Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Nem kell ehhez Jónás! Már én is jártam úgy, hogy a teliholdason maradtam, de zárás előtt már nem érkeztem a gép elé ülni. Ilyenkor aratni tudsz mindent, de növényt ültetni már nem enged a rendszer. Fákat simán lehet KK-ni, állatokat etetni, de ha kilépsz a területről, már nem enged vissza.
    Mondjuk nem igazán értem, hogy ez Téged miért zavar, nagy előnye ettől a néhány fa és állat aratásától senkinek nem lesz.

Kedves gazdatársad csak segíteni akart. Nem is kellene keresgélned, mert a főoldalon vannak a segítségkérő topikok. Nekünk itt a Gangon nincs kompetenciánk utána nézni a Te farmodnak, de a modik ID szám megadásával pikk-pakk utána járnak a problémádnak.
    Van néhány topik, de hozok egyet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-266#post-741001

Utoljára szerkesztett: 15.8.17
    ljanika6, mimi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Mire ezt leírtad ide, pont annyi idő lett volna Help topikba beírnod a panaszodat, ahol még ráadásul érdemben is tudnak segíteni, nem úgy mint itt

Lillapilla73, ljanika6, mimi és 12 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Igen igen! Minél hamarabb! Mondjuk szeptember eleje.
    :D
    Jól! Azt hiszem!
    (szerkesztve)
    Valamit a legfelső polcról, mert eléri! Egyébként lehet valami fatermést.

4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha jól sejtem akkor egy nem támogatott oldal listájáról van szó, nekem ennyi elég :)

Fatther, ljanika6, Vakarka és 11 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Ezzel megfogtál... ha lesz is valamikor, inkább a távolabbi jövőben.

Fatther, ljanika6, Vakarka és 14 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Az első nekifutás alapján azt mondanám, igen. Azonban annyira nem látszik semmi mocorgás az ügyben, nem lehet tudni, mikor lesz belőle valami.

Bővítés: elképzelhető, de semmi konkrét jele nem mutatkozik még. A farmos bővítés időszerűbb lenne: a 200 sokkal több játékosnak van meg mint a baha 400. Ráadásul a farmon belátható időn belül többen fognak felérni a csúcsra, mint a szigeten.
    Többek közt a farmon TOP10-ben szereplő játékosok közt is van olyan, aki a bahán még nem érte el a 400. szintet, miközben a farmon már a 200-as szint duplájának megfelelő tapasztalatponttal rendelkezik.
    Szeretném ha lenne róla lista, de valamiért nem erőltetik ezt a témát odafönt.
    Igen, hatos fogat jön. Az ötödik nem szupertápos lesz, a hatodik még nagyon messze van.

Fatther, ljanika6, Vakarka és 17 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Minden remény megvan arra, hogy sok.
    Ha csak óránként fordulhatna... nehéz lenne mindenből összeszedni akár egy darabot is.

Fatther, ljanika6, Vakarka és 16 más kedveli ezt.
  8. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

'Neonfényes ólak V.' event összfoglalója

(mely naptárunk szerint augusztus 17.-én kezdődik és augusztus 22.-én végződik)
    Ha nem látszik egy-egy kép, csak az "IMG" ikon, kérlek frissítsd amíg láthatóak nem lesznek.

Neonólak egy új csoportja érkezik!
    Tenyészd a struccokat, szamarakat és halakat és készítsd el a saját neon óljaidat.
    Játssz velünk és nyerj további neon-isztikus nyereményeket!

A Neon-event család ötödik része sem különbözhet annyira elődjeitől, így érdemes átolvasni az eventismertetőiket.
    (Neon IV)

Mint nevezetes, mostani alkalommal a szamár, strucc és hal fog neonosodni. Tenyésztenünk is kell őket és/vagy megfelelő tartalmú pajtával kell rendelkeznünk a három állatból, mivel pajtaérték szerint be is kell adnunk őket.

Muszáj lesz tenyésztenünk, mert szükségünk lesz a feladatok során a szerelem lakatokra, mely csak tenyésztésekkor röppen fel, 100%-osan. Eddig bármit tenyésztve is megadta a lakatokat, de most úgy tűnik csak a neonosodó állatok (strucc, szamár, hal) tenyésztésekor juthatunk az értékes lakatokhoz.

Három külön águnk, feladatunk lesz. Mindegyik egy-egy állathoz kapcsolódik. Mindegyik 5-5 részfeladatból fog állni.

Felváltva kér majd (tenyész)-állatokat PÉ-ben és lakatokat mennyiségben.

Ha a 3 főfeladatot teljesen 'kivégeztük' , megnyílik előttünk a végső rész, ahol csak lakatra lesz szükségünk.

Ha az előző neonos eventhez fog hasonlítani a végső rész igénye, akkor 135 lakat elég lesz oda. De előfordulhat, hogy úgy tervezik mindent megemelnek ez alkalommal. Szupertáp kérelmet, tenyész PÉ-t.
    Jónás apó szerint szupertápból (csak az eventhez, ebben nincs benne az neon-dekorok vásárlása) elég egy Rákóczi, míg az alapállatokhoz egy Dózsa.

• Bizonyosan ismét mindegyik ág, 3 részfeladatánál nyereményünk 1-1 neon ól lesz. Hogy második ólat is kapunk-e, nem tudni.
    • Viszont tudjuk mi nem maradhat el; a matrica.
    • Ahogy a 2. és 3. neon eventeknél, most is lesz event-bolt.
    • A fizetőeszköz a bolthoz, a szerelem lakat, mely elég drága, mert csak tenyésztéskor juthatunk hozzá.

A régebbi tapasztalatok szerint, ez egy végtelenített bolt, azaz szupertápunk szab határt, mennyi neonos kitehetőt veszünk meg.

Mivel az előző ilyen eventnél nem szerezhettük meg az akkor neonosodó állatok kitehetőit, ezért a mostani eventnél a kínálatban 6 különböző neon dekor lesz.

Várhatóan a mostani 3 kitehetőhöz lesz egy felhősor. De mivel az előző széria kitehetőit is most kapjuk meg, lehet, hogy kettő felhősort is megszerezhetünk az event során nyereményként, vagy a boltból megvéve.

Az event kérelmet úgy állíthatják be, hogy vagy nagyon könnyű vagy nagyon nehéz lesz a kisebb szintűeknek. (Mivel ők nemrég váltották ki ezeket az állatokat.) Hogy az eventben részt vehessünk el kell érnünk egy bizonyos szintet. El legyenek érve a neonosodó állatok.

Három különféle állathoz, három különféle (állat fajtához kapcsolódó) kosár is jár! Lakatokkal, tenyészállatokkal és tenyésztést segítő holmikkal.

Neonra fel!

Az összefoglaló, a gangra összeszedett pletykákból, Jónással való társalgásokból, találgatásokból és Kielius leírása alapján készült. Garantálni, hogy minden megvalósul a pletykákból nem jelenthetjük ki. De ne feledjük, ez még mindig a "Pletykagang", hivatalos információkért, számokért, adatokért várjunk a hivatalos eventismertetőig. Köszönöm Bárónak, hogy szólt bagolyban.

Fatther, ljanika6, Vakarka és 25 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Valami KFT buli volt a milotai határban 8):music:

ursa11, Fatther, ljanika6 és 17 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Mindenkinél lekapcsolták, csak van aki nem fél a sötétben:D

ursa11, Fatther, ljanika6 és 27 más kedveli ezt.
  11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szeretem a KFT-t! xD

"Párduc, oroszlán, gorilla, makákó
    bambusznád, majomkenyérfa, kókuszdió
    szavannák, fekete nők
    Ó-ó-ó, Afrika!"

Itthon azt mondták inkább táncoljak, a port jobban bírják. :p

ursa11, Fatther, ljanika6 és 22 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Dehogy, iskolakezdés után mindenkinek van egyéb dolga bőven. Egyébként egy hónapot legalább ki szoktak hagyni, nem? ;)

Fatther, ljanika6, Vakarka és 14 más kedveli ezt.
  13. alex0824

Ne már, diót is fog enni? Azt hittem csak bahás dologra fáj majd a foga!
    Gondolom milotával erre cinegéztél, valószínű ez csak az észak-keletieknek jut eszébe!
    Oké legyen egyszer a dió meg valami másik bahamás fatermés ,mondjuk két szelet kenyér vagy fekete nő!
    De ,de! Na de akkor csak karácsonyra kapjuk meg a szupertápos mitikust, ha lesz ilyen!
    Jobb lenne mondjuk egy zoknis mitikus szeptember elején egy szupertápos mitikus meg szeptember végén!
    :p

ursa11, Fatther, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Mi van, melegebb milotait nem ismersz? :D
    A másik meg a szeletelt ;)8)
    Nem csak a szeptembert, a zoknit is kihúzhatod :music:

Fatther, ljanika6, Vakarka és 15 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 331401431 Jónás órája.png

HéricsBáró, -Palika17-, mimi és 13 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás, szép napot neked:)
    A pörinek ezek szerint legkorábban októberben fogunk örülni, de más ajándékot fog adni az új mitikus, nem zoknit.. kár mert logikusan ez következett volna, de lehet, hogy amit kapunk sokkal jobb lesz, majd kiderül kicsit később.
    **
    Tegnap több üzit is kaptam, hogy valami gubanc (ellentmondás, vagy félreértés) van itt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-551#post-740986
    Kérlek szépen segítsél nekünk helyrerakni, ha lesz egy kis időd, mert összekócolódott:)

17. alex0824

Szia!
    Jaaaa , hogy egy melegebb milotai kell ! Olyan van öt is. De csak egy KFT-s !
    Gondolom annyira nem nagylelkűek a Bp-nél, hogy a főnixxel kézenfogva partizzon a kerberosz .
    :)

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
  18. hydra73

hydra73 Aktív író

19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia gyöngy és Jónás! :)

Nekem van egy igazi bili kategóriás ötletem! :) Mi van ha a Mitikus főnix mintájára Party Prit ad az egyik mitikus lény a maradék kettőből? :) Vagy húzzam ki a kezem a kis lila bilimből? :p :D

ljanika6, osztrak12, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Nincs itt semmi gubanc. A tegnapi egy elég konkrét válasz volt, a korábbi pedig egy általános érvényű 8)

Fatther, ljanika6, Vakarka és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.