Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Ezek szerint már biztos, hogy kell hozzá banán???

2. imike911

imike911 Fórum hercege

Az ,hogy a kettő miben különbözik?
    Van a műhelyben "barkácsolt" színes ólfejlesztés, ami állatot ad. Az nem barkácsolt ól. És van a barkácsolt műhelyes terményt adó ól és annak a színes fejlesztései. Na, azok barkácsolt ólak.
    Hogy miért? ???????
    És szerintem a farmerama nyelvezetében az egyéb terményt adó ólak is barkácsoltak. Lehet, hogy az egész csak a pontatlan fordításból ered, mert ezek az ólak, amikben "barkácsolnak", gyártanak valamit.
    Egyébként meg igaza van Pharmernek, rendet kéne tenni az elnevezésekben, bár szerintem itt még az alkotók sem tudnak mindig kiigazodni.
    Ha valamiben tévedtem, javítsatok ki!

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lapozás után is tele van?

Akkor ez úgy van, hogy a műhelyben ha jobbra lapozok a színesek között az nem barkácsolt, vagy balra lapozok (tudom hülyén mondom, de képben gondolkodom) az meg barkácsolt?

4. dereret

dereret Fórumőrült

Értem én amit mondani akarsz, de az agyamig még sem jön át: ha valamilyen ólhoz, legyen az tyúkól, adok akár csak 1 szöget is, azt már megváltoztattam/barkácsoltam valamilyen mássá, mint pl. sárga tyúk óllá, vagyis innentől az is nálam barkácsolt ól, csakúgy mint az összes terményes, amit szintén a saját barkácsomból hoztam létre vagy eventen nyertem.
    Csupán azért érdekelt, hogy mit egyek majd ha kirakom a szilveszterihez az ólakat gyorsítóként, de marad az a variáció, hogy ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit és lehet, hogy egyik se jóxD

genka53, macska49, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Biztos nem egy nullával többért? :D Micsoda szerencse! Addig írtátok (a gangon), mikor hova lóg a kezetek, úgy látszik tényleg. ;)

neotik, _Cygnus_ és csio70 kedveli ezt.
  6. georga06

georga06 Fórum hercege

Pedig Pharmer megirta. ;) Attol fugg mit ad az ol!!! Az igaz, hogy a muhelyben "barkacsoljuk" az olakat (marmint amit nem lehet megvenni a boltban), viszont a muhelyben a barkacsolt olak kizarolag a termenyes olakat jelzik, a szines olak (muhelyes olak), pedig az olfejlesztesek cimszo allatt szerepelnek.
    A sima olakra (allatot ado) hat a tojaspuncs, sajtgolyo 5-5%-kal, a valentin napi cserep 10%-kal.
    A muhelyes olakra hat a guavalekvar, mezeskalacs 5-5%-kal.
    A barkacsolt olakra (termenyesekre) hat a punkosdi csokor 10%-kal.
    En igy gondolom, aztan lehet, hogy tevedek, de mindegyik arany rekeszbe valo, szoval sok valasztasunk nincs.
    Mivel a husveti leki mindenre hat 30%-kal az mindenkepp kell az egyik rekeszbe, aztan mindenki eldontheti melyik olbol van tobb, melyik adja jobban a TP-t idoaranyosan, aztan a masik arany rekeszbe az arra hato bonuszt teszi. Ez az en elgondolasom. Na meg a tojasok a plussz TP novelok, amik mindenre hatassal vannak.

genka53, csio70, Pharmer500#2 és 5 más kedveli ezt.
  7. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

A szilveszteri biztos érdekes és agyalós lesz.Először is kérdéses,hogy mind a 3 területen lehet-e csinálni+ a baha.Én mindenhova terményest teszek,ha sok Tp kell és egy aratásból meglesz remélem.Vagy csak ólakat attól függ mennyi Tp kell időre.A fáknál xxl-es és természetesen gesztenyék,azzal nem lesz gond,12 óra alatt simán meg kell hogy legyen.Van 200 db gesztenyém és xxl is a másik 2 földre.Tp növelő bónuszok+tojások és a felhőn is van ami az ólra és a terményesre is hatással van.Nem beszélve a farkas felhősorról ami +20% Tp titokcsemetére és titokzatos tenyészetre 12 órán keresztül.Na ez utobbi nem igazán tiszta.

98/268

genka53, iboly54, macska49 és 3 más kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Mielőtt kiraknám az ólakat, akkor kell megenni az érésgyorsítókat, ezért kérdeztem, hogy melyikre melyik 10 %os a jó !
    Amikor táppal jóllakattam őket, már jönnek is ki az arany rekeszből ezek a bónuszok és aratás előtt, azaz a szilveszterinél maradva: óra indítás előtt teszem majd be a hűsvéti - tavaszit az aranyba, illetve szedem le az összes "tojást", mert ekkor kell a tépé, ami Jónás szerint jöhet majd terményesből, ólból, múhelyesből, barkácsoltból, óriásból, titokból...

PocsékFarmer, genka53, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szóval tegyük helyre az ólakat. :D Az ól kategóriába tartozik minden állatot adó ól, függetlenül attól, hogy színes vagy sima, barkácsolt ól minden terményt adó ól. A tanoda, ha emlékeim nem csalnak, az ól kategóriába sorolható, éppúgy mint a rémséges ólfejlesztések. Az éléskamrában pontosan mutatja, hogy melyik termék hat az ólakra s melyik a barkácsolt ólra. Úgy gondoltam, hogy előbb megetetem a terményeseket, kiverem a rájuk ható bónuszt, megeszem az ólakra ható bónuszt, megetetem az ólakat, kiverem a bónuszokat, megeszem a Tp növelőket s várom a jó szerencsét. :D
    Most én is úgy teszek, mint Kata, gondoltam, valaki csak összeszedi eddig, amit tudunk. :D
    A karácsonyi event lényegét Hermész nagyon jól összefoglalta itt.
    Eventnövény az ánizs [​IMG] lesz, felröppenő a díszítő zacskó [​IMG] , különleges event kellék a liszt [​IMG] , amit 3 összetevőből a malomban állítunk elő. Az összetevőről inkább találgatásokat olvastam, van ahol búzát, zabot, eventnövényt írnak, máshol búza, zab, köles szerepel benne. Az event alatt süti paradicsommá kell változtassuk az állatfarmot, ezért sokan úgy gondolják, hogy a beadandók közt állatok is lesznek: tyúk, nyúl, juh, ló, hal és még egy állat?.
    Két felhősor fog az eventhez tartozni, egyet az event ad, egyet megvehetünk.
    Ezek a megvehető felhő kitehetői: [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ami esetleg érdekes, az XXL-es megvásárolható eventkosár.
    Remélem, ezeket a sütiket [​IMG] nem kell a farmon érleljük.

genka53, Jucus1949, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  10. mamszi70

mamszi70 Haladó

Ha megkérhetlek, akkor oszd majd meg velünk is a végeredményt, mert ahogy olvasom ezt a csiki-csukit ( mikor mit , mikor teszek be és veszek ki) bizony alaposan bele lehet keveredni.

genka53, georga06 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. LongNight

LongNight Fórumgróf

Az ólkérdés egészen 1-szerű : Minden--bárhonnan, bármilyen körülmények közt szerzett,--állatot adó ól, az ól:).
    Minden, terményt adó ól--barkácsolt ólnak minősül.:p

genka53, Bokalmgazda, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:), tökéletesen egyet értek veled, előre eldönteni, hogy melyik "ólérést"gyorsítót kellene használni, ha egyáltalán kell csak a pontos kiírás után lehet. Ha megoldható úgy hogy éjszakára teszem az ólakat, a hosszabbakat úgyis szupertáppal kéne indítani, nem biztos, hogy szükség van rájuk. Nagyon sok minden függvényében lehet csak dönteni arról, hogy melyik terméket használjuk, főleg azért, mert csak két aranyrekesz áll hozzá rendelkezésünkre, termék/kek pedig külön hatnak a barkácsoltakra (terményt adókra) és külön az alapállatot adókra.

13. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia:)
    Minden tiszta...xD Csak azt áruld el nekem,hogy hol van a tölgyön az ólvarázslat:oops: Én olyat nem láttam...lehet szemcsi kell?:D

genka53 és dereret kedveli ezt.
  14. nagy.mihaly

nagy.mihaly Fórum-zöldfülű

Hello. Kellemes ünnepeket mindenkinek. Az ajándékozás, csere napokat én is szívesen látnám a farmomon. Jónás fedd fel a titkot. Légyszi.

farmer221278 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, bár nem engem kérdeztél, de szívesen válaszolok rá: az Ólvarázslat az XXl barkács alatt van a Tölgy közepén. Ezen kívül még hat a Legenda alatti rúna, ami a Barkácsolás mester rúna, az a terményes, épített ólakra hat, azokat gyorsítja. (remélem a fogalmakat jól használtam, néha én is zavarban vagyok, ha a terményes, barkácsolt ólakról van szó)

genka53, Pharmer500#2, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ciklon - nem engem kérdeztél, remélem nem bántódsz meg, ha megírom a választ. A Tölgyön felülről az 5.-ik (Legendától lefelé számolva - 10 %-kal gyorsítja az ólak érési idejét. Sajnos nem tudom mennyi csillag a kiváltás, mert nekem már ki van váltva).

17. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia.
    Ólvarázslat legendátol a 2-ik

genka53 és ciklon23 kedveli ezt.
  18. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok:)
    De aranyosak vagytok:) Köszi szépen a gyors választ:)
    Tízszer néztem végig...nem találtam..xD Aktív már csak nem találtam és nem is tudtam,hogy ilyen is van:) Kell az a szemcsi...xD

Szia:) Köszi megvan már:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.12.14
    icus08, genka53, agi967 és 5 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ezért ez jár most: [​IMG]

CsakJucinak12, macska49 és csio70 kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha benneteket ezzel lepnek meg, akkor engem is:)

Farmarany fa, röviden: nem fogadnék rá.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.