Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Az én tippem a pillangó.

magdi06 kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Az ötletet támogatom.xD

macska49, nemethpgabi és Kukackukac kedveli ezt.
  3. georga06

georga06 Fórum hercege

Nalam most a farkas max 35-ert adhato el. Az elobb kitettem 9-et es pillanatok alatt elvittek. Nincs is kinnt egy ajanlat sem tegnap reggel ota. Akkor megvettem 25-ot 12 000/db aron. Ugy dontottem nem teszem be a feladatba (mar csak ez hianyzik a vegehez), hanem meg adogatok el (van 60 db pillanatnyilag).

mocsariedina és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Ha jól olvastam a tippeket,akkor egy régebbi titokállatot nem mondott még senki.Ami játékban van és nem mondtátok azok viszonylag újak:farkas,béka,sün,kakas és a gólya.Nem hinném hogy ezek közül lenne,szerintem sok gazdának nincs annyi,hogy tenyészteni lehessen.A gyakorlat szerint kakukk jönne,esetleg egy újabb,magasabb következő színes kakukk a 6.tenyészet.Puha,füles,maszkos,punk,méhecske,????.
    Ha mégsem akkor a régi titokállatok közül a mormota a tippem.Ha téli álmot alszik akkor kell neki a takaró.

98/268

csio70, _Cygnus_ és icus08 kedveli ezt.
  5. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:sleepy: Hát, mivel már a szigeten is elég régen volt tenyésztés, szerintem az elefánt, vagy a főfarmon a rénszarvas!;)

6. maya

maya Fórumprofi

Igazad lehet, Jónás bedobta a csalit. Szárnyas: Kacsa, tyúk, páva, galamb, pulyka, papagáj, varjú, sas, ezek a megszokott szárnyasok.
    Persze ne feledjük hogy a "veréb is madár" a nem annyira fiatalok láthatták a filmet "kis Kabossal"

nemethpgabi, _Cygnus_ és tünde282 kedveli ezt.
  7. jneicus

jneicus Járnitanuló

Az én tippem a jávorszarvas, a karácsonyhoz és a télhez is köthető, de lehet hogy nem jó.

8. macalina76

macalina76 Járnitanuló

Müködik a mozi,de hogy ne legyek off rénszarvas :)

magdi06 kedveli ezt.
  9. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Elefánt volt már,de nem kapott jutalmat:) Én pedig azt kérem Karácsonyra,az az egy állat,amiből fel vagyok készülve. Lécci-lécci!:)

10. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Olyan állatot mondjatok ami még nem volt,már nem sok van!

dereret kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Maradt még olyan ?

Ha mindet kilőttük, akkor már csak a korallal kapcsolatos tenyésztendő állat marad, na de milyen állatok lesznek ott ?
    Kaméleon, rák, delfin... ?
    Jónás ! Már megvan a fenyő, amit fel kell majd díszíteni. Nem vezetnél ki bennünket az erdőből ?
    Legalább annyit árulj el: hány lábú, vagy szőrös-tollas ? valamit !xD

ciklon23, icus08 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Lehet, hogy Jónás csak edédszünetet tart azért nem adta oda a jó válaszért...

Utoljára szerkesztett: 16.12.14
    _Cygnus_ kedveli ezt.
  13. mamszi70

mamszi70 Haladó

Szerintem uj bahamás állat lesz , mondjuk krokodil, amit lehet tyúkkal, kacsával etetni, terménye a kroki tojás, aztán ezt is "kakukkozhatjuk". Magam is tudom vad ötlet , bizom benne benne nem nyerek vele kockát,de azt hiszem már minden állatot felsoroltatok.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  14. pityu1987

pityu1987 Utánpótlás-írogató

Hali beszállok én is, nem tudom hogy volt-e már, szerintem a páva.

15. Bokalm1957

Bokalm1957 Fórum-zöldfülű

Még a borz se volt szerintem!

16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Néztétek már a fölső középső képet? Mire utalhat ez a négy állat?
    Az én tippem a mókus.

17. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Sziasztok!
    Az én tippem az egér!

18. Morpheus.v.2.0

Morpheus.v.2.0 Junior szaki

Az én tippem a sün... mert csak ;)

19. Szabokami

Szabokami Fórum-zöldfülű

Én a gólyára tippelnék,bár még friss állat a játékban!

20. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Az én tippem a kakas!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.