Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex ha Te állod a sapka árát én benne vagyok:) Nekem csak olcsóbb lesz:D
    Tudunk már valamit arról, hogy mit főz ki nekünk két perc alatt ez a tojás? Lágy lesz, vagy kemény?
    Szia Genka!
    Minden tiszteletem a tiéd és az ismerősödé, de most vitatkozom veled. Jancsika berakott egy valós hsz-t a lengyel fórumról, igaz a fordítóval sem ő, sem én nem boldogultunk. Segített tisztába tenni Zalán, amit köszönünk neki. Ez itt a pletykák színhelye és ha bárki hoz ide valami érdekeset akkor az páran megpróbáljuk kibogozni. Türelemjáték ez is, néha sikerül, néha nem.
    Jön jónás és segít nekünk, ha végkép erdőbe jutunk.
    Ha bárki Jancsika miatt akarja abbahagyni a játékot az az ő döntése én csak megvonom a vállamat és megkérdezem, hogy mi van mögötte, mert ez nem ok amit ideírtál. Nem számolom, hogy a 200/400-as szint hány növényt és állatot, illetve fát tartogatott anno amikor fél éve (baha), pár hónapja (farm) odaértem. Ömlesztve kaptam az összes +100-as növényt:) ÉS...? Nem férnek el a többi között? Ha akarom csinálom, ha nem nem.. Nem szorít senki pisztolyt a fejemhez, hogy ültessem is a növényeket. A játék lehetőségeket ad amikkel lehet élni, illetve elutasítani, ha nem egyezik a stratégiánkkal.
    Ez egy olyan játék aminek sok olyan területe van amit lehet a mi játékunkhoz igazítani és élni vele, és lehet hanyagolni is, ha nincs rá szükségünk...

ERZSI051949, z2856, hóóvirág és 28 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Pletyka szerint igen! Akad pletyi arról is,hogy milyen tulajdonságai lesznek de annyira pletyi,hogy inkább nem hozom,amúgy is megoszlanak a vélemények. Ezt inkább bízzuk Jónás cinegéjére. Majd ha add némi kis támpontot akkor összerakjuk a dolgot.
    :)
    Remélem örülni fogsz neki ha egyáltalán valós a dolog és régi vágyad teljesül, de csak remélem! Nem tudom!

3. -gyöngy-581

A próféta szóljon belőled és igaz is legyen:). Hol madár amit megfoghatok örömömben?

4. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :D
    Przebaczenie! xDxD Áh, lengyel nyelv... Annyi fejtörést okoz mindig.
    Tegnap már írtam Neked bagolyban, hogy észrevettem a 'farmarki' szót, csak nem tudtam mit hívnak így a lengyel nyelvű játékban. De mivel Jónás apó bólintott így most idézem, hogy mások is észrevegyék.

Nem tudom pontosan melyik részére adott tetsziket. Lehet, hogy csak a Farmpengős részre, de szerintem az egészre. Arra, hogy aranybanán, farmpengő és gazdaköri triójának segítségével szerezzük meg a teljes Vízesés területet.

Ha nagyságáról nem is érdemes még találgatni, a területről magáról már kell, hiszen éppen maga Jónás apó hozta vissza a területbővítés témát, hála Báró újra kérdezésére. Addig csak úgy voltunk vele, hogy Alex talált egy fát ami a való életben építi a tengerpartot (=területet növel).

Ettől én is tartok. Kíváncsi vagyok mennyivel emelkednek majd az elvárások. Mennyi eventnövény és felröppenő lesz az új "átlagos" kért mennyiség.
    Pár napja láttam egy-két lájkot egy rég nem látott személytől! 8):inlove: Sziszi volt az. ;) Őt is tortával lepjük meg! :D Bár Dererettel semmi "kötődésem", "fórum-kapcsolatom" nincs, hisz amikor még itt volt, akkor én még nem írtam, csak csíkon ültem. De Ő sincs itt, pedig ha jól emlékszem Őt harangozta be Jónás apó. :eek::p
    Augusztust írtam (más hírhozó is ezt írta privátban, hogy arra datálja). Júliust a bahás eventre írtam, és csak megkérdeztem Jónás apótól, hogy lesz-e összefüggés a kettő között. :) Meg amúgy is sok-sok idő kell egy-egy ilyen nagy horderejű pletyka után. A piac összevonás is régen került szóba, és még mindig nem történt meg. :p

5 zóna? Első kettő Maja-Majmok Szentélyéből, aranybanánért. Aztán az egyik zóna a Farmárudából farmpengőért, míg két zóna két gazdaköri feladatsor főnyereményeként. Így tudnám elképzelni. ;):music:

június 28. - július 4. - Trópusi fogócska
    július 1. - július 31. - Nyári kalendárium
    július 5. - július 11. - Takarítós event
    július 10. - július 16. - Telihold és denevér event
    július 14. - július 16. - Titokzatos tenyészet
    július 14. - új gazdaköri feladat érkezése
    július 13. - július 19. - Trópusi üdülés
    július 20. - július 25. - Medve tenyésztés
    július 20. - július 25. - Tortás event
    július 27. - Dobókocka event

Utoljára szerkesztett: 28.6.17
    hóóvirág, Fatther, csigamaj és 20 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Csak azért kérdeztem mert van játékos aki szentül meg van arról győződve,hogy a vízesés terasz nevű dolog júliusra várható. Viszont a terület fejlesztése elvileg augusztusra várható.
    Na erre nem tudok gombot varrni! Most két külön dolog,vagy valamelyik hónap nem stimmel? Esetleg összefügg a kettő mégis?

6. -gyöngy-581

Nem lehet az, hogy júliusban kezdődik és augusztusban folytatódik? Így mindenkinek lehet igaza:) Nekem is júliust csicseregtek a madarak hajnalban az ablakpárkányon, lehet, hogy hamis volt a daluk? :)

ljanika6, kicsi_66, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  7. blogger55

blogger55 Törekvő

Sziasztok
    Kutya macska felhő várható ma ?

ljanika6 és alex0824 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Persze;) Addig várjuk amíg megérkezik!

ljanika6, marcika0517, Kincső52 és 10 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy! :)
    Mivel szerencsére Alex és TamásZalán hozzászólása rövid idővel követte Jancsikáét, így mindjárt azzal tudtam nyugtatni az ismerősömet.
    Különben is, mindenki a saját tempója, és elképzelése alapján játssza a játékot. Van aki a BP ütemezése szerint, van aki nem. A pletykák meg arra nagyon jók, hogy segítenek felkészülni a jövőbeli eseményekre. Fordítási malőr meg bármikor előfordulhat, főleg, ha valaki a Google-ra támaszkodik, mint ahogy az is, hogy a lengyelekkel egymásra hivatkoztak. Ennyi.

Fatther, ljanika6, marcika0517 és 8 más kedveli ezt.
  10. fánifüle

fánifüle Utánpótlás-írogató

Szia! Ne haragudj, de "Jancsika" elég nagy fiú, hogy megvédje magát!
    Mennyi idő alatt érted el ezeket a szinteket?

11. blogger55

blogger55 Törekvő

Köszönöm

12. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Én csak azért írom ezt neked hogy legyen viszonyítási alapod!
    Én 2010. 06. környékén kezdtem játszani a barinőm ajánlására! pontos dátumom sajna nincs.
    most 96/310 szinten vagyok ugy hogy 2015 vége óta tudok úgy játszani hogy egész nap gépközelbe vagyok! (gyes-gyed)
    Előtte csak reggel s csak este tudtam belépni így akkoriban az eventek se nagyon készültek el a felhősorom is igen hiányos visszamenőleg!
    Gazdaköriben bent van az összes tenyésztős feladatom s még az új titok talányosakkal sem tudtam végezni. a teliholdast ne is mondjam....
    ettől függetlenül imádom a játékot haladok ahogy tudok s egy másodpercig se félnék attól hogy a BP mennyi "kacattal" szór meg havonta!

ljanika6, macska49, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Nem haragszom, csak leírtam a véleményemet, amihez azt hiszem jogom van:)
    Tettem ezt a játék védelmében és Jancsika érdekében is, és a magaméban is, hiszen itt voltam, érintett voltam a dologban én is. 2012. júniusa óta játszom és szeretem ezt a játékot. Ezért írtam le azt amit leírtam:)
    Szerintem, ha júliusban jön a bővítés első szakasza az erre a két eseményre várható esetleg:
    (idézet a naptárból)
    július 14. - új gazdaköri feladat érkezése.. Erre például kíváncsi leszek, hogy mit takar, folytatódik a +100-as, vagy valami más lesz?:)
    július 13. - július 19. - Trópusi üdülés esetleg ehhez az eventhez is kapcsolódhat?

Utoljára szerkesztett: 28.6.17
    ljanika6, *bálint*, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Nincs még elég +100as a gazdakörödbe?:music:

ljanika6, imi010, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Na igen, a fordítási nehézségek aztán tudnak galibát okozni.
    Pl. egy külföldi játékos olvas nálunk valamit,hogy lehet lesz ez és ez,mondjuk csak abszolút ötletelünk.Ő lefordítja a google-val és neki az jön le,hogy bevezetik azt a valamit. Mi lefordítjuk mit írt és kész tényként vesszük,hogy már jön is de jók vagyunk,hogy kitaláltuk. Egymásra hivatkozunk és nem is jön semmi!
    Van olyan ország most ahol a nálunk megjelent lehetséges tukán tojást úgy cinegézték ki,hogy tukán tenyésztés lesz ránk hivatkozva.Hirtelen majdnem hoztam a hírt,hogy az új bahamás tenyésztés a tukán lesz. Még jó,hogy visszafordítgattam,hogy miről beszélnek és honnan indult a dolog.
    Szóval nem egyszerű.
    Van olyan ország ahol felrakták a medve ólakat teljes valóságban medvékkel és minket(engem) adtak meg forrásnak pedig nálunk ilyen nem jelent meg csak egy szerkesztet lebutított másolata ,fantáziával kiegészítve. Ha most elhoznám azokat a képeket mert elvileg lehetne mert náluk megjelent akkor az megint úgy látszana,hogy mi csináltunk valami turpisságot,pedig nem.
    Van olyan ország ahol a fórum inkább fegyházra hasonlít, a pletyka és csevegő topik is.
    Ezért bátorkodtam a zöld eventnél azt írni a csevegőbe,hogy nem ártana spórolni a farmpengővel mert nem biztos,hogy jövő hónapban szert tehetünk rá.

ljanika6, *bálint*, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  16. -nacis-

-nacis- Utánpótlás-írogató

Nem voltam gép közelbe. Mi lett a Kutyás- macskás event vége? Megkapjuk a felhőt. Köszi előre is .

17. -Holdfeny-.

Nyertünk az utolsó pillanatba;) Hamarosan megérkezik a felhő is;)

ljanika6, Vakarka, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Több is van, mint szeretném:oops:xD:cry:xD

ljanika6, imi010, *bálint* és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Akkor most jöjjön valami más;)

ljanika6, Vakarka, *bálint* és 3 más kedveli ezt.
  20. -nacis-

-nacis- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszodat! Jó horgászatot!

mimi, ljanika6, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.