Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tappancs

tappancs Fórum mestere

Biztos elkerülte a figyelmemet, de nem találom: a Trópusi üdülés eventről mit lehet tudni? Új terület lesz, avagy nem és csak a Bahán játszunk, ültetünk, reptetünk? :oops: Köszi, ha valaki felhomályosít!

Maszatka47, meszimarsi, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A kagyló heti ajándéka egy óriás mamutfenyő.

Maszatka47, Doggyra, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Elvileg lesz új terület, viszont ettől függetlenül zajlik majd a bahás event ha minden igaz.
    Kétféle event növény,kétféle felröppenő, és malmozunk is.
    :)

Maszatka47, meszimarsi, zit67 és 19 más kedveli ezt.
  4. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Telihold és denevér event összefoglalója
    (mely naptárunk szerint július 10.-én kezdődik, és július 16.-án végződik)
    Ha nem látszik egy-egy kép, csak az "IMG" ikon, kérlek frissítsd amíg láthatóak nem lesznek.

Éjszakai repülés

1, A teliholdas pagonyban, a denevérek felkeltek, és éhesebbek, mint valaha! A müzlit kívánták meg!

2, A müzlijük ezüstkanalakból és gombákból áll össze. E gombafajta csak a Teliholdas területen növekszik, az ezüstkanál pedig rémisztő dolgok aratásával röppenhet fel.

3, Etesd meg a megjelenő éhes denevéreket, és gyűjtsd be az ajándékokat.

Immáron harmadik alkalommal lakomáznak nálunk a denevérek. Először 2015-ben látogattak meg minket. Legutóbb pedig idén márciusban, a Denevéres éj alkalmával. Most is a Teliholdas terület lesz az eventnek a helyszíne.

• Az event során lesz egy eventnövényünk, egy gombaféleség, amit talán "Ropogós pehelynek" hívnak majd. (?) Felröppenő pedig az Ezüstkanál. Valószínűleg csak a teliholdasan termeszthetjük majd a gombát, és csak onnan röppennek fel a kanalak, mindenből. (Állat, fa, növény. Töprengjetek, hogy mit hagytatok a teliholdason utoljára! xD)
    • Az eventgazból és felröppenőből a malomban, müzlit kell gyártanunk, melyekkel megetethetjük a csak a teliholdas területen felbukkanó éhes denevéreket. (Hogy a trópusi malom is bevethető lesz-e, még nem tudjuk.)

• Az etetést rém egyszerű. Ahogy megtapasztalhattuk, rá kell kattintatunk egy denevérre, majd az 'etetést' gombra.
    • Mint előző alkalmakkor, most is kikapcsolhatjuk majd a denevéreket, ha zavarnak az aratás során.
      Lehet, hogy ismét lesz egy "sírkő", amire rákattintva eltűnnek és előbukkannak a denevérek.

• Képek azt mutatják, hogy a denevér egy kis puszival köszöni meg a tál müzlit, amivel megetettük. Lassan eltűnik és egy "harapós kincsesládát" hagy maga mögött. Egy kattintásra megmutatja nekünk a tartalmát, a bizonyos kis-nyereményt, profitot. (Ha viszont nem kattintunk rá, egy kis idő után magától fel kéne jönnie egy ablaknak az ajándékunkkal.)

• Az event teljes ideje alatt etethetők a denevérek és begyűjthetők az ajándékok, így tehát "végtelenített event".

• A főbb nyeremények között megtalálható az eventmatrica, és "csak" kettő (?) kitehető.
      Jónás azt hintette el, hogy megérősek lesznek a kitehetők ennél az eventnél.
    • Ládáról is láthattunk képeket. Mivel nem láttunk "függönyöket" leszűrhetjük, hogy nem egy egymásra rakható kitehető adja. Ezért egy felhősornak kéne a ládát adnia. Hogy a láda miket rejthet arról nincs tudomásunk.
    • A kisebb jutalmak valószínűleg megegyeznek az előző eventekével. "Egy kutya." :pxD Előzőleg ez volt a kínálat:
    Nyeremény Mennyiség
    szupertáp1 db
    szupertáp3 db
    arany banán1 db
    kacsa kata turbótrágyája3 db
    kacsa kata szupertrágyája2 db
    szupertrágya2 db
    szupertrágya5 db
    XXL barkácscucc1 db
    farmos tp5000
    trópusi tp5000
    csengőpengő5000
    farmos tp10000
    trópusi tp10000
    csengőpengő10000
    csillag 3 db
    talányos fa1 db
    talányos tiki-fa1 db
    talányos tiki-tenyészet1 db
    répás-almás csatni1 db
    díszes urnacsokor1 db
    démoni bokréta1 db
    farmunkások - azonnal induló1 óra
    farmunkások - azonnal induló3 óra
    farmunkások - azonnal induló6 óra
    farmunkások - azonnal induló12 óra
    Lehetséges vásárolni valók az event során:
    • Felröppenőket csomagokban (Mivel a most zajló takarítós event miatt "foglalt" a Varázsfa, így nem kapunk tőle Ezüstkanalat.)
    • 3 különböző méretű kosár (ezek különböző mennyiségű eventnövényt, felröppenőt és malomterméket tartalmaznak, illetve Díszes urnacsokrokat is tartalmaz egy-két kosár)

Az összefoglaló, a gangra összeszedett pletykákból, Jónással való társalgásokból, találgatásokból és Kielius leírása alapján készült. Garantálni, hogy minden megvalósul a pletykákból nem jelenthetjük ki. De ne feledjük, ez még mindig a "Pletykagang", hivatalos információkért, számokért, adatokért várjunk a hivatalos eventismertetőig.

Utoljára szerkesztett: 6.7.17
    Maszatka47, cili53, Doggyra és 48 más kedveli ezt.
  5. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszönöm! :)

mimi, Sali~*.*, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az olvasásban az utóbbi napokban, de most sikerült bepótolnom. Köszönöm mindnekinek az összefoglalókat! Nagyon sokat segítetek vele. :inlove: Eddig egyik denevéreventen sem vettem részt, de ha jól értelmeztem, akkor olyan lesz, mint a 2015 decemberi pingvin-jegesmaci-róka(?) etetős vagy a 2016-os valentinnapi event. Sajnos az eventek nevére már nem emlékszek, arra viszont igen, hogy mennyire szeretem őket, úgyhogy én örülök ennek a denevéres eventnek is. Remélem, nem alaptalanul, és tényleg megérős lesz. :)

Vagy csak egyszerűen könnyebb volt, ha a régi takarítós eventet szinte egy az egyben hozzák. :) Vagy az is lehet, utolsó pillanatokban került porszem a gépezetben és azért kellett a régi eventet hozni.

Már akinél. Nálunk egy kivételével mindig nyáron van a felújítás időszaka, pedig a lassan negyedévszázadom alatt nem csak egy-két ilyen felújítást értem meg. :music::D

Arramég én is emlékszem! Az első event volt, amit be tudtam fejezni, és ha jól emlékszem, még a piacon is tudtam szép kis profitot összehozni... De rémlik egy sörfesztiválozós, komlótermelős event is, ami szintén hosszabb ideig tartott. Akkor még korlátlanul lehetett a magházból vásárolni, de még így is jó sok csp-re tehetett szert az, aki event befejezése után a komlóját piacra vitte.

Alex, ezt most nem igazán értettem meg. A régi neonosodott ólakat is be lehet újra szerezni? Vagy a régi neonos dekorok lesznek ismét elérhetőek?

-Fülemüle-70, meszimarsi, mimi és 11 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia TamásZalán! :)
    Köszönet a szép és tartalmas összefoglalóért! :):D:inlove:
    Mindegyik eddigi ilyen "etetős" típusú eventet nagyon bírtam, és most is alig várom, hogy ismét elinduljon. Úgy emlékszem teljes "vegyes-felvágottal" zártam a Telihold ligetet, kiraktam a rém-fákat, ólakat és a maradék helyre úgy emlékszem alkonyi árnyvirágot ültettem.:)
    Remélem jól adják a felröpit, különben megszenvedünk vele. ;):)
    Az event főnyereménye szerintem egy olyan felhő lesz, - legalábbis én ezt tippelem, - amelyre a két kitehetőt az event során nyerhetjük meg, és lesz melléje egy szabadon választott saját darab, aminek csak a területigényét adja meg a BP. :) Vagy nem. xD:p;):). A vak is azt mondta, majd meglátjuk :D:inlove:.

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez meg mi a madárfüttyös csilllámporos nokedli ? :D Baha nyaralós event ? :inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

-vadocka70-, Maszatka47, Doggyra és 21 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem HéricsBáró!

Utazunk, utazgatunk valahová esetleg, még képeslap is van.:music:o_O
    Egy utazós event.:p:D

10. alex0824

Szia!
    Az utolsó szériához nem voltak kitehetőink, azt pletykálják,hogy most ezeket is megszerezhetjük.
    Móló széle, japán fa, hegycsúcsok,terület visszalépő tábla,terület lakatok.
    Ez a kép pedig a Teliholdas erdő felső részének egy darabja.
    [​IMG] Ahogy ez is.

Utoljára szerkesztett: 6.7.17
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem HéricsBáró és Alex!

Már tudom, hogy ez hova tartozik. Kielius a medvés topicba rakta, ezeket a képeket.;)
    Akkor a medvetenyésztési event alkalmával találkozzunk ezekkel.:music:
    Ja, tényleg, a mackó család elmegy utazni.:)

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim!

Itt, megy a készülődés a szörfözésre, hasítsuk a hullámokat.:music::p

macska49, Maszatka47, Doggyra és 18 más kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Olvastam valamilyen új területről, de annyira el vagyok maradva az olvasással, hogy képtelenség visszaolvasni.. Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mibe fog kerülni az új terület? Aranybanán, csillag, vagy valamelyik event alkalmával szerezhetjük meg? Remélem nem jut a korallsziget sorsára. A közeljövőben várható?

13. alex0824

Szia!
    Én nem tudom ! De vannak akik inkább a bahamával hozzák összefüggésbe!
    Nem Én!
    Szia!
    A bahamákon kapunk elméletileg egy újabb önálló teljesértékű területet hamarosan.
    Aranybanán, farmpengő,gazdakörik az ára.

14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

-Fülemüle-70, -Palika17-, mimi és 2 más kedveli ezt.
  15. játékos593302

játékos593302 Utánpótlás-írogató

A kagyló mai ajándéka TP.

-Fülemüle-70, -orgona-, Gio és 12 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, így igaz, farmszinted * 300 TP-t kapunk. :):D:inlove:

17. játékos593302

játékos593302 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a pontosítást, már félig aludtam, s nem akartam hibás adatot írni....

18. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mindkettő, de nincs miért izgulnod 8)

19. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Ennek a mesének a címe: Mackó Úr szárazon és vizen.

-Fülemüle-70, meszimarsi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.