Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Olvaslak Téged is és a másik kedves szomszimat is. Nem értek veletek egyet több dologban sem. Abban ne legyetek biztosak, hogy a legnagyobbak abbahagyták az altatást . Szerintem sokan megtették akkor ott a végén amikor még lehetett vásárolni azt, hogy több évre táraztak be a régi prémből. Aki csak egy évre hosszabbított neki tényleg más taktika után kell néznie, hiszen az egy év lejáróban van. A haladásnak tp-ben és a pajtanövelésben több útja létezik és azok közül csak egy fajta az altatás ezen kívül még több módot lehet találni annak akinek ez a fajta játék a kedves.
    Hogy én milyen nyereményért indulnék? Őszintén? Nem tudom, nem törtem rajta a fejem..több okból kifolyólag sem: az egyik ok az, hogy ha hasonlítani fog az idei kapakirályra el sem indulok. A másik ok pedig az, hogy úgy gondolom kínáljon nyereményt nekem a játékmester és utána majd döntök róla, hogy megéri-e nekem a pajtám egy részét bedobálni érte. Veletek ellentétben viszont a TPvadász vagyok és szeretem tp-t a végsőkig kihasználni az adott körülmények között. Így számomra vonzó lenne egy ilyen jellegű dekor és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
    Szia:)
    Arra gondoltál, hogy most a napi (időhiány miatt esetleg heti) ládanyitogatás mellett még dobozokat is fogunk bontogatni?.. Nem tudom, hogy örülnék-e neki:D, remélem nem felhő fogja adni a dobozokat napi szinten, hanem eventes nyereményeket rejt alkalomszerűen:)

mimi, Gio, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Nem vagyok híve az ólaknak, de ez a macskatündérke olyan , nem tudom mit is írhatnék róla, de kedves. :)

-vadocka70-, mimi, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Palika
    Elvileg minden eventben van ilyen , mert amikor bemész , valahogy ki is kell jönni
    Csak katt rá , és kinn is vagy
    Szerintem

mimi, alex0824, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bárókám.... Elhagyott a fantáziád?????:music: Azért egy átlagos ki az eventfelületről csak nem hozna képet egy jós:p

mimi, alex0824, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  5. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Hűm, ja igen, tényleg.
    Akkor már értem mire értette a kijáratott.

mimi, alex0824, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Bulit tartok ma Házavatót :inlove: és mindjárt itt vannak :pés ideges vagyok :cry::inlove:
    De az is lehet , tényleg valami különleges lesz :p
    Lehet , hogy mutatja az irányt , hogy merre van az új telihold terület , ahova a macskatündérek szállnak:p
    Ha tenyésszük őket , akkor a pillangó meg a macska lesz ? :D

mimi, Gio, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Szomszédasszony:)
    A nagyon nagy gazdák akik ilyesmivel még élhetnek engem nem zavarnak. Úgymond nem egy körbe mozgunk:) Ők gondolom inkább az élmezőnybe indulnának, hogy tuti bent maradjanak. Mint írtam is, ők vívják meg egymással a harcot:) Én és gondolom itt még sokan megelégszünk az utolsó harmaddal is :)
    Biztos vannak olyan játékosok, akik betáraztak, és nem is tudunk róluk. Ilyen gazdákkal én az első harmadba számolok.
    Aztán lehet hogy nagyot tévedek:)xD

mimi, Gio, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

Drága Szomszikám csak húzzad a kezemet majd, mert felkészültem rá és nagyon várom. :) Gyöngy bagoly meg amiatt nem ment,mert újra tanulmányoztam a fejlődési taktikákat és Nagyon szépen köszönöm:inlove::inlove::inlove::inlove:
    Hérics Báró miért Jancsika mindenkinek?

mimi, Gio, újfarm53 és 9 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Majd Melannal közre fogunk, és megyünk előre :)

mimi, Gio, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Igen igazad van. Érdekes lehet az első kb 500 hely kimenetele, ha 1000 indulóval számolok, mert gondolom most is ennyi lesz a helyezettek száma:). Az eleje azért meg az ő összecsapásukat különlegessé teszi a pajtájuk mérete. Az utánuk következőkét pedig már a cspvagyon amit erre szánnak/szántak.

Gio, alex0824, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ha jól emlékszek, Jónás egyszer azt válaszolta nekem, hogy nem olyan lesz a felbontás mint a kapakirálynál volt. Így én is 1000 hellyel számolok:)

mimi, Gio, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

Azt remélem hogy nem olyan lesz ( kapakirály),mert ha igen akkor is valaki húzzon majd maga után, csak az már számomra hihetetlen lesz, a BP részéről. Nem amiatt mert akkor sok gazdának sok élménye lett és NEM irigy vagyok , sőt írtam hogy nem indulok, stb...
    Segítettem ahogy bírtam a kapakirálynál, de azért ez más.
    Szerintem legalább is. Lehet hogy tévedek, akkor elnézést és azoktól is akiket megbántottam szavaimmal, illetve soraimmal.:cry:
    K....kát meg majd talán le fogja végre váltani más, mert elöregedik lassan az úszásban.;)

Utoljára szerkesztett: 2.10.17
    mimi, alex0824, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nem tudom, hogy jól értettem-e és nem vagyok benne biztos, hogy így értette vagy sem, de számomra elég fontos kérdés és válasz lenne a hogyan kérdése a lebonyolítással kapcsolatban a további terveim miatt:)

Gio, alex0824, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Gyöngy! :)

Eddig, többek között ezeket hallottuk konkrétan Jónástól. :)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-584#post-750651

http://hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/pletykagang-ahol-j%C3%B3n%C3%A1sn%C3%A9-is-szabadon-sz%C3%A1rnyra-kelhet.14377/page-587#post-751129
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-587#post-751138

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-622#post-758498
    Az aljának a megsaccolása még hátra van, mert nincs a válaszok között. ;)Nem lehetünk annyira telhetetlenek, hogy mindenre választ kapjunk. :p;)8) Minden esetre a 6*3-as nyerő lehet az alsó felében való maradásra, vagy ahogy Fätum írta, tavaly az a 445. helyre volt elég. :)

Gio, alex0824, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Talán olyan lesz hogy aki az 1000 be bejut az ezt kapja, aki meg 2000. 3000. az mást is kap.
    Nem emlékszem a tavalyira, de kikeresem.
    Nem tudommiért nem tudlak idézni Genka, de bagoly holnap érkezik. _)

mimi, alex0824, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Visszakerestem a régi hsz-t , amikor rákérdeztem Jónásnál. Akkor azt írta, még korai erről beszélni. Most elbizonytalanodtam, mert valahonnét rémlik, hogy nem kapakirályos bontás lesz. De ezt már nem merem tutira leírni:(:(:(

mimi, alex0824, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  17. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket... :)
    Olvasgatok vissza itt egy ideje, de a vadon állatai- tenyésztősről nem találok semmit:(
    Segítene valaki?
    Köszönöm :)

mimi, alex0824, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Méhecske, kaméleon és béka a szükséges állat hozzá.
    Genka volt olyan kedves, hogy kikereste a válaszokat, köszönjük neki:)
    Ott ez hangzott el, remélem így már talán jól értettük, de én sem merem biztosan állítani:)

Rylee86, mimi, Gio és 12 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Sajnos csak evvel szolgálhatok :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

Ez meg hasonlít a 2 éves naptárra

(Mert anno legelőször ez volt a nevem itt , és közben nagyon , de nagyon rosszalkodtam . Aztán rájöttem , ez nem jó . De új nevet csináltam és azóta jó vagyok . Nagyából jó vagyok.)

macska49, maszilva, Vajdaencsi és 31 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy! :)
    Azért a csavarkérdés még nem oldódott meg. Ott még csak körül sem írtuk, hogy miből állhat vajon (a meneten kívül xD), milyen jellegű, stb. Mivel a prognózis szerint All Inn lesz, akkor olyan csavar sem lehet bent, hogy kihagynák pl. valamelyik fajta fatermést....
    Jónás, erre lehetne egy rejtvényt esetleg kitalálni? Na, nem mintha olyan nagy rejtvényfejtőnek tartanám magam, de bízom a csapatban. ;):)

Rylee86, mimi, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.