Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor ez jelenti a : Arbolarios:D
    Ha lesz füvészkert , akkor lesznek rém szerszámok is ? :inlove: Nekem kell a rém füvészkert :D:D:D:D:D:D

mimi, genka53, kutyaszálló és 18 más kedveli ezt.
  2. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia! Sajnos az event nov. 13-ig tart, a fácán viszont 14-én került be a játékba!!! Akkor ismét nem lesz cserélhető? :eek:

alex0824, mimi, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Már meg van a novemberi tenyésztés,no de decemberben mi lesz a következő ?:)
    Leho írását már rég nem olvastam,igaz nem sűrűn látogatok ide. Munka mellett nagyon örülök,ha az eventek kész vannak időre.

alex0824, mimi, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szia Tamás Zalán :)
    Nagyon köszi, hogy ezt így összeszedted:) Máris világosabb minden:)
    Szerintem a feltevésed a paplan gyorsító hatásáról is megállhatja a helyét:) Ez így jónak hangzik elsőre:)
    Kíváncsi leszek, hogy mennyire nyomja ez majd meg a top alját:) És ráadásul picit hosszabb is lesz az event. Figyelni kell majd nagyon és nem megindulni az elején. Az oké, hogy a lehetőség meglesz rá, viszont kitudja mekkorára ugrik ennyi idő alatt az alja. Akinek nincsenek 100 milliós PÉ tartalékai, azok inkább várjanak ki, mint bukják az egészet.
    A kisebb jutalmakra kíváncsi leszek, na de a nagy nyereményekről is jöhetne lassan valami homályos dolog :)

alex0824, mimi, vera0973 és 17 más kedveli ezt.
  5. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Kedves Gazdatársaim és Barátaim!

Érdekes, egy természeti jelenség, megfigyelhetjük, hogy miként nő ki egy "PVC" növény, a földből.:D
    Szóval, innét származik, a PVC.xD

Utoljára szerkesztett: 29.10.17
    alex0824, spagetti24, mimi és 21 más kedveli ezt.
  6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

alex0824, mimi, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zalán:)
    Már tegnap is felmerült bennem, de ma le is írom:) Jó, hogy lesznek titkosak a teliholdas területen, kapunk hozzá rémes tárolót is.. de ha nem nyílik meg a piac minek lesz ennyi fajta terményünk, állatunk? A gazdaköri feladatsorok (remélem) végesek, így a pajtában állnak majd a feleslegben lévő terméseink, ha jól számolom. Ezt levezetni csak két módon lehet szerintem: új gazdaköri feladatok (a kisebb szintűeknek nagyon nem lenne jó), piacnyitás és a legrosszabb változat mindenkinek az, ha marad a túltermelés.

alex0824, genka53, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Talán az eddigi legjobb nyereménycsomag vár ránk, így ez az alját felfelé nyomhatja. Valóban nem árt majd óvatosnak lenni 8)

miniowl, alex0824, mimi és 22 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Dehogynem 8)

alex0824, mimi, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Jónás:)
    Ha már Te is így gondolod, akkor még hózentrógert is be kell szerezni, nem csak a gatyamadzagot kell felkötnixDxD

drunyi, alex0824, mimi és 18 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hmmm, még bánni fogom a végén, hogy az idén a szél fütyült a pajtámban.:wuerg:xD
    De ha még mindig aktuális, amit a fejlődésibe írtál, akkor lesz miért nyomon kövessem az eseményt.

drunyi, alex0824, mimi és 20 más kedveli ezt.
  12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Én is nagyon remélem, hogy aktuális még, és hogy a végén mind örülni fogunk:) Bármi is lesz a végeredmény, ha a BP hagyja, biztos nagyon izgalmas topnak nézünk elébe:)

alex0824, spagetti24, mimi és 14 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Itt a neon nem bujkáll .

[​IMG] [​IMG]

Aloha Palika

És itt a felröpi (a kép egy helyről van)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Aloha Gyöngy

Nekem jó lenne a füvészkert , mert én lusta vagyok kiválltani az új területet és letermelni a gazakat a gazdakörbe :cry:
    Szóval , már alig van hely a fáknak a telihold területen:p
    Én támogatom a füvészkertet :D

Amúgy szerinted lesz valami a halakkal ? Mert a spanyolok a multkori rókájukkal most kitettek egy neon hal képet :p
    Nem tom szórakoznak megint ? :cry:Mert neon hal ól már van :p Vagy ..........? :inlove:

drunyi, alex0824, spagetti24 és 14 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás! Esetleg a 2012-es Hódok pékségének 50%-ánál is nagyobb TP bónuszt adó kitehetőre számíthatunk?? (Sajnos ez előbbi nem szerepel a repertoáromban, akkoriban kezdtem a játékot, még labdába sem rúghattam érte.)

alex0824, -vadocka70-, mimi és 15 más kedveli ezt.
  15. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Tippjeim azért lennének a nyereményekre :music: Talán láttátok,hogy kaptunk a rémterületre érvényes +2 termés bónuszt. Ennek önállóan van értelme? Hiszen a Répásalmáscsatnival is megkapható,ami ráadásul mindenhol hat! Hacsak nincs még egy rekesz...:p. Az is gondolatébresztő lehet,hogy az új rémes területre kitehető a Táltostorony.... csak az a sok másik közül...;) Remélem ezek a homályos dolgok lassan kiderülnek és kis szerencsével Jónásunk gömbjében is ezekhez hasonló dolog fog körvonalazódni :D

alex0824, spagetti24, mimi és 12 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

Benne van a válasz az írásodban 8)

alex0824, mimi, Lindus1226 és 21 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

A rekesz sajnos vakvágánynak néz ki :oops:

alex0824, mimi, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

A tp bónusz mellé jön még valami aminek én is örülhetek???:)
    Nem akarok telhetetlen lennixD Csak kérdezem:)

alex0824, mimi, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Na épp itt volt az ideje,hogy a top top legyen,hajrá mindenki.

alex0824, Fatther, mimi és 14 más kedveli ezt.
  20. vajdicsszandi

vajdicsszandi Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nem tudja még senki a következő Neonfényes ólakhoz milyen állatok kelenek ??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.