Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Aloha Hérics Báró. :)
    Nem baj, nem kellett sokat vennem és olcsó volt. :)
    Majd jó lesz az még valamire.

mimi, alex0824, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Lehet, ha öt fekete pontot összegyűjtesz, kapsz egy rókát, akarom mondani, rókatenyésztést. Azért mert fekete, nem biztos, hogy rossz, de minden estre gyanús.

Lillapilla73, mimi, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  3. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

mimi, alex0824, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Gondolom, a Vidéki élet event kitehetői.
    Forrás

Vajon a felhő a szokásos TP/BTP/csp-t adó lesz, vagy esetleg a termelésre hat majd jótékony hatással?

---
    + a Halloween eventhez egy újabb kép

Forrás

Utoljára szerkesztett: 24.9.17
    Lillapilla73, _Cygnus_, mimi és 22 más kedveli ezt.
  5. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

_ZXC~~~!@#$%^&*()""?>><<":/.,';``````1210/.
    Nagyon köszönöm.:)Egész délutánt böngészéssel töltöttem ,valóban rengeteg újdonsággal találkoztam.:)

ursa11, miniowl, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Örülök, hogy tudtunk segíteni bármit is találtál hasznosíthatónak. Ha kérdésed lenne tedd fel ott és válaszolunk rá, ha tudunk:)

genka53, ursa11, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  7. fiam62

fiam62 Fórum hercege

8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

ljanika6, mimi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Le pihen a fa árnyékába és elénekli az "Aludj el szépen kis Balázst";)

ljanika6, Gio, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia Magdi!
    Láss is! Mindjárt szebbnek látod a gangot is :inlove: és az idézett játékost is.
    Ajánlom figyelmedbe ezt az írást:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-605#post-755616

ljanika6, mimi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

Magdi nem tudom milyen konfliktus van közöttetek, de igen is bárki bármikor ide jöhet, nem zárt közösség.
    Csak csupán olvasni kéne megtanulni és ha lemaradás van pótolni. Csütörtökön a szemem ( bal) begyulladt, feldagadt. Szem orvos azt javasolta hogy pihentessem. Szemcsepp, stb.., férjem megkértem mivel csak egyetlen egy szememre látok, s csak aratni tudok de a gang fontos, így kicsit elbaltázva a rendelést, aztán jött a STOP., de hangos felolvasás következett.
    Az eventet most zártam, mert elbénázott párat, sőt....
    Na de Magdi itt nem 1-2 ember számít sőt ,sehol sem 1-2 hanem minden játékos :) Amúgy holnap szemorvos megint, de ez már nem ide tartozik, OFF Viszont tényleg minden baha gyümit a gogle barátom segítségével meg kerestem és igen érdekes, sőt ez a játék már most megérte számomra hogy többet tudok. :)

Utoljára szerkesztett: 25.9.17
    mimi, Gio, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Amit Jónás mondott, nem elég?:eek: Ráncolnám a homlokom, ha velem is összevásároltatnál minden marhaságot, amit külhonban megemlítenek.:p

Hmmm, még a nem "gangosok" sem szokták azt mondani, hogy csak pletykaként kell a bólintást kezelni.:p

Ne a mások szórakoztatására írj, hanem a sajátodéra, a fórum/gang pedig nem 2-3 emberé, hanem mindenkié.
    Máskülönben megköszönte a Te segítséged is. Csak halkan jegyzem meg, hogy én is a Te módszered szoktam alkalmazni, az mindig mindenki farmján kéznél van.
    Gyere máskor is, nekem hiányoznál a fórumról.:inlove:

Hehe. Aztán jön egy olyan hideg tél mint a tavalyi és volt egzotikus fa, nincs egzotikus fa.:wuerg:

ljanika6, mimi, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Szia _Cygnus_:)
    Itt szeretném megköszönni , hogy gyermeked fényképét megosztottad velünk. :) További jó egészséget kívánok és még több mindent is, De szerintem tudod jól mire is gondolok . :)
    Magdit meg szívesen vissza várom. ( Emlékszem még a sok hiányzó névre. ) :( Nem akarom itt felsorolni, de valami oknál kifolyólag eltűntek. :(
    Sőt sorolhatnám a neveket.

_Cygnus_, mimi, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!;)
    Pont az én filmemet nyomják a vászonra!
    Most!
    xDxDxDxDxD

ljanika6, mimi, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Hehe, rafkós vagy, de ez így jó.:inlove:
    A film tovább pörög;)

mimi, Gio, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha Nóci

Csak én telhetetlen vagyok , és szeretnék többet és többet tudni mindenről :cry::inlove::p

_Cygnus_, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Ugye zoknit is húz a fa lábára altatás előtt?:p

szemike50, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

HmmHérics Báró:):inlove:
    Fejlődési Taktika topick, de Te jól tudod ugye?
    Na arról van esetleg infó hogy most lesz új fa, elméletileg, de mi jön a bahára, a Farmra? ( Mellesleg meg jegyezném szerintem többet tudsz mint bár mely játékos társunk ) Alex kivétel.
    Üdvözlettel: Andi

imi010, _Cygnus_, szemike50 és 9 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csodálkoznék ha nem jönne semmi új;) Már megszokott menetrend szerint ilyen olyan titokizékből kifejlődik valami új és valami fejlesztés.... mármint szerencsés esetben:p
    Én inkább a piac összevonásra lennék kíváncsi8).... mert ami a piacomon folyik az kritikán aluli... :wuerg:
    Mikor lesz? Még az idén??????:music:

missuzy_53, _Cygnus_, szemike50 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.