Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hupi78

hupi78 Fórum hercege

jónás nem azé a két fillérért de a német átlag fizetés az én bérem fele :D:D de akkor sem vagyok hajlandó többet áldozni a farmra:pitt van a kutya elásva xDa kereslet kinálat de ezt a bp nél összekeverikxDxDnem kicsit,csökken a fizetős játékosok tábora a maradéktól akarják beszedni ez a játék hanyatlásához fog vezetni:p

mimi, ursa11, Ditti58 és 12 más kedveli ezt.
  2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Én úgy tudom ez mindenütt 15FA akcióban 7FA.

Igen, megvan a német leírásban is 15/7FA: http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...onderangebote-mini-events.31418/#post-1191308

mimi, ljanika6, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

És a többi vásárlási lehetőségben? Malom, kerék, titkos, stb,ilyenekre gondolok. Mindenütt olcsóbb a miénk? Vagy csak az előfizetés eltérő?

Az lenne frankó, amit más is leírt már sokszor. A kuponokat mind átváltani 1 órásra :D

Ditti58, ljanika6, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Jónás! Az áremeléssel a mozigépész nálunk is rendszeresen fog dolgozni? Nálunk elég csekély a moziból szerezhető mozipont amit be lehet váltani farmaranyra. Ha egységesítés van akkor ennek is egyformának kellene lennie.

Kincső52, Rékalány2004, mimi és 15 más kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

szia sam álmodik a nyomor:D:Dnálunk illen nem volt nem is lesz:D pl veszel kint egy újságot van benne kód beváltod és már megy is az aji nálunk ilyen sosem volt.de várjuk meg az elsejét hogy mennyi is lesz az emelés xDde ha megint ezrekkel emelnek mindent akkor nálam kinyilik az osztogató ládaxD

ljanika6, Domos52, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  7. imike911

imike911 Fórum hercege

Akkor legyen a szédült szántó, ilyen apróságokban tévedhet az ember.
    Lehet, hogy nem omlott össze (egyáltalán van ilyen rendszer?:)), csak a farmokon az összes szomszédot törölte, már annak, aki akkor belépett, s mivel úgy érzékelte, hogy nincsenek szomszédok, mindent berakott a raktárba a rendszer. Persze ezt nevezhetjük egyszerű kis hibának is. Ezek után jött be, hogy csak a megtisztításhoz kell szomszéd, utána már lehet őket törölni. Nyilván a BP nem akart még egy ilyen malőrt magának.
    Egyébként köszönöm a kiigazítást.

mimi, ljanika6, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Létezik számos megoldás, amit nyilván nem én fogok terjeszteni 8)
    Mielőtt bárki eltévedne: ezek az árváltozások több BP játékban fognak életbe lépni, az indoklás pedig ugyan az a sablon...
    A saját nagy farm mindenkinek a szívéhez nőtt, senki nem cserélné el a sajátját a szomszédéra akkor sem, ha lehetne.
    Más játékban ez már nem feltétlenül érvényes megállapítás.

Kincső52, mimi, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Ezzel kapcsolatban nem látok változást.

Nincs ilyen lista, és nem csak két ár létezik: vannak más országok is eltérő árakon.

10. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Értem, tehát nem kifejezetten a Farmerama a változás oka még csak nem is igazán az itteni esetleges kedvezmények bizonyos régiókra, hanem a komplex BP rendszer egységesítés és ennek okán a "slag" rossz végére került a Farm a lövöldözős, kardos játékok miatt.

ljanika6, Domos52, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  11. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Á dehogy ez már az ő szemükben nem tisztességtelen:(

ljanika6, alex0824, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

1. Nincs egységesítés, hiszen ezek után is különbözőek lesznek az árak - csak a szakadék fog csökkenni.
    2. A szponzorokat nem igazán érdekli az árszintek alakulása - ők ettől sem többet, sem kevesebbet nem fognak szerepelni.

taga1, mimi, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Felesleges borzolnod a kedélyeket: nem szoktak ezresekkel emelni semmit, és ez most sem várható.
    Legutóbb a szezonmunkás csomag volt a legérzékenyebb téma, de akciós időpontban vásárolva nagyjából egy százas volt ott az áremelés mértéke.

taga1, -orgona-, mimi és 14 más kedveli ezt.
  14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Az előző linken megnézheted ott a komplett leírás mint nálunk egyben. A munkás 15/7, a takarékoskodási akció, a turbómalom ugyanaz.

Itt össze lehet hasonlítani mindent:
    Sonderangebote / Mini-Events: http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/payment-sonderangebote-mini-events.31418/
    Mini események / akciók ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/

Ami ott Tulpgulden xD az nálunk Farmarany (ezen az elnevezésen meg biztos ők röhögnek).

mimi, alex0824, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  15. hupi78

hupi78 Fórum hercege

jónás nem borzolás:Dnézzük meg a party pörit pl 200 pörgetés mennyi volt mennyi lett ha akciós ha nem o_O de itt nem csak munkás ról van szó.most pl 3 csomag titok fa volt mert annyira éhesek, hogy már a teliholdra is lehet venni tudom nem kötelező semmi de azért nem játszok hogy egy helyben topogjak :Dmert akkor inkább kimegyek a kertbe oszt ott topogokxDxDxD

csillagocska19, ursa11, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Már kezdem sejteni, mire gondolsz.
    Amikor egy adatbázisban valamilyen oknál fogva hiba lépett fel, az érintett játékosok nem tudtak belépni a játékba. Ekkor a többiek az ő nevük helyett a szomszéd listában csillagokat láttak csupán. Ha valakinek túl sok ilyen szomszéd jutott, akkor nála előfordulhatott, hogy a szédült szántó egy bizonyos része nem volt átmenetileg elérhető.
    Igazából nem a szomszéd rendszer omlott össze, hanem x adatbázisban voltak belépési problémák vagy éppen karbantartás, aminek hatása volt a szomszéd viszonyokra.
    Szerencsére ilyen csillagos szomszédokkal évek óta nem találkoztunk. Egy időben sajnos (5-6 éve) minden héten előfordultak.

-orgona-, mimi, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Jól érted.
    Ha sarkítani szeretnénk a dolgokat, akár így is lehet fogalmazni.

Egy biztos:
    ez a rész a farmra sokkal kevésbé jellemző, mint néhány másik játékra.

taga1, mimi, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Amikor nincs akció, nincs 200-as csomag sem.
    Nem emlékszem a konkrét árakra, mennyi volt régen, és mennyi lett utána, de valaki biztos hozza majd 8)

mimi, ljanika6, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Úgy legyen! :)

Azt hiszem a sima és akciós táblát összekevertem ott, ahol betetted az árakat először.
    Most az akciós munkás 1500 valamennyi, és az alapján amit betettél azt hittem 2490 lesz, holott az az alapár most. :) De gondolom mind2 drágulni fog.
    Nem csoda, hogy kissé "bepánikoltam". Ha az akciós árat emelik Jónás szerint kb egy 100assal, akkor az nem világrengető még, de ha ez így folytatódik jövőre is, akkor már az lesz. Lassú méreg :D
    Minden esetre amit leírtam, azt úgy is gondolom még mindig.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.17
    -Palika17-, mimi, revaa és 5 más kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Nekem is az a problémám mint sokaknak, egyedül a munkások amit vásárolok havonta (vásárolnék..). Sose vettem titokól és egyéb extra dolgokat, egy két különleges felhő kivételével. Az a baj, hogy igen ingyenes játék mert lehet úgy is. De most ha 1x1 elkezdek termelni hát szerintem megőszülnék, ha aratnom kellene....Nem tudom mekkora mértékű lesz az emelés, 1-200Ft elbírok még akcióknál, de 2000Ft már nemszívesen fizetek érte :( Épp most ecseteltem drága szomszédomnak, hogy nagyon kevés pozitívum r mostanában ebben a játékban és igenis elgondolkoztam az abbahagyásán, és inkább elmegyek keresni valami mást amit ténylegesen el lehet játszani akár ingyenesen is :(

-Palika17-, mimi, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.