kicsit és le is írtam amit nem igen szoktam, mert nem merem sokszor. :(

h.lajosvilmos, mimi, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  20. alex0824

Szia!
    Nyugodtan leírhatod amit gondolsz senki nem fog kinevetni vagy megdorgálni Én legalábbis tuti nem és ahogy ismerem a többieket Ők sem!
    Nem szerver függő a dolog. Nagy valószínűséggel a véletlen fog dönteni mert az összes ország, összes játékosát összehangolni egyazon döntésre képtelenség !
    :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.