Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kicsit visszaolvastam, ha a feltételezett dolgok kellenek majd, akkor mindegyikből van elég növények 10e körül. Fügéből kell majd bevásolnom pár 100 fát és kitenni őket. Köszi a pletyiket :D

mimi, ljanika6, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Akár az is lehetne.
    Viszont ha megnézed a jellegzetes 3 kis pöttyöt a fenekén akkor az a kibontott kókuszdió.
    [​IMG] [​IMG]
    Én pl csak ezt a verzióját ismerem a kókusznak. Valaki mindig kibontotta előttem a zöld csuhájából!
    :D
    Szia!
    Ezért nem biztos,hogy kell pár 100 fügefát venned, elvileg elég 50 és lehet egy aratással meg is van a szükséges mennyiség.
    :)

mimi, ljanika6, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Igen, nagyon jellegzetes a kókusz, de ha a zöld rekeszben kókusz van,
    s mivel nincs 2 kókuszunk, emiatt kerestem hozzá hasonlót.
    Vagy lehet az lesz benne a csavar hogy a zöld kókuszt időre kell letermelni?
    Meg amiatt is hoztam mert az előző eventnél 5 fa és 5 növény kapott szerepet.

Utoljára szerkesztett: 24.9.17
    mimi, ljanika6, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Ez is igaz, de max eladom a fölös mennyiséget. CSP nem igazán számít nálam van 193M -m :D

mimi, ljanika6, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex, sziasztok gangosok!
    A fatermések száma Jónás súgásából és az előző hasonló event számaiból kiindulva nem lesz nehéz erőpróba a pajtának szerintem. A növényekből viszont érdemes lenne komolyabban készülni, gondolom ott sokkal többet fog kérni és esetleg a piacot is meg lehetne célozni vele, ha van valakinek feleslegben belőlük:)

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 12 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szia Szomszédasszony:)
    Kérdés, mennyire biztos az amit Alex leírt? (Ananász,maracuja,szőlő,vanília,fahéj)
    Nem olcsóak már ezek a növények, és tévesen vásárolni milliókba is kerülhet. :(

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 10 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia szomszika:)
    Több okból is úgy gondolom, hogy Alex növényei feltehetőleg, -a képek, Jónás bólintása és a többiek találgatásai alapján- pletyi szinten megállják a helyüket. Persze biztos bármi csak a hivatalos kiírás után lesz (ha az nem változik meg még menet közben). Én ezeket a növényeket termelem és veszem is a saját felelősségemre:) Szemrehányást esetleg csak magamnak teszek, ha valami nem jönne be:music::D Ez még mindig a gang, a pletyik színhelye biztos csak az event alatt lesz bármi is:)

maszilva, ljanika6, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ:)
    Nekem ennyi maximálisan elég:) Kerestem a korábbi hsz-t azzal a bizonyos like-al, de nem találtam. Ezért volt a kérdésem:)

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 11 más kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 10 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bizony nem kevésbe kerülnek.Nekem viszont 10 ezer felett vannak.Nem adok el belőle, van CSP talán több is mint kéne.Köszönöm az infókat!

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Csp-ből sose elégxD;)
    Én nekiestem a piacnak, annak ellenére, hogy nagy valószínűséggel eventezni se fogok. Remélem sikerül jól kijönnöm ebből a piacozásból, és haszonnal zárom majd az eventet:)

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 12 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igaz,hogy CSP-ből sosem elég, de majd 1 milliárdnár tartok.Nem fogok most piacolni, csak vásárolni esetleg.Be szoktam osztani a bevételem ,próbálok okosan dönteni.Nem mindig sikerül.

maszilva, ljanika6, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  14. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Lehet tudni, hogy a felsorolt növényekből mennyi kell? - mármint a következő eventhez ezekből a bahás növényekből.
    Köszi, ha válaszoltok!
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

15. Kincső52

Kincső52 Haladó

Szia Alex!

Szerintem citrancs.

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  16. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Szép napot Gazdák:)kis segítség kéne.A bahamán van a trópusi koszorú,de nem találok olyan táblázatot az enciklopédiában amiből láthatom hogy a növények közül melyik számít virágnak mert a Trópusi koszorú arra ad pluszt.

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Lieber0414
    Itt tudsz nézelődni :p

Doggyra, ljanika6, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  18. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Köszönöm:)

19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Ilyen most az én datolyaszilvám a fán levél nélkül. A fagy előtt kell leszedni, többségében arra már színesedik, de főleg zöld, mindenképpen utóérő, néhány sietős egyeddel ellentétben, amelyik már a fán is beérik, ha jó az ősz. Neki van a szár alatt " virágformájú virágmaradéka", amolyan csészelevélszerű.
    Bocs, hogy belekontárkodom, csak olvasni, infózni jöttem icipicit :)

Ui. Ami zavar, az a csavart valami a szár mellett, mert olyanja nincs. Azt gondoltam az a levélnyél, akkor mégsem diospyros kaki.

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia:)
    A táblázat amit Jancsika hozott nagyon jó ismerkedésre:). A napi szintű keresgélést, ha ültetek és bizonytalan vagyok besorolásban a pajtámban a bahás növényeknél szoktam megnézni. Ott pontosan kiírja nekem. Sőt a vetőgép táblájában is van ilyen besorolás, ha jól emlékszem.
    Készítettem róla képet neked:

ljanika6, Maszatka47, -Palika17- és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.