Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Jónás.

Az utóbbi időben általában BBB-kor szárnyaltunk a felhőn.
    Most is ekkor érkezik?

-Fülemüle-70 és mimi kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Ágica-1958, Gio, mimi és 6 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Tuti én vagyok alulképzett, de...Mi az a BBB? :eek:

Ezt a varázskalap ügyet elég rövidre szabták...ráadásul hónap végén:( Ha már ennyire megy a pénzbeszedés, miért nem figyelnek az időpontokra?

Utoljára szerkesztett: 27.7.17
    g.bella, -kaktuszable-, mimi és 5 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Sajnos az alulképzettségben nem maradok le tőled, mert nekem sincs róla még csak elképzelésem sem hogy mi lehet:) Abban csak reménykedni tudok, hogy jön apó, érti, és a válaszával és fényt derít rá, így művelhetem a mozaikos szókincsemet:D

g.bella, HéricsBáró, marcsi.2 és 9 más kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Aha, az új dekor 40* aratható, aratásonként 4 farmaranyért, tehát összességében 800 Ft-ba kerül 160 FA és 15 csillag, 15 banán. Nem különösebben ráz meg, már van 800 Ft-ért 150 FA + pár db szupertrágya csomag is, és ha a nagyobb farmarany-csomagokat leosztjuk a darabszámmal, kb ugyanennyibe kerül 160 farmarany és legalább azonnali, nem kell 40-szer 23 óra az összegyűjtésükhöz. Nem hatódtam meg, persze Jónásnak hála, már tudtuk, hogy ez lesz, csak azért a pontos infók ismeretében könnyebb lemondani róla :)

-kaktuszable-, mimi, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia:)
    Körülbelül erre a számításra jutottam én is. Ami miatt mégis elgondolkodtam rajta az az, ha a kiegészítésben lévő terv, hogy megmarad dekorként ami 2000 tp-t/btp-t ad, már valamivel kedvezőbbé teheti, mert gyűjtőm a szép dekorokat. Ha ezt hivatalosan, pontosan leírva látom, nem feltételes módban, akkor átfut az agyamon, hogy talán mégis megérné:)

HéricsBáró, Gio, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. SzabadEurópa

Igen...perpillanat ez van a leírásban:

Learatható: 40-szer
    Utána csak dekor elemként funkcionál, azaz sem tp/btp-t sem farmaranyat NEM ad többet.

De utána meg az, hogy vannak információk arról, hogy visszakerülhetne a pajtába és újra ki lehetne rakni, FA-t már nem adna, csak TP/BTP-t...Erről természetesen nem Beko tehet (őt nagyon de nagyon és örökké :inlove:), de én már a BigPointnak is akkor hiszek, ha ló legel a sírján xD Őszintén, még azt se tartom garanciának, hogy a FA kifulladása után annyi TP-t adna, mint annak előtte, hiszen annyira képlékeny még...1*1 területen nem rossz az a 2.000 TP amúgy, de mivel csak egyet lehet venni és véges és utána meg bizonytalan...Én biztosan passzolom, Neked meg kívánom, hogy legkésőbb hétfő 14 óráig kiderüljön, hogy mi lesz a sorsa a FA kifulladása után :)

Pharmer500#2, Szama, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Nos erre két dolgot szeretnék írni:
    1. Nem hánytam senkinek a szemére, hogy jelenleg mit tartalmaz a kiírás, hiszen közölni csak azt lehet ami biztos.
    2. Reménykedem abban, hogy gyorsan megtörténik a pontosítás és azután fogok dönteni, ha láttam. Igen én is reménykedem benne, hogy ez még időben fog megtörténni.

HéricsBáró, missuzy_53, mimi és 4 más kedveli ezt.
  9. SzabadEurópa

Én nem írtam semmi olyasmit, hogy bárkinek bármit is a szemére hánytál volna :) Csak én magam furcsálltam ezt az ellentmondást a szövegben, amiről, ismétlem, nem a moderátor tehet, hanem az, hogy jelenleg még a központban is bizonytalan szerintem ennek a sorsa.

Veled együtt reménykedem :)

Van már valami hírmorzsánk az augusztusban villongó állatok kért mennyiségéről? Meg a tenyésztések (gondolom az is jelvényes lesz) mennyiségéről? Én még nem találtam ilyesmi szöszmöszt, de ettől még lehet, hogy én vagyok a vaksi :oops:

-Fülemüle-70, mimi, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Sajnos nincs, és nem is emlékszem számadatokra, de mivel három fajta állatról van szó reménykedem benne, hogy nem fog majd túl vastagon fogni a ceruza:)

11. SzabadEurópa

Gyöööööngy! :) Kaptunk egy másik csevegőben 1 kis susogást :)

,,P.S. Amiről a gangon diskuráltatok: amint élesbe bekerül a játékba, tesztelem és viszem a pontos infókat. Mi történik a dekor törlésekor és mit tud az új, de mégis ugyanolyan dekor. (Ahhoz képest, mint amit most tudunk.)
    Az akció ideje alatt ezt megteszem, megígérem.
    Erről itt többet ne, mert OFF. ;)"

Hipp-hipp-hurrá! És természetesen: HÁP! :inlove:

12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Úgy spájzoltam én is a sorvégi kagylók nyitását, hogy igazodjanak a Rackó 28.-i bónuszához, és akkor lesz "adj neki Dodó"! ;)
    Ez még megspékelve a Boldog aratással és a délutáni Mega TP nappal - tiszta dőzsölés lesz. ;):D

13. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Itt van Rackó augusztusi ajándéka :)

Rackó augusztusi dekor ajándéka Tűznyelő névre hallgat
    Akkor jutunk hozzá, amikor Rackó ládájáról a harmadik lakat is lehullik.
    Ehhez 21 belépés kell. Tehát legkorábban 2017. augusztus 21-én tudjuk átvenni.

Tűznyelő

Érési idő: 08:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 470 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)
    A tesztek alapján a Zuhatagok szigetére is ki tudjuk tenni.

Gio, -kaktuszable-, Doggyra és 10 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ennyire le vagyok maradva? Mióta vannak szétszedve a pajtában a bahás termények a farmostól? :eek: Ugye a űrlényeink majd nem ezért lesznek a következőkben ismerősek?! Vagy csak ennyire vak vagyok és tényleg régóta így van? :D

15. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Én is most vettem észre :p
    De a poén az, hogy BAHAMARAMA termékek van oda írva :D
    Tudomásom szerint termények -nek kellene lenni:oops:

16. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Nekem is most tűnt fel. Szerintem ezt a termény-termék dolgot következetesen keverik. Egy darabig a piacon is két Termékek fül volt. Idővel hátha itt is cserélődik. :)

-Fülemüle-70, újfarm53, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim!

Épülget a kirakó.:music::)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim!

Nahát, ez vajon meg mit jelenthet.:music::p

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Palika !
    csak nem párban érkeznek az ormányosok ? Időpontot és mennyiséget tudhatunk már ?

_Cygnus_, -orgona-, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.