Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Erre gondolsz ?:D Szerintem elég tömények a kosarak :inlove:

A tegnapi itt képek : ​
    • A macskatündéres rész : Telihold event
    • Az ajándékok : Hellowin event

2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

kétéltű, hüllő, ízeltlábú, szóval béka, kaméleon, méh

Utoljára szerkesztett: 2.10.17
    ljanika6, -orgona-, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  3. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz szépen:)

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Köszönöm szépen, hogy előrehoztad a kosarakat. A tegnapi beszélgetések és tippek fényében már több dolog érthetőbbé vált a kosarak tartalmából. Kíváncsi leszek rá, hogy mennyire találtuk el azokat. :)

ljanika6, -Palika17-, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Én csak azt nem tudom még, hogy a macskatündér és a csatni között mi van ? o_O
    Az lesz a sötét szilva fánk/bokor ? :inlove:

ljanika6, Ribiszke, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  6. tozike111

tozike111 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vadon állatai - ilyesmik mint krokodil, bölény, fácán ... valamelyik vadonban élő állatot tenyésztésbe fognak? Mi a véleményetek?
    Jó lenne megfejteni:).
    Jó játékot! :)

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem lesz válogatós kedvében 8);)

ljanika6, h.lajosvilmos, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    Vandon állatai tenyésztés:
    Kétéltűek,hüllők, ízeltlábúak ( béka, kaméleon, méh) ezeket tenyésztjük.
    Novemberben meg villogni fognak a tevék, pandák, majmok.

marcsi152, majoranna65, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak a megszokott vadon állatai event 5. része jön.
    :)
    Nagyon úgy néz ki! Lehet Jack boltjából szerezhetjük meg valamik ültetésével.Az viszont csúnya lenne ha csak abból jönne a flakon mint felröpi ,mert a flakonon is a sötétlő szilva van. Az meg lehet a táphoz kell a malomba a pókpáfrány mellé,stb. Szóval számolgathatunk mikor miből ültetünk mennyit és hogyan gyorsítjuk.

10. -Fülemüle-70

Szia Alex, sziasztok. :)
    Mi van ha a flakon felröpi lesz és azt is keverni kell?
    Szilvás flakon ha felröpi lesz, nem kell keverni a malomba, az csak jó.
    Azért még mindig nem értem, ha csemete jön a teliholdra és általában 1 hónapig zárva szokott leni,vajon annak mi lenne az értelme? Mert hogy vásárlás ösztönzése nem lesz így, az tuti.
    Hacsak nem lefényképezem és azt nézegetem addig amíg nyitva nem lesz és gyönyörködök benne.

11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Dettó :D Már nagyon várom én is a pletyókat. Remélem all in lesz, és nem kell azon sakkozni, hogy elég, avagy nem? Még van egy jó hónap a gyűjtögetésre, de abban szinte biztos vagyok, hogy megint nagy szívás lesz az alja. Meg se merem tippelni egyenlőre. Node, hamár az ajándékokat és a nyereményeket emlegettétek és ez itt a pletyó totyik egy kis mini közvélemény kutatást engedjetek meg nekem. (Máshol nincs lehetőség rá, hogy megbeszéljük) Mi lenne az amire azt mondanátok: ez igen, ez akkor is kell, ha nullára söpröm a pajtám. Nekem van több ötletem is ebből az egyik: vannak olyan régi "Retró" TOP nyeremények (pld. Makkos mókus) vagy olyan egyéb nyeremények (pld FA fa) amikhez már nem lehet hozzá jutni. Bevallom nagyon díjaznék egy olyan TOP-ot, ahol én dönthetem el egyfajta választék alapján, hogy mi az amit szívesen látnék a farmomon. De ez én vagyok. Ti milyen nyereményt tartanátok méltónak egy TOP-hoz?

ljanika6, h.lajosvilmos, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Nem tudom! Lehet csak a farmos titokfákhoz berakják, mint kifejlődhető fa a sötétlőszilvát és társait illetve a mohásfát. Nem tudom, hogy a teliholdas titokfa külön kategóriaként érkezik-e, vagy teliholdas fák is kerülnek a farmos titokfák közé!

13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szia Fätum :)
    Kis segítség Jónástól :
    Nem lesz válogatós kedvében 8);)

Ez megnyugtató válasz :) Bár átélnék már egy kis izgalmat :) Talán majd valamit kitalálnak a BP-nál:)
    Nyereménynél a választási lehetőségnek szerintem nagyon sokan örülnének:) Kérdés, hogy egy topnál ez mennyire kivitelezhető:)
    Azon már én is agyaltam, hogy mi az amit nyereményként nagyon várnék egy toppon:) Én lassan már beérném azzal is ha nem a tp-t nyomná a BP. Oké hogy sokaknak ez a játék, de valami mást is adhatnának akár mellé is...ne titok ez meg az meg ilyesmi ám:)
    Esetleg egy kütyü, ami parti pörit ad :) De nem ám heti egyet:) Napi egyet:inlove: Na egy ilyenért már mennék szívből:) Vagy egy felhőt adna, amire azt teszünk amit akarunk, viszont vegyesen adna sok mindent:) Pl egyrészről tp bónusz (csak hogy bent legyen ez is:) ), esetleg egy magasabb szintű állatot (pl 3-4-est), olyasmiket amiket egy sima eventen szerzett felhő (esetleg ládája) nem ad.
    Lehetőség szerencsére sok van:) A BP-nál csak látni kéne :)xD
    Én az alját egyébként (nem tudom megindokolni miért) kevesebbre mondom most. Tippelni majd az adott időbe fogok:) De szerintem a tavalyi alatt lesz a vége:)

ljanika6, -Palika17-, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Ebben lenne logika amit írsz.
    Na majd meglátjuk. :))) Bár igazad lenne, azt kívánom. :)
    Egyre izgalmasabb kezd lenni a telihold event .
    Szia:)
    Ugyan Alex megtudja védeni magát, de igen sok helyen használják (még Budapesten is találkoztam vele ) kicsiny hazánkba a kellesz szót és nem helytelen, hanem sokan nem ismerik a nyelvjárásokat és azoknak a jelentéseit.
    Érdekes hogy én már hallottam ezen szó használatát az életben.

-gyöngy-581, -Palika17-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  15. acsipike

acsipike Fórum-zöldfülű

KÖszi szépen! Még jó, hogy beadtam rengeteg állatot, főleg bahamásokat. EGy kis nyugalom kéne már event ügyileg, hogy gyarapodjon a raktár, de nem hagynak rá időt.
    Megyek, vásárolni:)

lippi02, ljanika6 és alex0824 kedveli ezt.
  16. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Kedves Gangosok a farmos fákat csak zoknival tudom csökkenteni időben?
    Nem találok semmi mást s iszonyat kéne a felröpi még az eventhez!
    Valamint nem tudjuk esetleg, hogy a tenyésztőshöz kötelező lészen tenyészteni vagy megoldható lesz-e pajtából?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.17
    ljanika6, -Palika17-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  17. alex0824

Az sztem az hova tartozik és hogyan kell ragozni?
    Hozzak még?Kifogyott a piros a gépeden,nem húzta alá? Nahát!
    xDxDxDxD
    "A mondandóm tartalma az ami a lényeg a többi csak körítés!"
    (alex0824 2017)

barackmoly, majoranna65, Sonche és 16 más kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

No igen. A TP növelő kütyük pld. egy 200-as szintet elérő gazdánál már nem biztos, hogy motiváló. Bár ahogy a baha szinteken emeltek emelhetnek a farmoson is bármikor. Mivel én még 200 alatt vagyok engem motivál a TP. No nem akkora mértékben, hogy feltegyek rá mindent, (a pajtám tartalma jobban izgat, hogy legyen minden benne bőven amire szükség lehet) de azért izgalmas számomra a TP. De nagyon örülnék egy plusz gyémánt rekesznek ami pld a farmon a fa gyümölcsök db számára is hat. Vagy egy olyan receptnek ami eventekkor a felröppenőket növeli. A lehetőségek tárháza végtelen, csak tényleg a BP-nél kicsit el kéne már mozdulni a TP-től. Előfordult már olyan TOP (vagy pld a kapa király nyereménye ) amire sokan azt mondták méltatlan a megmérettetéshez. Ezért is érdekes kérdés szerintem, hogy kinek - milyen típusú nyeremény a vágya, amire hajlandó mindent feltenni. Érdekes, hogy az alját kevesebbre teszed mint a tavalyit :oops: Bár lenne igazad:)

19. -Fülemüle-70

Szia Vyca-cyca. :)
    Nem tudsz esetleg turmixolni?
    Mert szerintem 1x1 magas idő érésű növény jobban adja alkimista terményekkel. A fákra van a kalózpapagáj és a turbótrágya.
    Nem akarlak elkeseríteni, de a vadon állatainál a jelvények beadása is fontos volt eddig, így tenyésztés nélkül tuti nem fogjuk megúszni.:(

mimi, Maszatka47, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Olyan lehetséges , hogy veszünk titokfát , és a malomtermékkel , ami a flakon felröpi és a lila műtrágya befújjuk és lila szilvafa lesz ?
    És ha már teliholdas titokfát veszünk , biztos farmarannyal fizetünk? Banán/Csillag/FP esetleg?
    Talán akkor volna értelme , ha a Prém működne , de az is csak 1 hét . :cry:De az is valami lenne:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.17
    mimi, ljanika6, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.