Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kedves Holdfeny, kívánok sok sok Egészséget Neked és egyben a picinek is.:)
    Rókákat kitenni. ) Már mint nem úgy értem, mert az vele jár valakinél, hanem a farmra .

Utoljára szerkesztett: 26.9.17
    mimi, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Jaj, tényleg, szegény zsiráfról már el is feledkeztem, úgy elkerült.:sleepy::D
    Akkor, igen, elvileg titokzatos csemetének kéne, majd érkeznie.:music:

ljanika6, mimi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Szeretnék a te piacodon vásárolni, mivel az enyém túl "drága". 6. szintű 26-tó 7-es 34 milliótól. Szerinted?
    Miért van /lehet/ ekkora különbség a piacok között? :wuerg:

Szia Báró!
    Személy szerint nem kedvencem a róka, így sem, ha színes úgy sem. Talán nem kéne annyira előre szaladni, mert már hol is tartunk az időben?:music:
    Szia!
    Nagyon drukkolok,jó egészséget kívánok én is neked, reméljük minden rendben lesz, csak utánna is kövesdd az orvos utasításait!:)
    ;)
    Szia Holdfény!
    Az ki van zárva, hogy nélkületek lesz cseresznye! El sem tudom képzelni, majd valamit azért ki kell találni addig. ;)

ljanika6, mimi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Sali~*.*

Nem jó bespájolni előre , és ha kell , akkor előveszed ? :p

ljanika6, mimi, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    A 6-7 szintű állatok nem aranyállatok! Itt az aranyállatokról van szó(8.szintű) amiknek a piacra kerülése 4-8 millió és ennyiért nem tolonganak az eladók érthető módon.Persze előfordul egy két darab csak az a baj,hogy a dinamikus piac nem tesz különbséget aranyállat és új fatermés között, mind a kettőhöz jó pár kínálat kell ,hogy felmenjen az ára. A különbség az,hogy új fák terméséből jóval több akad egy farmon mint aranyállat, én sem szoktam sajnálni pár száz ajánlatot kitenni új fatermésből hogy feltornázzam az árakat 2-300csp-ről ezres vagy tízezres nagyságba.Viszont van 2-8000 termésem belőlük tehát megtehetem,sajnos aranyállatból nem tehetem meg pedig nagyon szeretném! Szóval ha van termés bőven akkor van eladás is bőven és felmennek az árak ez a dinamikus piac működésének az egyik alapvető feltétele. Nos aranyállatból nincs termés bőven ezért nem is megy fel az ára. Itt nem a régi tenyészállatokat kell nézni amiknek az évek során felment az ára hanem az újabbakat. A te piacodon jelenleg mennyi 8. szintű elefánt vagy medve van jelenleg kirakva? Nálam egy se, szerintem ebben nem különböznek a piacok jelenleg viszont tudom,hogy van azért egy -két játékosnál 8.szintű elefánt,medve a pajtában valamiért még sem kívánják eladni őket. Vajon miért?
    :)
    Kizártnak tartom,hogy a szomszédjaim csak azért újra több ezresével vegyék a szupertápot mert összevonják a piacokat ,majd akkor veszik illetve tenyésztenek újra ha a tenyésztés meg is éri illetve nem fillérekért tudják azokat kezdetben eladni. Majd akkor lesz aranyállat is talán a piacokon az újabbakból bőven, addig nem. Valószínű,hogy nem azért nem költenek súlyos tízezreket tenyésztésre mert munkanélküliek lettek hanem mert egyszerűen már nem éri meg.
    :oops:

ljanika6, breki072, mimi és 20 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az elefántnál nálam még látványosabb, hogy egyszerűen nincs. Én se hiszem, hogy mindenki csak ül az állatokon és vár a semmire. Mert így ugye az áruk se lesz magas. Nálam az elefántnál tűzoltó van kint, gondolom inkább a szentélyes és eventes, mint sem tenyésztett. Viszont a mamut a piacra kerülés óta konkrétan szürke. Mikor vadászgattam rájuk a piacon, akkor is csak 1!! db jött össze. Egyszerűen nem is láttam.
    Ha ez így halad teljesen elértéktelenednek a rózsa és arany állatok csp terén. Én eddig a topra mindig tartalékoltam belőlük, ha megszorulnék, nem kis segítséget tudtak adni. Idén ez nem tudom milyen segítség tudna lenni:( A rózsa ólakat is egyre nehezebb lesz megépíteni, mert ha valaki nem tenyészt, megvenni se tudja majd.
    Már a cserénél is olyan árak alakultak ki egyes dolgokra, hogy olvasni is rossz volt.
    Rossz irányba megyünk, nagyon:(

Tavirózsa, ljanika6, mimi és 19 más kedveli ezt.
  7. Gabo63

Gabo63 Utánpótlás-írogató

Gratulálok :Do_O:music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.9.17
    !witch33!, ljanika6, mimi és 8 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Sali.:)
    Az ki van zárva hogy 3 nap után ki ne jöjjek a kórházból.
    Ismerem magamat, az orvosom is ismer jól, hogy ha itthon vagyok mindent betartok amit mond. D
    Decemberbe járhat már Hérics Báró. a rókával kapcsolatosan szerintem. Hogy most neonosodni novemberben mi is fog, már kezdek össze kavarodni.
    Szia Drága Szomszi:)
    Meg néztem a piacomat és egy repülőst ha ki akarok tenni csak 5 milla, az egzotikus 14 milla. Hülye leszek eladni. Inkább segítek másoknak mint sem eladjam. A Top miatt meg ne aggódjál, mert tudom hogy sikerül.:inlove:

mimi, Gio, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Itt a Hüllők , Kétéltűek és Ízeltlábúak tenyésztésének képei :D

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

ljanika6, mimi, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex:)
    Ezt jól érzed az ok pontosan ez.
    Szia:)
    Jancsika vágyai gyorsabban járnak, mint a játék szárnyai:D Vágyakra ugrani a piacra, vagy a farmot átrendezni még bőven ráérünk szerintem:).

ljanika6, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Annyira nem tudok előre spájzolni! Nincs annyi területem, ill. területem sok van! Az állatokat etetni is kell, tehát termelni is kéne.
    Valsz a rókát kihagyom, eladom a tojást, vagy a tápját és majd veszek az árán tenyésztett állatot.
    Értem én, hogy miről beszélsz. Maximálisan megértem a tenyésztők háborgását /jogosan/ az "ugrálások" visszafogása miatt. Nálam nemhogy 8 szintű elefánt /újdonság/ de más állatból sincs kínálat, ez vonatkozik a 7. szintes tenyésztésekre is.
    A piac azonban ettől független mégis nagyon differenciált, véleményem szerint.

Köszönöm szépen Báró! Azért ért meglepetés, ajjjjjjjjjaaaaajj! :wuerg::cry:

ljanika6, mimi, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Jujjj , pedig ott lehet megnyerni az új homár ólat , a szalamandra terményesét , meg a krokodil terményesét :p

mimi, alex0824, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Remélem tényleg fogkefe lesz:D

ljanika6, mimi, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Csak azt tudnám Bárókám, hogy melyikre jajdultál fel! Arra amelyikre én, vagy a sompojgira?:music:
    Azért csak óvatosan, tudod nem gyerekjáték!
    Mert neked meg akkora, de akkora szíved van! :);)

ljanika6, mimi, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ja én is remélem , mert tenyészkedni tudnak , de tisztálkodni nem :D
    A krokodil lesz az első , aminek friss üde lehelete lesz , ha bemegy oda egyszer xD
    A kaméleon azért nem ugrik , mert a bioragaszóval odaragadt nem ?:eek:

Ki sompolyog és hova ? :eek:

ljanika6, mimi, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Majd, mikor már nem lesz mit ennie a mezőn, kb. decemberben a róka?:sleepy:
    Nem értem már megint ezt a szomodúságot!?
    A fogkefe most lesz, vagy a vörivel decemberben?:sleepy:

ljanika6, mimi, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  17. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Üdv !

Bár a róka a kedvenc állatom, de nem feltétlen örülök neki hogy kéthavonta új tenyészállat jön ki. Régebben volt olyan pletyka miszerint lesz olyan rúna a tölgyön ami növeli az ugrabugra esélyét. Erről tudunk valamit ?

Ugyanis így kicsit lehetetlennek érzem azt a tömérdek tenyésztéses gazdaköri teljesítését..sőt az ehhez szükséges szupertáp mennyiségről nem beszélve. Ha pedig egy adott event megkívánja, dobálhatom ki a tenyésztett állatokat az ablakba/ablakon ... :(

ljanika6, mimi, Zsu-muci és 7 más kedveli ezt.
  18. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim és Barátaim!

A vidéki event pletyka összefoglalójának képei.:p

ljanika6, mimi, -gyöngy-581 és 17 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Tenyésztés :
    A sorrend nem biztos :cry: De túlteljesítettük a pletyka tervet szerintem , és jöhetne a Januári tenyésztés infói :D

ljanika6, rossedina, mimi és 18 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Köszönöm szépen! Lehet kapkodni a szupertápot!
    Ne rohanj kérlek szépen mint a szélvész, mire ideér már rég elfelejtik sokan!8);)

ljanika6, mimi, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.