Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Kép szöveg nélkül, színválaszték is jár hozzá:): [​IMG]

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Tévedés, Jancsika értette jól kivételesen :)

Időnként a vak tyúk is talál szemet :D

GA-BI-O-Farm, sziszi1965, Fatther és 46 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kellemes nyári szellőt Jónás apó

Most akkor mi a helyzet ? :eek:
    Kapunk fákat , és ha elültetjük , akkor kapunk egy új baha területet , és minél több fa van rajta , annál nagyobb lesz ? :p

sziszi1965, Vakarka, mimi és 19 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

A fát nyugodtan dobd a kukába, könnyebb lesz az életed 8)

GA-BI-O-Farm, sziszi1965, Fatther és 30 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Oké , eldobtam a fát . :cry:Most már csak az a kérdés , hogy jutunk hozzá a földhöz ? :p
    Egy új sziget lesz ? :inlove:

GA-BI-O-Farm, sziszi1965, Vakarka és 20 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Változatos módon, több lépcsőben 8):music:

GA-BI-O-Farm, sziszi1965, Fatther és 33 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Ez egész érdekesen hangzik a változatos mód . :eek:Sárga eledel formájában , vagy FarmerNégyzet álltal ? :p

Vagy egy új , ami eddig még nem volt ? :inlove:

sziszi1965, Vakarka, mimi és 15 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia kedves Jónás:)
    Most irigykedem egy picit, mert ezt én már leírtam itt ezen a linken, amit Jancsika most megtalált, de sajna semmi reakciót nem kaptam rá:) Talán korai volt, nem tudom, de azt hiszem egy vak tyúkon kéne osztoznunk Jancsikával:D Nézd csak meg légy szíves:D:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-477#post-712077

Kérdezhetek én is?
    Termőföldet vagy tárolójellegű (speciális, megszabott rendeltetésű) területek kaphatunk?

GA-BI-O-Farm, mimi, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ennek örülök! Volt némi lelkiismeret furdalásom a képemmel és a szöveggel kapcsolatban,hogy hiú reményeket táplálnak másokban!
    Csak remélem ,hogy nem egy újabb tárolófajta jön egy tucat tizenmilliókat kérő gazdakörikkel !
    Inkább búvárkodnék szép virágállatok között ! Gondolom más is.

Esetleges nagyon közelgő bahás eventhez van köze vagy későbbi dolog?
    Azért a fának és bővítésnek nincs köze egymáshoz?
    Vagy egyszerre jönnek?
    (na ez olyan konkrét kérdés,hogy valószínű nem kapok rá választ de egy próbát megér)
    :)
    Akváriumot!
    Először egy 200 literest, utána egy 500 literest,1000 literest és így tovább.
    Ebbe nem kell fát ültetni és deszka,kalapács sem kell az építéshez! Én kalmárt,polipot ültetnék bele ,szeretem őket,főleg ha van bundájuk.

xD

Utoljára szerkesztett: 21.6.17
  10. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Nagyon szeretnék Delfint az akváriumba.Imádom őket.

mimi, genka53, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Alex, szép reggelt és még szebb napot!
    Szuper! Cápánk már van hozzá, a többi meg majd jön gondolom csőstől mellé:D

genka53, meszimarsi, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Szia!
    A delfin szerintem előbb utóbb bekerül a játékba vagy eventtel mint a cápa vagy mint titokól!
    Eltudnék képzelni mint új tároló, egy fejleszthető akváriumot!
    :)
    Szia!
    Lehet,hogy rossz felé indulok el de mi van ha tényleg valami vizes dolog.
    Az,hogy Jancsika a fát dobja el mert könnyebb lesz az élete azt súgalja,hogy szárazföldi dolgok legalábbis fa kizárva arról a titokzatos helyről. De tévedhetek! Nehéz Jónás fejével gondolkodni,helyesbítek lehetetlen és a csőréből sem ejti ki a sajtot hiába csorog a nyálunk kiéhezve! Amikor a külföldi fórumokon tárgyalták a képem ott is felmerült egy új területbővítés a bahán, persze lehet csak a kép láttán.
    Lehet egy új terület a befutó amit fel kell szabadítani különböző feladatokkal,esetleg banánnal és nem új tárolóféleség?
    Még ami hirtelen eszembe jutott,hogy jövő hónapban jön egy bahás event elvileg,kíváncsi vagyok köze lesz-e hozzá,hogy esetleg az alapokat ott rakjuk-e le.2013-ban volt egy játék ahol a trópusi szigeten lehetett a területhez menedéket építeni feladatokkal. Végül is egy új terület volt ahol tiki partykat lehetett rendezni, állatoknak építeni emeletes ólakat de fákról ott sem volt szó,azoknak nem kellett menedék. Egy külön kis világ lett a játékban bizonyos játékelemeknek .
    A korralt elvetették tavaly végleg elvileg, ezért bosszantott is a dolog,hogy a Bp egy másik játékában meg bevezette mint Óceán világ. Lehet,hogy a csemetegőzös példájára a korallt is előveszik?A csemetegőzös is elvileg bontóba került anno, most mégis zakatol majd ha minden igaz!

13. -gyöngy-581

Ha leszállok a fellegekből és nem álmodozom túl nagyokat, akkor nekem a területbővítésről simán és egyszerűen a raktárházak megszerezhetősége jut az eszembe... Lehet, hogy most is erről van szó? Bár ott vannak fák is.. Hát nem tudom, majd később kiderül.. addig csak vágyakozzunk mindenféle bahás jóra:D

genka53, meszimarsi, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Nem vagyok a bahán 400-as szintű így nem tudom,hogy akik ott vannak honnan szereznek be banánt a feladatokon kívül nagy mennyiségben. Lehet a karnevál a rengeteg banánnal okkal jött és egy nagyszabású bahás fejlesztés jön.

sziszi1965, mimi, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szintet már régóta nem lépek, pedig a 400-as szint BTP-jét már majdnem megdupláztam, már nem sok hiányzik hozzá:):)
    Banánt nem kapok, hiszen az csak a szintlépésekért jár... Miből jutok hozzá? Van dekorom heti szinten ad banánt, Rackótól jön ajiba, eventezek így lehet nyeremény, gazdaköri feladatok jutalmául is kaphatok, pengős boltból, és persze a karnevál is hozott párat:) Jöhet a fejlesztés, van rá banánom és van mellette egy teljesen üres/kiváltott szentélyem is, de a nálam kisebbeknek nagyon húzós lenne egy nagyszabású fejlesztés, komoly feszültséget generálhat.. így kételkedem benne, hogy egy új kamránál és az oda berakható esetleges új növényeken, fákon kívül még mi jöhet.. Területszobrok? Ehhez még új kamra sem kéne szerintem, van hely a meglévőkben is hozzá..Jó lenne... van mit kiraknom:)
    Bárminek örülnék ami a bahával kapcsolatos:D
    PS: Rájöttem hogy tévedtem a BTP becslésénél:) elnézést érte:)

genka53, meszimarsi, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  16. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia! Netalántán megtalálták a Korallt a Kínai búvárok a fiók mélyén? :D

Szerintem ott a pont nálad! Én úgy gondolom,hogy a bahás területeket a régebbi tendenciához hasonlóan gazdakörikkel vegyítve fogjuk tudni megszerezni,+ banánokkal lépcsőzetesen,mint az első földjeinket....

Kedves Jónásunkat kérdezném,mennyire töri fel majd a kezünket a kapa az új területek megszerzése közben? Gondolom,hogy nem a kicsik voltak alapul véve az árfekvés kialakításában.....

-Fülemüle-70, mimi, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Sziasztok
    Aloha Gyöngy

Én inkább azt látom hogy
    • Alex hozott valami infót , amiben többféle dolog szerepelt
    • Lett rá egy ámen
    • Ti kiválasztottak belőle egyet , és azt beszéltétetek
    • Én megjelentem , és az én szemszögem szerint írtam le , egy mondatban
    • Aztán jöttetek , hogy szerintetek nem volt igazam .
    • Aztán jött egy helyesbítő ámen , hogy az én elméletem helyes
    Szóval a lényeg az , hogy ti jó helyen mentetek az erdőben , de az ösvény elég kanyargós , és letértetek , de szerencsére sikerült visszatérnünk .
    Kellemes strand időt Jónás apó

Több lépcső : Szóval nem egyszerre kapjuk meg , hanem bizonyos idönként . Tehát naponta/hetente/havonta x föld kiváltás ?

A változatos mód : Eventekkel? Mint az édes felhő kitehetői? Ha igen , akkor aki nem csinál meg egy eventet , az elvileg nem kaphatná meg az x földet . Akkor nem event , hanem más. Mi lehet még ami változatos ? Lhetne tenyésztéssel felröpit kapni , ami kéne az új területhez , mert mostanában a szupertáp a nyerő a BP-nél .
    Vagy a malala terület ideiglenes baha küldetés event terület lenne .
    Vannal még lehetőségek a változatosra , mert elég élén a fantáziám :inlove:

18. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Szia! Több lépcső... Lehet akár a kincses sziget mintájára gazdaköri küldetéssel, vagy AB esetleg csillag elköltésével, eventekkel, stb. Én a gazdakörre tippelnék. ;)

19. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Üdvözletem Gazdatársak!

Valami kis infó/pletyka az alábbi eventről? Lesz újra vajon? A Rénszarvasok a kedvenceim :inlove:

Köszönettel!

Utoljára szerkesztett: 22.6.17
    alex0824, -Palika17- és *bálint* kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia:)
    Nálam tegnap váltotta vissza a rendszer a maradék tenyésztett rénimet (nagyon sajnáltam őket, mert szépek voltak).. Sem Jónás, sem távolbalátó nem vagyok, de számomra ez a dolog a karácsonyi tenyésztés végét jelenti. Normál tenyésztésként persze más köntösben még visszajöhet a rénszarvas is valahol a távoli jövőbe, esélye kb annyi, mint bármelyik jelenleg még nem tenyészthető állaté a tippem szerint:)
    Ps: Ezt amikor írtam még nem láttam:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tenyésztett-szarvasok-beváltása.15206/

Utoljára szerkesztett: 22.6.17
    újfarm53, g.bella, Ivibaba54 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.