Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Jut eszembe: valamiért nagyon futtatják őket a BP-nél. Fogjuk még eleget hallgatni őket :D

Fatther, ljanika6, Vakarka és 12 más kedveli ezt.
  2. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Erre nagyon figyeljetek majd oda, mivel etetitek meg őket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nublonok-a-láthatáron-készülj-az-újrahasznosításra.15375/

A következő két növénytermelős event egyike viszi majd az állatainkat, a másiknak pedig a terményeinkre fáj majd a foguk :oops::music:

Pengőt érdemes gyűjtögetni, hiszen ez is megérkezett:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/zuhatagok-szigete-második-rész.15377/

A boltban pedig lesz egy új csomag, amit mindenkinek érdemes kiszednie: 200 db szupertáp 300 farmpengőért 8)

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
    Fatther, ljanika6, Vakarka és 36 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen, most már minden tiszta és világos:)

ljanika6, Gio, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  4. kincsemfarm

kincsemfarm Járnitanuló

Szép napot!
    Bár itt nem igazán szoktam hozzászólást írni,inkább olvasni látogatom az oldalt,de nagyon szeretnék választ kapni egy számomra fontos problémára.Nem 1-2 éve farmerkodom,s az évek folyamán néhány külhoni szomszédom is lett (kitartó.rendszeres játékosok,ajándék küldést nem feledők)Levelet írunk(írnánk)egymásnak,de nincs mód a fordításra.Most is itt 1 levél és nem tudom mit szeretne közölni velem!Örülnék ha megoldást találna akár Jónás akár más!köszönöm,ha foglalkoztok a problémával bizonyosan más is érintett lehet-e témában.

ljanika6, elemér57, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! Ahhoz képest, hogy azt írták, nagy az esély tenyésztéskor a farmpengő felröppenésére, illetve nagyon gyakori, hát.....: 28 tenyésztésből csak 13 db jött, még 50 % se.....

ljanika6, osztrak12, mimi és 3 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Ha ez segítség elmondom, hogy én ilyenkor mit teszek:
    Megnyitom a levelet, kijelölöm, kimásolom és egy fordítóprogramba bemásolva lefordítom. Ott megírom a választ a program segítségével, kijelölöm, kimásolom és a levélbe beleillesztem.
    Macerás, de működik. Persze lehet, hogy van jobb ötlete is másoknak, kíváncsian várom én is, hátha lehet egyszerűbben is:)

ljanika6, Gio, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A leírt technikád jó! Annyi,hogy a bagolyban kapott leveleket akkor tudod kijelölni ha a válaszra kattintasz előbb.
    Fordítónak ezt tudom ajánlani a google helyett:
    Free Online Translations Online Language Translator
    Ez a fordító több szempont alapján általában 2-3 fordítási eredményt közöl szövegre,így könnyebb kibogarászni mi az üzenet tartalma!

ljanika6, maszilva, Szama és 14 más kedveli ezt.
  8. pekeraa

pekeraa Utánpótlás-írogató

Jó lenne egy kis szupitáp, nem értem miért nem lehet venni, mármint akciósan, így nem valószínű, hogy tenyészteni tudok.

ljanika6, cili53, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Alex:)
    Köszönöm a linket, elmentettem, így gyorsabban elérem szükség esetén:)

ljanika6, Gio, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  10. alex0824

Szia! Valóban 30 tenyésztésből szintén 13 farmpengőt kaptam!
    Szia!
    Két eredményt is olvashatsz itt kapásból, hogy mennyire szórja a tenyésztés a farmpengőt. Ezt és, hogy nincs Baby-boom mérlegeld mert ilyenkor csak 1-et ugrik max a tenyésztés ha ugrik és többnyire csak 1 állatot kapsz tenyésztésenként. 30 alapmedvénél 24x csak a következőt adta 1db-ot,1x adott 2db következőt és 5x ugrott 1 szintet abból is csak ugye egyet adott.
    Lehet nem érné meg most szupertápot venni csak ha tényleg nagyon szükséged van a farmpengőre mert tenyésztés szempontjából ez most nem megérős és ha jól látom a farmpengő része is elmarad a vártaktól!

Utoljára szerkesztett: 16.8.17
    ljanika6, Gio, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  11. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Türelem péntekig, még minden tenyésztéskor betettek szupertáp akciót és ikernapot! Remélhetőleg most sem marad ki!

ljanika6, Gio, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Ezt a megjegyzést csak most fedeztem fel, természetesen én is így csinálom, csak elfelejtettem odaírni. Néha sikeresen el is küldöm "üresen" válasz nélkül, ha nem figyelek oda, vagy kapkodok:)

ljanika6, Gio, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó ide jönni mindig tanul az ember lánya....;) Alex linkjét elmentettem.... hátha egyszer szükség lesz rá!

ljanika6, Gio, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Alex! :)
    Ezt a hivatkozást már jó múltkoriban egyszer megadtad nekünk, én azóta is használom a polyák nagyasszonyhoz is, meg a horvát szomszédomhoz is.
    Köszönet érte! :D:inlove:

Fatther, ljanika6, Gio és 9 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Én is jártam már így!
    Más:
    Az új teliholdas területről fordítottam egy kis pletyit. Talán jónás besegít majd.
    Elvileg olyan lesz ez mint egy non-stop szakirányú bolt.
    Eléred mindig de nincs benne minden amit akarsz. Hiába mész egymás után újabb és újabb emeletekre.
    A másik, hogy ez a területbővítéses dolog a Bp-nél, elvileg a teliholdasnál nem áll meg az idén.
    Természetesen pletyka de ahogy Jónás mondaná: "nem zörög a haraszt"
    Kíváncsi leszek a fejleményekre!
    :)

Fatther, ljanika6, Domos52 és 16 más kedveli ezt.
  16. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönöm kedves alex0824 megnevetettél :D

"........valamit a legfelső polcról, mert eléri!"

Fatther, ljanika6, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  17. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Köszönöm szépen a segítségeteket!!!

ljanika6, Gio, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Egy területnyi 1*1-es eventnövény képes mondjuk 10 felreppenőt adni. Akkor az 5% esély egy konkrét aratást nézve egy területen. Ehhez képest ha egy tenyésztésnél 40% az esélye annak, hogy onnan farmpengő érkezzen, akkor az bizony nagy.

19. -gyöngy-581

Na most én vagy nem járok non-stop szakirányú boltban eleget, sőt ha belegondolok nem is jártam még ilyenben, de pislogok egy kicsit. Vehetek, de nem mindent, nem azt amit szeretnék, hanem ami van? Bemegyek szörnyeket etetni és csak gazt ültethetek helyette? Ilyesmire gondolsz? Számomra ez még egy kicsit homályos, hogy mi is akar lenni, mit jelent, de mire aktuális lesz, majd megértem, ha megérem:D

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Alex
    Ha jól értem , lesz egy online bolt , de mivel a teliholdas terület egy hónapban egyszer van nyitva , nem sokat fog érni ? :eek:
    Mikor jön ? :DOtt vagyunk már ? :inlove:
    Az új terület meg jöhet , mert akkor többet fám fog kiférni , úgyis már a fele fa :p
    Aloha Göngy
    Akkor igy már zsákbamacska esetleg ? :p
    Kellemes nyári meleget Jónás apó
    Soká lesz még Pufókánk ? :(:cry:
    Ez már egész jól hangzik :p Nem tudom , ki mennyit fog indítani , de egy versenynek kifejezetten örülnék :D
    Aki meg ott maradt , azt megette a fene , mert egy hónap múlva szabadul xD

Lillapilla73, Fatther, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.